Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
B_002 wrote:Dostaliśmy dziś próbki zdjęć z wczorajszych warsztatów. Jestem zachwycona, super że nam się trafiła taka okazja. Dziewczyny róbcie takie sesje, to piękne pamiątki!
Basiu!!! pieknie!!!! łezki mi się w oczach kręcą....B_002 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Karollinax26 wrote:Basia, cudne fotki! ❤️
Ja się też pobeczalam i nie mogę kompletnie zasnąć ... strach, stres, wszystkie emocje na raz.
Karola ja się boję, że nie będę ryczeć... ryczałam na wieść o każdym porodzie tutaj... mam takie wyobrażenia a boję się, że sama zareaguję inaczej...
daj znać jak się zameldujecie w szpitalu.. trzymam kciuki!
nie wiedziałam, że końcówka będzie taką emocjonalną huśtawką....Fasolka77
-
Lili90 wrote:Karola kochana doskonale rozumiem twój stres, bo też bałam się poniedziałku, w którym miałam się wstawić w szpitalu. Ale uwierz nie ma czego się bać. Będąc przed wejsciem do szpitala zatrzymałam się i poplakałam bo dotarło, że to ostatni raz tam wchodze z brzuszkiem, że ten budynek opuscimy już we troje. A czas na porodowce wspominam bardzo dobrze, aż szkoda, że nie mogę go przeżyć jeszcze raz. Samo cięcie było dla mnie czymś cudownym i ten pierwszy krzyk maleństwa.
Życzę Wam wszystkim wspanialych przeżyć w szpitalach bo mimo, że konczy się ten cudowny czas noszenia dzidziusia pod serduszkiem to zaczyna się nowy etap wspólnego życia, który wcale nie jest mniej ekscytujacy.
a ja znowu ryczę....Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:Daffi! Kciuki zaciśnięte!!! o której wizytujesz?
Przyjmując ze pacjentka ma 10min on zaczyna od 11 a ja mam nr 10 to powinnam wejsc na 12.30 ale często zdarza sie ze kogos nie ma. Boziu żeby mnie jakies skurcze chamskie dopadły na tym ktg -
Daffi wrote:Mam napisane zakres godz 12.00-12.30.
Przyjmując ze pacjentka ma 10min on zaczyna od 11 a ja mam nr 10 to powinnam wejsc na 12.30 ale często zdarza sie ze kogos nie ma. Boziu żeby mnie jakies skurcze chamskie dopadły na tym ktg
życzę Ci tego.. ja mam KTG o 15:15 ale ja chcę do środy doczekać...Fasolka77
-
Basiu Wasze zdjęcia są magiczne 😍😍😍!!!
B_002 lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Basiu zdjecia piekne!!!
Dziewczyny powodzenia na dzisiejszą wizytę we wszystko poszło po waszej myśli!!
Ja dziś mam całą czwórkę w domu przez strajk także pewnie nawet nie dam rady was czytać trzymam kciuki za wszystkie porody będę zaglądać w wolnej chwiliB_002 lubi tę wiadomość
-
Basiu piękne zdjęcia
my też się na taką sesje wybieramy
jak się maly urodzi oczywiście
Tak pieknie piszecie o tych chwilach razem że nie mogę się doczekać jutra i tego szpitala
Paula Karola trzymam kciukipiszcie co u Was
B_002 lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Dziewczyny czekam z niecierpliwością na dobre wieści od Was ze szpitali i po wizytach.
Ja jakoś nie umie się odnaleźć na tej końcówce. Dziwnie się czuję, staję przed nieznanym, boję się tego etapu życia. Ale tak ogólnie, nie przychodzą mi do głowy pytania tak jak Wam. Czuję że ten cały strach jest we mnie gdzieś głęboko A na wierzch przebija się ledwo jego cień. Boję się że wylezie ze mnie po porodzie i mnie sparaliżuje.Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Kasiulka90 wrote:DoCelu, a jak Ty się czujesz? 🙂
Ja się czuję bardzo dobrze. Czekam a połówkowe z niecierpliwością. Czasami łapie małego doła, bo zbliża się mój termin porodu. Ale jak mnie maluszek kopnie od środka, to wracam do rzeczywistościKiwona, martusiawp, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
Ciąża - poród, połóg - grupa fb
Witek ❤️ 25.08.2019 ❤️ 4070g i 56cm ❤️ vbac
Mama czterech ❤️
Mama aniołka 9.2018r -
Ja to funkcjonuje dziwnie. Niby wiem, czego się mogę spodziewać, ale jednak rodzilam już dawno, poza tym każde dziecko inne, dużo się pozmieniało, ja jestem juz ekhm dojrzala 😋
U nas też strajki i młody w domu, 2,5 tyg w sumie wolnego. Nie jest to moje dziecko absorbujace bardzo, lubię z nim spędzać czas, to spoko gość 😍 Zyczylabym sobie, aby drugi syn poszedł w ślady pierwszego, niech bierze z brata przykład 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2019, 08:45
B_002, DorotaAnna, Lolka30, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny,
Mi wczoraj rano odszedl czop, mialam w ciagu dnia troche skurczy - no moze w koncu cos ruszy.
Maz rozmawial wczoraj przez tel ze swoja mama, która jest teraz w Niemczech u jego siostry i mowi mi potem, ze ta powiedziala, ze oni kupują bilety na wielki czwartek i wszyscy do nas przylatuja. No chyba po moim trupie! Zasugerowal delikatnie zeby przelozyc to na maj, ale mówi, ze coś czuje, ze oni chcą nam zrobić niespodziankę i przylecą wszyscy na święta. No powaliło tych ludzi! Ja żadnych świat u siebie nie robie bo będę miała inne rzeczy na głowie, a tym bardziej nie zapraszam na ten okres gości! Aż mi ciśnienie podniosła ta babamartusiawp lubi tę wiadomość
-
chce_byc_mama wrote:Hej Dziewczyny,
Mi wczoraj rano odszedl czop, mialam w ciagu dnia troche skurczy - no moze w koncu cos ruszy.
Maz rozmawial wczoraj przez tel ze swoja mama, która jest teraz w Niemczech u jego siostry i mowi mi potem, ze ta powiedziala, ze oni kupują bilety na wielki czwartek i wszyscy do nas przylatuja. No chyba po moim trupie! Zasugerowal delikatnie zeby przelozyc to na maj, ale mówi, ze coś czuje, ze oni chcą nam zrobić niespodziankę i przylecą wszyscy na święta. No powaliło tych ludzi! Ja żadnych świat u siebie nie robie bo będę miała inne rzeczy na głowie, a tym bardziej nie zapraszam na ten okres gości! Aż mi ciśnienie podniosła ta baba
współczuję ale proponuję zgasić też żar w zarodku i od razu powiedzieć, ze nie ma takiej opcji.. ja wczoraj zapowiedziałam ojcu K., że przez dwa tygodnie drzwi na pewno będą zamknięte... on się spotyka z jedną Panią i wczoraj jej wmawiał, że powinna nam pomóc.. powiedziałam, że nie ma takiej opcji... dwa tygodnie są dla mnie, dziecka i tatyFasolka77