Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasolka77 wrote:a bakterie na pewno złapałaś w szpitalu... błędne koło... ech.... służba zdrowia... trzymaj się Tunia!Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Kiwona no to trudna sytuacja...
Ja akurat mam z mama bardzo dobre relacje. Ona sie nigdy nie wtraca, jest bardzo pomocna, cierpliwa i popiera wszystkie moje decyzje wiec wiem, ze jej wizyta moze mnie odciazyc, gdy sama nie bede dawala rady.
Najwazniejsze zeby to nie byl dodatkowy stres dla Ciebie.
-
nick nieaktualnyKiwona wrote:A tak w ogóle to chce mi się rzygać, o.
Kiwona ja też zawsze się golilam i nie sprawdzałam.. Nie zawsze było dobrze... Wiem to hahah.. Myślę że mój lekarz miał dobry ubaw.Kiwona lubi tę wiadomość
-
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące i te co idą do szpitala ✊
Tunia słabo, że Cię tak trzymają w tym szpitalu... no ale z bakterią w moczu to oni nawet jakby chcieli nie mogą Cię wypuścić 😔 trzymaj się tam Kochana 😘
Martusia życzę Ci, żeby się szybko zaczęło ❤️
Mnie dzisiaj budziły w nocy bolesne skurcze. Byłam na tyle zmęczona, że nawet nie patrzyłam na zegarek i od razu jak przechodził to zasypiałam. Tak się już do nich przyzwyczaiłam, że może faktycznie da się przespać poród 🤭Kiwona lubi tę wiadomość
-
Boze dziewczyny 100 stron do nadrobienia !
Nope nie da rady raczej.
DZIĘKUJEMY za wszystkie gratulacje i trzymane kciuki.
Wszystko przebieglo bardzo sprawnie...Tunia76 wrote:Tak teraz sobie myślę Bubek rano przyszła do szpitala i o 8.22 już miała cc?
A ja muszę przyjść 2 dni wcześniej chociaż operować ma mnie ok. 12.00.
Mi udalo sie byc pierwsza wiec o 8 juz lezalam plackiem na stole - zewnatrzoponowe znow dalo znac o sobie. Przey pierwszym cieciu 4x probowali mi sie wbijac, tym razem tylko dwa.
i tak jak pisalam o 8:22 juz uslyszalam placz mojej NIuni...oczywiscie jej zawtorowalamPokazali na chwilke i poszli razem z Tata (mogl siedziec przy mojej glowie caly czas) sie mierzyc i wazyc, potem wrocili juz na raczkach na chwile, posiedzieli przy mnie ok 5min i zabrali ja juz wtedy na dluzej i dalsze badania.
Jak lekarze ze mna skonczyli to zostalam przewieziona do takiej malej salki obok sali operacyjnej, gdzie byla polozna, ja z mezem i malutka. Tam musielismy ok 2 godzin lezec az zaczne odzyskiwac czucie w nogach, a potem juz na oddzial nas zawiezli.
no i tak to wygladalo, na moje zyczenie jak okazalo sie ze wszystkie badania sa pozytywne to poprosilam o wypis dzien wczesniej i od piatku jestesmy w domku. W nocy pieknie spi, jedynie do 12-1 w nocy lubi sobie pogaworzyc.
Jeszcze co do malutkiej to musimy co pare miesiecy regularnie chodzic na wizyty i monitorowac jej rozwoj, ale poki co wszystkie badania sa super
Lolka30, Kasiulka90, Tunia76, MamaAga85, chce_byc_mama, DorotaAnna, Sansivieria, xKlaudiax, estrella, martusiawp, Kiwona, mysla.nieskalana lubią tę wiadomość
-
Powodzenia dziewczynki ❤❤❤❤ dajcie znać jakie będą.decyzje lekarzy co do Was❤❤❤
Tunia bardzo kiepsko...zwlaszcza,że infekcje bakteryjne moczu można leczyć w domu...
Ja się pytam gdzie jest piękna pogoda z weekendu???😥już wieje i dużo chłodniej...nie mogło być już pięknie,, ciepło i przyjemnie?😣
Ja nadal cała zawalona zatokowo...noc to koszmar...nie idzie spać normalnie wszystko się.przelewa i zatyka mi oddychanie...
-
Melduję się już po badaniu ginekologicznym, szyjka skrócona, rozwarcia brak, leżałam 40 min pod KTG skurcze się jakieś piszą, takie na poziomie 100.
Nie wiadomo czy będzie to CC, możliwe że SN.
Po tym badaniu ginekologicznym mam brudne całe gacie, plamię i to nie mało.mysla.nieskalana lubi tę wiadomość
-
Karollinax26 wrote:Melduję się już po badaniu ginekologicznym, szyjka skrócona, rozwarcia brak, leżałam 40 min pod KTG skurcze się jakieś piszą, takie na poziomie 100.
Nie wiadomo czy będzie to CC, możliwe że SN.
Po tym badaniu ginekologicznym mam brudne całe gacie, plamię i to nie mało.
Karola jak mnie w środę badała ginka też mówiła, że mogę plamić także to normalne.. Jak się piszę skurcze na poziomie 100 to chyba dobrzea mierzyli Cię?
Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:Karola jak mnie w środę badała ginka też mówiła, że mogę plamić także to normalne.. Jak się piszę skurcze na poziomie 100 to chyba dobrze
a mierzyli Cię?
Mierzyli, wymiary zaniżone ale bez tragedii, małą mi wymierzył na 3600 wiadomo +/- ale raczej - te 400g.
-
Fasolka77 wrote:dziewczyny zastanawiam się czy ubierać już łóżeczko czy dopiero jak wrócimy ze szpitala?Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
Grudzień
Styczeń 2025
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Tunia76 wrote:Siedzę w tym szpitalu, bo nie mam wyjścia.
Cofnęli mi cesarke, ponieważ mięśniak się zmniejszył, a główka już jest poniżej mieśniaka. Więc nie ma wskazania do cesarki.
Chyba, że może mój gin jeszcze coś poradzi, ale wątpię.
a chcialabys cesarke? czy wolisz SN? -
Tunia76 wrote:Siedzę w tym szpitalu, bo nie mam wyjścia.
Cofnęli mi cesarke, ponieważ mięśniak się zmniejszył, a główka już jest poniżej mieśniaka. Więc nie ma wskazania do cesarki.
Chyba, że może mój gin jeszcze coś poradzi, ale wątpię.Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
Grudzień
Styczeń 2025
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Na ktg jaja jakich jeszcze nie mialam. Maly tak skakal ze gubil tetno i zapisywalo sie moje tetno albo wylapywalo oba naraz.. Wezwali lekarza żeby mu pokazać co by sie nie stresowal ze sa spadki takie u dziecka.. Musiala ze mna siedziec polozna i trzymać sonde caly czas i jak maly sie ruszył szybko za nim podążać. Podczas sledzenia przez polozna tetno bylo prawidlowe ale ja juz sama cala w stresie. Doktorek widzial to zlapal mnie za brzuch potarmosil i mówił zebym sie nie stresowala jestt dobrze. Zobaczymy sie na wizycie.
Pytal o rece i jak mu powiedziałam ze nie czuje 3 palcow to pokazał mi czy to sa te 3 palce.. Jak powiedzialam ze tak to powiedział ze jest to ucisk na nerw lokciowy. Zaczynam sie martwic ze jeszcse tydzien mnie przetrzyma.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3e4d47691988.jpg -
Daffi coś te nasze Filipy nie lubią ktg hihi. U mnie też przecież na tym nieprawidłowym oprócz tego że leciał cały czas na tetnie powyżej 180 to tak się ruszał że aparat gubil tętno i lapal moje.Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień