Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Proszki, płyny do płukania i inne środki czystości do sprzątania w domu rewelacyjne są z Klareko. Już od dawna używam, nawet mąż jest zadowolony i chętnie wyciera szyby i meble 100% naturalne, więc nie ma mowy, żeby zaszkodziły. 2 Polki je robią
A ja czekam na kaczkę na obiad ^^ Mąż się postarał i właśnie obserwuję, jak szpera w kuchni ubrany w fartuch -
Ja testowałam różne, ale najlepiej sprawdza mi sie Lovela. Są nawet kapsułki:) najlepiej, bo nie daje wcale zapachu, nie uczula. Przy 11 miesieczniaku to nie jest aż tak istotne może, ale dla noworodka myśle, ze super. My używamy od urodzenia i polecam. Ostatnio w sklepie nie było i wzięłam dzidziuś, ten już pachnie np. Ale co kto lubi:)
-
nick nieaktualnyJa mam wszytsko gotowe bo moja mamuśka zrobiła cała wałówkę w niedziele wiec ja tylko ziemniaczki mielone mam schabowe mam, sałatkę gyros jeszcze połowa misy. Pierogi z Serem słoik leczo a wczoraj zjedliśmy rosół i udka. A we czwartek wieczorem mnie maz zawiezie do rodzicow wrócę w niedziele miałam wrócić w środę ale sie okazało ze we wtorek mam iść na kontrole po antybiotyku i przełożyłam sobie usg piersi w środę stomatolog i laryngolog w piątek moja ginekolog. Także ten...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2018, 15:42
-
nick nieaktualnyAaska właśnie o tym Lovela słyszałam dużo pozytywnych opinii wiec sie na niego skuszę i płyn do płukania tez maja? Proszki widziałam w rossmannie ale płynu nie widziałam. Nie lubię robic prania ale juz chce wyprać te ciuszki co kupiłam wyprasować zeby nie było czuc SH :d
-
Śpieszę z dobrymi nowinami i u mnie, po 4 tyg niecierpliwego wyczekiwania wczoraj w końcu miałam wizytę i usg. Maluszek urósł do 5,27cm więc akurat na 12tc. Ruszał się, prężyl, kopał nóżkami. Nieziemski widok. Słuchaliśmy serduszka. Wzruszylam się niesamowicie a i Mąż się rozczulil. Krwiak już się wchlonal i mogę zupełnie odstawić luteine.
Lekarz początkowo powiedział że wygląda na zdrowa dziewczynkę, ale w trakcie badania jednak się wycofał bo coś tam wystawalo z nóżek
Czuje ogromną ulgę i coraz większe nadzieje że tym razem się uda!!
Dziś umówiłam prenatalne na 10 paź.Natalia-tosia, Kiwona, Kasiulka90, DorotaAnna, Wiewióreczka lubią tę wiadomość
-
dziewczyny prosze sprowadzic mnie na ziemi i uspokoic....
dzis rano bardzo sie zdenerwowalam na syna darlam sie jak glupia w sumie bez sensu (biedne nastoletnie dziecko ma matke wariatke)
W pracy rozbolal mnie brzuch, ale nie tak zeby caly czas bolał, tylko z 5 naprawde silnych ukłuc (az sie zgiełam w pol) w dole po lewj stronie brzucha tak co 3 minuty .....pozniej przeszlo...
przesiedzialam na krzesle do konca roboty teraz leze juz w domu....czasami zakłuje ale juz nie tak mocno
wzielam magnez..... boje sie bardzo czy malenstwo zyje -
stresant wrote:dziewczyny prosze sprowadzic mnie na ziemi i uspokoic....
dzis rano bardzo sie zdenerwowalam na syna darlam sie jak glupia w sumie bez sensu (biedne nastoletnie dziecko ma matke wariatke)
W pracy rozbolal mnie brzuch, ale nie tak zeby caly czas bolał, tylko z 5 naprawde silnych ukłuc (az sie zgiełam w pol) w dole po lewj stronie brzucha tak co 3 minuty .....pozniej przeszlo...
przesiedzialam na krzesle do konca roboty teraz leze juz w domu....czasami zakłuje ale juz nie tak mocno
niestety moje badania genetyczne wyszły źle. bardzo źle. NT= 7,2 i inne nieprawidłowości. ryzyko wad genetycznych jest bardzo wysokie.
Lekarz robiący USG od razu zapisał mnie do szpitala do poradni genetycznej na czwartek.
07.2016 - córka
02.2018 - [*] 7tc
-
stresant wrote:dziewczyny prosze sprowadzic mnie na ziemi i uspokoic....
prenatalne 11.10. to tego czasu nie mam wizyty chyba zebym na pogotowie jechala......no ale teraz nie boli to z czym pojade?
Moze to efekt tych nerwow z rana.....albo jakies rozciaganie macicy?
Po 4 poronieniach to czlowiek sie nawet pierdniecia boji.... -
nick nieaktualnystresant wrote:dziewczyny prosze sprowadzic mnie na ziemi i uspokoic....
sowa81 wrote:niestety moje badania genetyczne wyszły źle. bardzo źle. NT= 7,2 i inne nieprawidłowości. ryzyko wad genetycznych jest bardzo wysokie.
Lekarz robiący USG od razu zapisał mnie do szpitala do poradni genetycznej na czwartek. -
nick nieaktualnysowa81 wrote:niestety moje badania genetyczne wyszły źle. bardzo źle. NT= 7,2 i inne nieprawidłowości. ryzyko wad genetycznych jest bardzo wysokie.
Lekarz robiący USG od razu zapisał mnie do szpitala do poradni genetycznej na czwartek. -
nick nieaktualnystresant wrote:sowa niedobre wiesci .......moze te badania zle wyszly ze wzgledu na wiek..... to jednak statystyka a nasz rocznik nie nejmlodszy....co to jest to NT?
-
Karmelllka90 wrote:Kochana co to dla was znaczy? To twoje pierwsze dziecko? Macie obciążenie w rodzinie?
To moje drugie dziecko. Na szczęscie. Trzecia ciąża. Poprzednią poroniłam.
Dla nas znaczy to, tyle, że mamy 10-15% szans na urodzenie zdrowego dziecka.07.2016 - córka
02.2018 - [*] 7tc