Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFasolka jak tam???
Dorota ja kupowałam Hipp specjalnie dla bobasow oliwke więc miałam. Mojemu też się łuszczyly rączki i stopki. Pomogła bardzo. Ja to w ogóle po każdej kąpieli go smaruje całego. On bardzo masaż lubi a ciałko super.DorotaAnna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo do monitory oddechu to nawet jakbym miała to u Nas by się nie sprawdził.
Słuchajcie przyznaje się bez bicia... Przegrałam z kretesem... Sama ze sobą!
Każde moje dziecko spało w łóżeczku i to było jasne od początku. Teraz Nam oboje zresztą odbiło i mały śpi z Nami... Próbujemy go nawet raz na jakiś czas dać do łóżeczka wieczorem ale jeknie, pokreci się i tak laduje u Nas hihi...
Wczoraak uznałam że koniec bo już mi się marzy chociaż przytulę ie do męża. Odpalilismy film przytuleni... 10 min i mały między znami🤣🤣🤣
Więc jak ktoś się pyta co mi się nie przydaje z tego co kupiłam to mówie :łóżeczko 😋malutka_mycha, Wiewióreczka, MamaAga85, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dorota poplakalam się czytając twój opis, Dziękuję kochana ❤❤❤.
Malutka mycha dobrze że to fałszywy alarm.
Sensivera trzymam kciuki😙.malutka_mycha, DorotaAnna, Sansivieria, martusiawp lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
mama, pierwsze noce maly tez spal z nami, mi bylo wygodniej karmic na lezaco ( bolaca dupa) ....ale widac bylo ze go budzimy jak sie przewracamy z boku na bok......i teraz juz spi w kolysce z monitorem...nakarmie i klade ..czasami polezy i sam zamyka oczyka i zasypia.....
mi sie nie przydal fotel do karmienia jeszcze ani razu nie siedzialam...a uparalam sie na niego jak osiolWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2019, 07:26
Mama36 lubi tę wiadomość
-
Mi sie przydal wozek 😂 ten z gondolka
Mala w nim spi zeby byc obok lozka bo jej lozeczko nie wlezie nam do sypialni i musialabym wstawac i isc do 2pokoju
Sansiviera - powodzenia !
My dzis na 10 wizyta w szpitalu. Trzymajcie kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2019, 07:38
Kiwona, Lolka30, Mama36, xKlaudiax, Kasiulka90, Sansivieria, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Mama36 wrote:Pytanie z innej beczki. Ma Któraś z Was mopa parowego? Sprawdza się?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2019, 07:47
-
Sansi super, trzymam kciuki!!
Fasolka nic nie wiem, nawet się zastanawiam czy mnie przyjmą bo wczoraj słyszałam że na patoli maja jedno łóżko wolne, nie wiem jak na innych. Więc już na nic się nie nastawiam, najwyżej w sobotę zrobimy sobie rundke po okolicznych szpitalach.
Martusia się w końcu wczoraj odezwała? Wiem że ktoś ją wywoływał ale nie widziałam odpowiedzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2019, 07:56
Sansivieria, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Dorota gratulacje jeszcze raz!!!
Sansi powodzenia-zazdroszczę!!
Ja Martusie wywoływałam i Lolka ale nic cisza!!!
Mycha współczuje stresu dobrze ze wsyzstko ok!!!
Ja śpię tak głęboko cała noc ze chyba nic by mnie nie obudziło:)malutka_mycha, DorotaAnna, Sansivieria, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, nadrobię Was później. Teraz mam dwa pytania.
Jak to wygląda teraz w ZUSie ? Muszę zgłosić, że urodziłam ?
No i sprawa z M. Jeśli nie mam z nim kontaktu a muszę zarejestrować dziecko to czy dam radę to jakoś zrobić bez wpisywania go jako ojciec nieznany ? Jakie mam teraz wyjście ? -
Dzięki dziewczyny, Sansiviera trzymam kciuki!
Ciekawe co u Fasolki
Karolina niestety jak nie jesteście małżeństwem a on nie pójdzie z Tobą do usc to nie możesz go wpisać jako ojca ...Sansivieria lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnyDorota piękny opis, popłakałam się ❤️
Mama ja mam mopa parowego z viledy, dostałam na ostatnie Święta i jestem nim zachwycona. Mój mąż był sceptycznie nastawiony a później każdemu kto do nas przychodził się nim chwalił 😉 żałuję że nie miałam go wcześniej, jedyny minus to kabel który czasami przeszkadza ale generalnie polecam.DorotaAnna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiem, że moje posty raczej są olewane ale może ktoś ten jednak przeczyta i mi powie czy to normalne. Wczoraj rano miałam plamienia, byłam na IP no i wszystko ok, szyjka jeszcze długa i niezbyt miękka - chociaż moja ginka 2 tygodnie temu twierdziła że jest miękka więc już nic nie wiem... Rozwarcie około 1,5. Po powrocie do domu plamienie ustalo tylko macica się stawiała i miałam lekki ból okresowy. Posprzatalam łazienkę i znów zaczęły się plamienia ale brązowe a nie takie różowe jak rano, no ale na IP uprzedzali że tak może być po badaniu. W nocy prawie czysto. A rano dziś znów raz brązowe, raz różowe, sporo tego sluzu leci ale poza tym nic się nie dzieje... Myślicie że to normalne? Zastanawiam się czy to może czop odchodzi... Drugi poród a głupia jestem jakbym nie rodziła. Wtedy odeszły wody więc było jasne... A teraz nie wiem czym się martwić a czym nie. Zdaniem lekarki na IP powinnam się w sb położyć do szpitala z uwagi na cukrzycę, moja mówi, że mogę we wtorek po świętach... I nie wiem co robić ☹️ z jednej strony wiem że nic mi nie będą robić i tylko tam będę leżeć ale z drugiej chyba czułabym się bezpieczniej w szpitalu... Już nie wiem co robić, stresuje się na maksa ☹️