Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga2606 wrote:Szonka-pamietam ze u Ciebie pomógł masaż brodawek... ale faktycznie zaczęły się skurcze zaraz po czy kilka godzin później? Przepraszam nie pamietam:)
i na tym ktg juz zaczelo ostro bolec, a jak usiadlam po to odeszly mi wody
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny. Zdaje krótką relację i lecę patrzeć i zachwycać się dalej.
Nie mogę uwierzyć że taki cud mi się trafił.
Jutro jedziemy ściągnąć szwy, już mnie ciągną dość mocno. Wyszły mi lekko hemoroidy i krwawią, biorę hemorectal i procto-hemolan.
Ignas śpi ze mną w łóżku. Karmię go tylko na leżąco. Nie umiemy na siedząco mimo wielu prób i konsultacji z dwoma CDL. Moje piersi są ogromne. Nie widzę jak orzystawiam Ignasia i on nie może złapać, wnerwia się i jest tylko gorzej.
Wczoraj była u nas położna. Od niedzieli przybrał 200g. Urodzony 3300, przy wypisie 3040 a wczoraj 3250. Mleczarnia działa pełną parą. Mam małą malinkę na sutku ale nie boli.
Jutro jadę ściągnąć szwy.
Trochę się boję tej jazdy do Wałbrzycha bo jak nie możemy się nakarmić na siedząco to musimy obrócić w trzy godziny. Położna poradziła żebym ściągnęła mleka trochę do butli i tak zrobię.
Położna ściągnęła też nam klamerkę z pępka. Zawilgotnial nam lekko bo nie umielalam zakładać pieluszki na siuraka i ciągle przeciekało. Mamy smarować spirytusem żeby podeschl. Ja już wczoraj się rozpłakałam że aż się trzęsłam bo bałam się o ten pępek.
Trzymam kciuki za Was wszystkie. Telefon mam w rękach raz na dzień i dlatego tak rzadko pisze. BuziakiLolka30, B_002, mysla.nieskalana, Misiabella, martusiawp, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
Szonka wrote:Bubek u nas też żoltaczka
ja mam zalecenie poic woda z glukozą. Na razie o szpitalu nie bylo mowy. Bilirubina 13.
jutro znow na kontrole i znow mi ja kłuć będą...tez o szpitalu nie ma mowy, a im starszy bobas tym norma tez wyzsza wiec niebezpieczenstwa nie ma...
ale czasem juz mysle ze wolalabym na dzien na te lampy polozyc i spokoj a nie miesiac sie bujac czy ile..
moja kolezanka 7 tygodni sie meczyla - szok
Tysia89 wrote:Bubek, ja tez nie wyrabiam psychicznie z żółtaczką(( my przez nią jesteśmy w szpitalu od czwartku ...
Lolka GratkiWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2019, 11:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBasiu ja nie mam klina ale w dostawcę mam możliwość regulowania nachylenia i jednak taki jeden taki jeden delikatny stopień dajemy.w Dzień też często kładę ja na poduszce ciążowej z takim małym spadkiem bo widzę że jej się to podoba.
ja dzisiaj nie podawałam jeszcze witaminy D bo czekam aż przyjdzie mi ten vigantol może dzisiaj poczta przyniesie bym jej podała bo na razie nie ma żadnego problemu z brzuszkiem i możliwe że to od od tych olejów sama już nie wiem bo u nas nie ma dużego problemu tak jak czytam u was. u nas to jest na zasadzie pęknięcie ewentualnie delikatnego płaczu prykniecia i tyle, ale odstawiłam też wszystkie probiotyki bo wolałabym żeby nic nie dolegało. Co do kupy u nas po modyfikowanym był ten problem z zaparciem ale wczoraj też się prężyła przy robieniu normalnej kupki. Rozmawiałam z siostrami u nich było to samo rozmawiałam z położonymi i jest to samo u was wielu ten problem więc wydaje mi się że to naprawdę dotyczy niedojrzałości jelitek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2019, 12:49
-
mysla.nieskalana wrote:Lolka Ty to jesteś krejzol!!! O jakimś nawilzaczu piszesz najpierw żeby później walnąć takie info!!!! Gratulacjeeee❤❤❤❤
mysla.nieskalana, martusiawp lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI