Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MamaAga dużo siły Ci życzę. Teraz troszkę pocierpicie a później już będziecie się dzień i noc tulic. Wiem że nic Cie pewnie nie pocieszy w tej sytuacji, ale najważniejsze że jesteście teraz pod dobra opieka. Wszystko się unormuje, tylko potrzeba czasu. Mocno tule.
-
nick nieaktualnyStresant czyli nic się nie da w tej sytuacji zrobić? Współczuję 😐
Tunia to może faktycznie się wypisz i jak zacznie się coś dziać to jedz do innego szpitala... Masakra jak co chwila zmieniają tam zdanie... A co Twój lekarz na to?
MamaAga współczuję stresów ☹️ trzymam kciuki żeby z malutkim wszystko szybko było dobrze, żebyście mogli być razem ✊ -
Lolka, gratulacje! 😍 Cieszę się bardzo! 😊
Paula, właśnie wczoraj o Tobie myślałam, ostatnio masz mało czasu na forum 😅 Dzięki, że się odezwałaś. Wiemy, że u Ciebie wszystko ok 😘mysla.nieskalana, Paula 90, Mama36, Lolka30, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Boże stresant współczuje ! Dziwne te przepisy, ciekawe czy w Polsce też tak jest...👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Idziemy do domku
czekam na wypis ze szpitala, tzn wypis dla siebie już mam czekam na wypis dla małego. Ale musza minąć dwie pełne doby wiec dostaniemy go o 16.50
malutka_mycha, Daffi, estrella, xKlaudiax, mysla.nieskalana, Kasiulka90, martusiawp, india, Bubek, Lolka30 lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualny
-
Daffi u nas dają rozpuszczalne ale i tak zalecają żeby po ilus tam dobach ściągnąć bo już nie są potrzebne a tylko przeszkadzają. Ale można czekać aż same się rozpuszcza tylko mało kto to robi bo przeszkadzają. Ale to tylko to co slyszalam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2019, 15:06
-
nick nieaktualny
-
malutka_mycha wrote:Daffi u nas dają rozpuszczalne ale i tak zalecają żeby po ilus tam dobach ściągnąć bo już nie są potrzebne a tylko przeszkadzają. Ale można czekać aż same się rozpuszcza tylko mało kto to robi bo przeszkadzają. Ale to tylko to co slyszalam
-
nick nieaktualny