Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Tunia76 wrote:Wiem, że w każdej chwili może się zacząć.
Z seksem problem. Łazienki szpitalne malutkie, a pokoju na widzenia małżeńskie nie ma.
Jak ja się ogole do porodu. Znów zrobie szaloną fryzurke.Powodzenia!
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Normalnie zlać po tyłku to mało! Zawsze o mnie zapominają te majówki!!! 😜
India, czekamy na maluszki Mysla_nieskalanej, Agi2606, Estrelli, Natalii-Tosi, Espoir, Daffi, Malutkiej, Tuni, Kiwony, Klaudii, Syski, KarmeLove, moje i Martity, o ile da znać, bo dawno się nie odzywała. Czyli 13 (14) 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2019, 12:08
B_002, india, estrella, xKlaudiax, martusiawp, Mama36 lubią tę wiadomość
-
Karollinax26 wrote:Pora na kawę i śniadanie! Zdążyłam jeszcze wstawić pranie i się umyć, planuje jeszcze odkurzyć.
Mam mega problem jeśli chodzi o zorganizowanie sobie posiłków, jak mama jest w domu to jest ok, jak jestem sama to jest gorzej. Jem 3 razy dziennie ale z takim poślizgiem czasowym, że głowa mała! 😨
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Kasiulka90 wrote:Normalnie zlać po tyłku to mało! Zawsze o mnie zapominają te majówki!!! 😜
India, czekamy na maluszki Estrelli, Espoir, Daffi, Malutkiej, Tuni, Kiwony, Klaudii, Syski, KarmeLove, moje i Martity, o ile da znać, bo dawno się nie odzywała. Czyli 10 (11) 😊
Estrella ja zaszczepilam na rota, bo akurat znam przypadki jak dzieci szczepione przechodziły chorobę łagodnie a nieszczepiine naprawde ciezko. Byc moze to tylko zbieg okolicznosciKasiulka90, estrella, xKlaudiax lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj byłby mój termin 😔 ehh... Ciężki dzień. Może ktoś urodzi dzisiaj za mnie? 😉
Kasiulka90 lubi tę wiadomość
Ciąża - poród, połóg - grupa fb
Witek ❤️ 25.08.2019 ❤️ 4070g i 56cm ❤️ vbac
Mama czterech ❤️
Mama aniołka 9.2018r -
nick nieaktualnymalutka_mycha wrote:Dlatego ja np nie rozumiem dlaczego szczepia w szpitalach. Po pierwsze nic jeszcze o tym dziecku nie wiedzą a po drugie w szpitalu jest zarazek na zarazku, mało bezpieczne miejsce do szczepienia. Wolałabym załatwić to po wyjściu do domu
No to też prawda, chociaż ja w sumie nigdy się nad tymi szczepieniami robionymi od razu w szpitalu nie zastanawiałam, bo nie słyszałam aby dzieci coś po nich było. Za to te późniejsze to już inna para kaloszy... -
estrella wrote:No to też prawda, chociaż ja w sumie nigdy się nad tymi szczepieniami robionymi od razu w szpitalu nie zastanawiałam, bo nie słyszałam aby dzieci coś po nich było. Za to te późniejsze to już inna para kaloszy...
-
Kasiulka90 wrote:Normalnie zlać po tyłku to mało! Zawsze o mnie zapominają te majówki!!! 😜
India, czekamy na maluszki Estrelli, Espoir, Daffi, Malutkiej, Tuni, Kiwony, Klaudii, Syski, KarmeLove, moje i Martity, o ile da znać, bo dawno się nie odzywała. Czyli 10 (11) 😊Kasiulka90 lubi tę wiadomość
-
Renia, ściskam Cię mocno ♥️
Ja bym chciała zaszczepić na rota i meningo dodatkowo a te podstawowe na NFZ. Mój syn miał 2 rwsy rota, 2 razy w szpitalu, masakra. Szczepiony nie był. Na pneumo szczepilam go jak miał 5 czy 6 lat dopiero, ale zmniejszyła się po tym liczba zapalne oskrzeli i już więcej nie miał zapalenia płuc, wcześniej miał 2 razy jednego roku 😫Reniiata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalutka_mycha wrote:Ja się niestety trochę nacxytalam w internecie, osobiście nie znam żadnych przypadków. Ze dziecko z wrodzony (???) zapaleniem płuc się rodzilo ale zanim to wyszlo to już było szczepione i oczywiście komplikacje. I trochę mnie to martwi
No tak dziecko może urodzić się z infekcja i wtedy takie szczepienie tylko więcej szkody zrobi niż pożytku... Ale trzeba myśleć pozytywnie, większość dzieci rodzi się zdrowych i nasze też będą więc nic im nie grozi!
Kurde boli mnie kręgosłup i dół brzucha, dziś mam też więcej wydzieliny i już sobie wkrecam, że to pewnie coś znaczy i poród nadchodzi 😃malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
no w końcu o mnie pamiętacie w wyliczeniach! szkoda, że zanim ja urodzę, to Wy zapomnicie co to poród
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2019, 13:21
Kasiulka90, malutka_mycha, martusiawp, B_002 lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
malutka_mycha wrote:Daffi faktycznie słabo. Ale właśnie może to jest metoda! My mamy skurcze i nic a u Ciebie cisza i jak pierdyknie to nawet nie będziesz wiedzieć kiedy
zla jestem ze musze jechac jeszcze raz.
-
Kasiulka90 wrote:Taaaaak! Kurde no wiedziałam, że o Tobie zapomnę, a minutę wcześniej tłukłam sobie do głowy, że jeszcze Kasia! 😄 Wszystko przez to, że nie ma Cię na liście terminów 😜
Jeszcze ja! Chyba tu najbardziej narzekam i jestem najbardziej przeterminowana 😜
Kasiulka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny