Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Daffi powodzenia trzymam kciuki
Estrella nie gniewaj się tutaj często tyle się tutaj pisze, że ciężko nadążyć. Zadowolona jesteś z pobytu w Bizielu? Ja jak już mówiłam wspominam bardzo miło. Co tam się u Ciebie teraz dzieje?
Karolina jesteś bardzo dzielna! Choć naprawdę współczuje Ci tej sytuacji... jestem tylko ciekawa czy M będzie tak zależało na małej, że naprawdę pójdzie do sądu...
Ja do wniosku o macierzyński potrzebowałam tylko wniosek i akt urodzenia. Dostałam w szpitalu to zaświadczenie ale w pracy go nie chcieli. My już wszystkie papierkowe sprawy mamy załatwione. Też rejestrowaliśmy małego przez internetsuper sprawa. Jutro jeszcze tylko muszę podzwonić po przychodniach zarejestrować małego na usg bioderek- muszę znaleźć miejsce gdzie termin będzie nam pasował
Daffi lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarmelllka90 wrote:Mama36 oj biedny maluszek
Ile dałaś kropelek espumisanu? Ja bym nie wiedziała.ile daćKarmelllka90, B_002 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi już naliczyli macierzynski. Widzę na swoim koncie ZUS wszystko aż do końca.. I kiedy pierwszy przelew, tylko się zastanawiam od tej kwotu co widzę ile mam. Odliczyć. Tak jak przy L4 18 proc dochodowego... Czy odjąć 20%, czy 20% i jeszcze 18%??
Ktoras się na tym zna?? 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2019, 21:16
-
Karollinax26 wrote:A czy sąd może mu pozwolić zabierać Marcelinę już teraz do siebie ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2019, 21:20
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
nick nieaktualnyKarollinax26 wrote:Daffi, już niedługo! ❤️
A czy sąd może mu pozwolić zabierać Marcelinę już teraz do siebie ? 😞
Niczym się nie martw. Nikt nie skrzywdzi Ciebie ani Marcelinki w takiej sytuacji.Kiwona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA poza tym Karola oni zawsze na poczatku piernicza jak to chcą być cudownymi ojcami na odległości i co Oni nie będą robić a potem przeważnie ani widu ani slychu albo od okazji. Także poczekaj aż się sytuacja rozwinie.
A jak jego rodzina najbliższą.. Np mama nie chce swojej wnuczki zobaczyć to znaczy że tam wszyscy siebie warci.
Sama mam 3 synów, nie wiem jak im. Się życie ułoży, ale nawet jakby mój któryś był w takiej sytuacji to nie wyobrażam sobie nie jechać do wnusi.Kiwona, B_002, Martusiazabka lubią tę wiadomość
-
Karollinax26 wrote:Daffi, już niedługo! ❤️
A czy sąd może mu pozwolić zabierać Marcelinę już teraz do siebie ? 😞
Myśle, że dopóki karmisz piersią nie ma takiej opcji. Poza tym sprawy w sądzie trochę trwają, jeżeli będzie chciał ustalić ojcostwo napewno będą potrzebne testy dna no no wątpię żeby każdy facet mógł isc do sądu wskazać losowe dziecko i twierdzić ze to jegoKiwona, Martusiazabka lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️