Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
MamaAga85 wrote:Daffi juz nie wiem Kochana co ci napisać by w jakiś sposób Cię pocieszyć... ostateczny dzień Waszego spotkania z synkiem jest jutro i kropka❤❤❤ bądź dzielna tą ostatnią noc!!!
Mama36 u Nas też buzia wysypana i nie wiem czy to ja dałam dupy z czymś co zjadłam czy od czegoś innego Mały to ma.
U Nas lekko zielone i zbite kupy się zaczęły...Mały placze przy tym ale tak że serce pęka bo widzę, że Go boli....
Na spacerku byliśmy🤩 zniosłam stelaż a potem Niunia w gondoli🤩
Dziś pominiemy kąpiel chyba bo juz późno a On przysypia...
Hmmm Bunio też ma wysypkę na buźce...ale myślę, że to od drapania rączkami... Skąd wiecie, że to alergia?Fasolka77
-
wazylam dzis malego mamy swoja wage za rowny tydzien przybral 390g okropnie duzo...niby fajnie bo widac ze pomimo chorego cycka i ciaglego mojego narzekanis ze mleka malo bo nie kapie...maly przybiera..ale styklo by mu 200g przybrac a nie 2x tyle....utucze dziecko....bo co zawyje to go cyckiem zatykam...smoczka mi szkoda dawac bo w glowie mam ze laktacje zaburze i lepij niech na pusto cyca i stymuluje.....
-
nick nieaktualnyMamaAga85 wrote:Daffi juz nie wiem Kochana co ci napisać by w jakiś sposób Cię pocieszyć... ostateczny dzień Waszego spotkania z synkiem jest jutro i kropka❤❤❤ bądź dzielna tą ostatnią noc!!!
Mama36 u Nas też buzia wysypana i nie wiem czy to ja dałam dupy z czymś co zjadłam czy od czegoś innego Mały to ma.
U Nas lekko zielone i zbite kupy się zaczęły...Mały placze przy tym ale tak że serce pęka bo widzę, że Go boli....
Na spacerku byliśmy🤩 zniosłam stelaż a potem Niunia w gondoli🤩
Dziś pominiemy kąpiel chyba bo juz późno a On przysypia... -
Ja przepraszam ze tylko o sobie ale nie mam za bardzo jak czytac wszystkiego.
Mam wyjety cewnik i tylko częściowo mial odciagnieta wode.. Dosc spory balonik wydostal sie ze mnie. Teraz na pewno mam 4cm rozwarcia. Rano miescil sie palec a teraz 2 i jeszcze jest luz. Daje mi duza szanse na oksy. Juz zlecenie gotowe i 7.30 mnie podlaczaja.xKlaudiax, espoir, B_002, Reniiata, DorotaAnna, Fasolka77, Lolka30, didi123, MamaAga85, martusiawp, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny u nas koszmar, ja nie wiem czy to kolka czy co ale mala przy jedzeniu tak bardzo placze że zje 40 i dalej głodna ale nie może jeść bo płacze a ja wtedy razem z nią. Trochę lepiej z piersią ale też jest płacz nie mam pojęcia co mam robić odbija bardzo dużo ehh
-
Maćko jadł tak nerwowo jak miał skok rozwojowy, serio. wtedy tylko ręce, nigdzie nie chciał leżeć, niczym się nie dało go zająć. niby głodny, a pociągnął 2 lyki i wnerw. pierwszy skok jest na 5 tydzień, może to to?
ewentualnie sprawdź w buzi, może ma pleśniawkę jakąś?💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
Fasolka77 wrote:polecicie jakieś lusterko obserwacji dziecka do autka?
Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 53403.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018.Maleństwo mierzy 4,33 cm
Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku
-
espoir wrote:zaraz zostanę tu jedyną orką - no super...
Urodzony 3.05.2019 ❤️
-
espoir wrote:KarmeLoVe co u Ciebie?
i nic
espoir, Fasolka77, martusiawp, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
Urodzony 3.05.2019 ❤️
-
nick nieaktualnyespoir wrote:Maćko jadł tak nerwowo jak miał skok rozwojowy, serio. wtedy tylko ręce, nigdzie nie chciał leżeć, niczym się nie dało go zająć. niby głodny, a pociągnął 2 lyki i wnerw. pierwszy skok jest na 5 tydzień, może to to?
ewentualnie sprawdź w buzi, może ma pleśniawkę jakąś? -
Mama36 wrote:Jezu to chyba u mnie. Zwariuje z nim. Oczu jak 5 zł a jak się go odlozy to jeczy jak stara rura. Ale nie boli go nic.. Niby cycek nom stop.. Ale wypluwa co chwilę.
Muszę więcej poczytać o tych skokach rozwojowych.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2019, 23:24
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
KarmeLoVe wrote:A może masz dziurę, bo puściło Ci gdzieś na szyciu? Może wcale nie jest źle, a trzeba skontrolować?
Tak - szwy mi puściły jeszcze w szpitalu. Powiedzieli, ze musi się samo zasklepić bo skóra jest tam tak cienka, ze jakby zaszyli jeszcze raz to by znowu wszystko pękło...
-
nick nieaktualnyKiwona wrote:Do Was położne przychodzą z waga? Bo dzisiajw przychodni pediatra kazała przyjść do 2 tyg na wizytę żeby zwazyc itd. I se myślę, że po co. Wy macie przychodzić co jakiś czas profilaktycznie do przychodni? W sumie mogłam dopytać, ale zamieszanie mieliśmy bo młody walnal kupsko na wizycie i jakoś nie zapytałam... W czwartek będzie połozna, ciekawa jestem, co to wniesie.
Do nas położna przychodzi bez wagi, ważymy się u pediatry, ale też nie to ze specjalnie po to tam idziemy tylko przy okazji kontroli żółtaczki i przepukliny. -
nick nieaktualnyespoir wrote:Maćko jadł tak nerwowo jak miał skok rozwojowy, serio. wtedy tylko ręce, nigdzie nie chciał leżeć, niczym się nie dało go zająć. niby głodny, a pociągnął 2 lyki i wnerw. pierwszy skok jest na 5 tydzień, może to to?
ewentualnie sprawdź w buzi, może ma pleśniawkę jakąś?
A ostatecznie ospokoila się jak ja owimelam w otulacz a mąż robił skokolysanie. I taka otulona śpi dalej, ja oodciagam i żal mi ją będzie budzić.
Dziękuję za artykul
A do buzi zagladalam i nie widzę nic. Pleśniawka byłaby biała prawda?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2019, 01:10
-
KarmeLoVe wrote:A wlansie wyżej Ci odpisałam! Będziemy turlać się razem. Młody jak zrobił próbę generalna tak teraz cisza. Po ktg w piątek... Prosto jak od linijki. Wszystko, dosłownie wszystko ucichlo. A wiesz jaki mam dom wysprzatany? Na kolanach każda listwa przypodłogowa nawet sprzatana
i nic
Hahaha ciężarne na finiszu powinny założyć firmę sprzątającąMama36, KarmeLoVe, xKlaudiax, AniaKJ, martusiawp, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
Fasolka77