X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe maluszki 2019
Odpowiedz

Kwietniowe maluszki 2019

Oceń ten wątek:
  • Franka2104 Autorytet

Wysłany: 7 października 2018, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja póki co mam 2 kg na plusie, więc wreszcie jest 5 z przodu ;) apetyt mam ogromny i nie mam pojęcia gdzie to wszystko idzie.

Co do nosidelek bardzo podoba mi się yema cybexa, ale nie miałam okazji obejrzeć go na żywo

tb739vvj5r83d9nz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2018, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liczylam na pierwszej stronie, wyglada na to, ze na chwile obecna mamy 6 dziewczynek i 5 chłopców. W najblizszym tygodniu 10 wizyt prenatalnych ;-)
    Trzymam kciuki za same pomyślne wyniki. Chociaz sama drżę o swoje wyniki to jednak jestem dobrej myśli :-)

• Karollinax26 Autorytet

Wysłany: 7 października 2018, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula 90 wrote:
    Liczylam na pierwszej stronie, wyglada na to, ze na chwile obecna mamy 6 dziewczynek i 5 chłopców. W najblizszym tygodniu 10 wizyt prenatalnych ;-)
    Trzymam kciuki za same pomyślne wyniki. Chociaz sama drżę o swoje wyniki to jednak jestem dobrej myśli :-)

Będzie dobrze!! Ja się tez tak bałam, budziłam się w nocy z bólem brzucha ze stresu.

Wojna lubi tę wiadomość

syy2roeqbhtk0nxh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2018, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karollinax26 wrote:
    Będzie dobrze!! Ja się tez tak bałam, budziłam się w nocy z bólem brzucha ze stresu.

Dzieki :-) Mysle pozytywnie, ale wiesz jak to jest. Jednak stresik daje sie we znaki :D

• Karollinax26 Autorytet

Wysłany: 7 października 2018, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem wiem, ahh my kobiety, takie martwiące się stworzenia :D

syy2roeqbhtk0nxh.png
  • Mistella Autorytet

Wysłany: 7 października 2018, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez dziewczynka niby... ale do potwierdzenia ta informacja na wizycie kolejnej

• Kasionek Autorytet

Wysłany: 7 października 2018, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula 90 wrote:
    Dzieki :-) Mysle pozytywnie, ale wiesz jak to jest. Jednak stresik daje sie we znaki :D
    Każda się stresuje .Ale będą dobre wyniki.Może dowiesz się kto tam mieszka w Twoim brzuszku.

201904017252.png
    *Staś (21 tyd)
    *Aniołek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2018, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasne ze bedą same dobre informacje! Trzymam za wszytskie mocno kciuki żebyście sie nie stresowały !!

• stresant Autorytet

Wysłany: 7 października 2018, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wiecie moze co u SOWY 81 miala miec w czwartek wizyte w poradni genetycznej?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2018, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Dziewczyny :-)
    Kasionek - wlasnie na to licze ze sie Małe da obejrzeć od doopy strony :D

• stresant Autorytet

Wysłany: 7 października 2018, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dzis po zakupach ciazowych w HM...kupilam spodnie dresowe i dzinsy bo juz wszystko mnie uciskalo....dziwi mnie rozmiarowka.... dresy M a spodnie 44....normalnie nosiłam 40.....mierzylam 42 i w sumie byly dobre na teraz to bez sensu kupowac bo przeciez brzuszek rosnie.....

Chciałam jeszcze sztruksy na zime, na e shopu HM sa, a w sklepie nie......szkoda, bo przy takiej rozpietosci rozmiarow trudno trafic przez internet.....

Czarne mysli o poronieniu juz troche sa za mna...chyba.... skoro pozwolilam sobie na zakupowe szlenstwo :)

dzis cisnienie dziwne 125/90 puls 100 po godzinie w pozycji lezacej.....

• india Autorytet

Wysłany: 7 października 2018, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny od kiedy ta promo w Lidlu z ubrankami z bio bawełny?

ug378ribe4qdpu6z.png
  • Natalia-tosia Autorytet

Wysłany: 7 października 2018, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    india wrote:
    Od jutra :-)

w4sqikgnoh8ujau7.png
  • Kasionek Autorytet

Wysłany: 7 października 2018, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    india wrote:
    O nie będą też rzeczy.Jutro będą fajne koszule w kratkę takie długie .Idelane do leginsow na ciążę także będę musiała walczyć razem z przyszłymi mamuskami:-D

201904017252.png
    *Staś (21 tyd)
    *Aniołek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2018, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasionek wrote:
    O nie będą też rzeczy.Jutro będą fajne koszule w kratkę takie długie .Idelane do leginsow na ciążę także będę musiała walczyć razem z przyszłymi mamuskami:-D

No to jutro rano szturm na lidle w calym kraju :-)

• czekoladowa201 Ekspertka

Wysłany: 7 października 2018, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stresant. Ja tez dzisiaj zaszalalam i kupilam az 1 pare spodni w h@m. Boje sie kupowac wiecej, czarne mysli dalej ze mna:/
    W h@m fajna wyprzedaz spodni ciazowych nawet po 40zl widzialam ale rozmiary dopiero od 44...
    Tez sie czailam na sztruksy na stronie byly takie pudrowy roz czy tym podobne, niestety w sklepie ich brak :/

• stresant Autorytet

Wysłany: 7 października 2018, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekoladowa201 wrote:
    Stresant. Ja tez dzisiaj zaszalalam i kupilam az 1 pare spodni w h@m. Boje sie kupowac wiecej, czarne mysli dalej ze mna:/
    W h@m fajna wyprzedaz spodni ciazowych nawet po 40zl widzialam ale rozmiary dopiero od 44...
    Tez sie czailam na sztruksy na stronie byly takie pudrowy roz czy tym podobne, niestety w sklepie ich brak :/

Siedze od godziny i klikam na te sztruksy pudrowy róz 44 (bo w tym rozmiarze dzis dzinsy kupilam) czasami sie da a czasami pisze ze sie nie da wlozyc wiec nie wiem co sie dzieje jak juz wloze to mi koszyk kasuje.....a szkoda bo w zimie by sie dobrze chodzilo.....

• Kiwona Autorytet

Wysłany: 7 października 2018, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Macie lub mialyscie może przezroczyste uplawy w dużej ilości? U mnie od kilku dni jak mam wkładkę to jest tak mokra po kilku godzinach że aż bielizna naokoło jest mokra. Zastanawiam sie, czy to nietrzymanie moczu ale chyba by to jakoś było czuć, nie? Wizytę mam w piątek... Ewidentnie dużo bardziej wilgotno tam mam, albo nawet mokro. Martwić się czy spokojnie poczekać do piątku?

24.04.2019 3800 g 56 cm
    qdkkiei3w97yr8ui.png
  • B_002 Autorytet

Wysłany: 7 października 2018, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula 90 wrote:
    Mi wszystkie znajome wielokrotne mamy odradzaly kupowanie specjalnych proszkow dla niemowlat. Wiec ja nie kupuje.

Karmellka - sa bardzo fajne programy ba komputer, w ktorych mozna sobie wprowadzic wymiary mieszkania i dodawac meble, sprawdac czy "wejda". Ja sobie zrobilam na brystolu plan mojego mieszkania w skali i teraz jak chce cos kupic to wycinam sobie zarys i bawie sie w tetrisa na moim planie. Wbrew pozorom nie zajmuje to duzo czasu a oszczedza przestawiania mebli z miejsca na miejsce zeby jakos to wcisnąć :D
    Bardzo fajny pomysł z tym układem mieszkania i wycinaniem :)
    Ja też lubię meble z Ikei i pewnie nimi urządzimy potem pokój dziecka.
    Ja uwielbiam takie planowanie, nie obędzie się bez modelu 3D i wizualizacji. Jestem architektem, więc za każdym razem gdy mam coś urządzać to robię sobie model i oglądam jak to będzie wyglądało.
    Przede mną projektowanie całego mieszkania bo dopiero będziemy kupować swoje. Ale pokój dla dziecka to będzie dla mnie prawdziwa frajda!

Paula 90 lubi tę wiadomość

gg64zbmhxvebnkcj.png
    29.03.2019 [39+2] Zosia <3 2580g, 52cm, 10pkt, SN
  • india Autorytet

Wysłany: 7 października 2018, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula 90 wrote:
    No to jutro rano szturm na lidle w calym kraju :-)

Ja bede miala dopiero szanse o 16 po pracy :/

ug378ribe4qdpu6z.png
‹‹ 311 312 313 314 315 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ