Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Misiabella wrote:Moj wlasnie czesto spi z otwarta buzia. A ile ml mm podajesz mu po karmieniu? Bo chcialabym porownac. Moj pije co prawda moje mleko, 50 ml. Chcialabym porownac z zaleceniami tej Twojej babki.
Misiabella lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
nick nieaktualnyTunia76 wrote:Dziewczyny nie wiem co się dzieje. Mała chce cycka co pół godziny. Pociumka i zasypia. Budzi się z płaczem i powtórka, cycek sen placz.
Dzisiaj też cyc co 2 godz i od razu śpi, teraz tylko zaczał łapać ze mną kontak to wykorzystałm moment i go wykapałam, ale juz podczas ubierania zasnał na przewijaku. Nie wiem co mu się dzieje wczoraj nie spał prawie wcale dzisiaj za to cały dzień w dodatku jakąś inna kupe mi dzisiaj robi taka żółta ale bardziej w pomarańcz i z wodą... -
Karollinax26 wrote:A ja się zastanawiam czy ten Femaltiker nadaje się do rozrobienia z wodą. Nie mam innego mleka w domu, miałam iść do sklepu po ryżowe ale niestety póki co jestem uziemiona.Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Lolka30 wrote:Ona się pytała ile dokarmiamy i jak mały przybiera i kazała zostawić takie ilość i czyli ok 300ml na dobę, czasem więcej. Ja podaje porcje z dwóch marek czyli 70ml na raz, ale Filip zjada przeważnie 40-60. Chociaż właśnie płacze po kryzysie bo mieliśmy gości i najpierw koniecznie chciał wisieć na cycku i ryk potem dostał 50ml mojego mleka i dalej głodny to dostał MM ale tylko trochę i za chwilę znów afera i musiał zjeść pełną porcje i dopiero się uspokoił.
-
nick nieaktualnyTunia76 wrote:Czy kapiecie zawsze o tej samej porze?
Jak mała zasnie to budzić czy czekać?
Już nie pamiętam początków z synem.
Wierzę w rutynę i chciałabym ją wprowadzić w życie.DorotaAnna lubi tę wiadomość
-
A ja dopatruję się problemu w occie... Kiedyś zjadłam sałatę z octem balsamicznym i na drugi dzień jazda.. wczoraj jadłam octowa surówkę z ogórków do obiadu i dziś armagedon... Bunio płacze i płacze i pręży nóżki ... Czy delicol można podać tak po prostu czy tylko przed jedzeniem? Wisiał na cycu dwie godziny... Boję się go przystawiać znowu...Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
Paula 90 wrote:Pmy nie zawsze o tej samej dokładnie ale w okolicach 19-20. Jak śpi to nie budzimy. Jej usnie np o 18 i śpi do 22 to nie kąpiemy. Dziś już wykapany bo chyba mamy kolki a kąpiel koi płacz chociaż na chwilę
U nas dokładnie tak samo jeśli chodzi o kąpaniePaula 90 lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnyHejka hejka. Nadrobiłam 😁 my dzisiaj aktywnie od samego ranan, wyspalismy się z mężem ja chyba po tej akupunkturze dodatkowo czuję się jak młody Bóg. fasolka wkłucia miałam w śródstopie prawe na brzuchu i pod piersią i naciskane różne punkty na rękach.
My dzisiaj rano sprzątanie później i od 12 poszliśmy z małą do dwóch szkółek z roślinami kupiliśmy wszytsko potem karmienie pojechaliśmy do entliczka i do obi wróciliśmy przyjechali goście powiedzieli z nami na ogródku bo piękna pogoda a teraz mąż sądzi kwiaty a my z córcia bujamy się na jaju.
Fasolcia taras jeszczs nie zdobiony ale coming soon 😉
Cześć zieleniny
[u
A tu my
[url
Proszę nie cytować będę usuwać zdjecia
Jeszcze sądzi mąż kwiaty na balkonie ale nie mam jak wstać hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2019, 03:51
Lolka30, mysla.nieskalana, Fasolka77, DorotaAnna, estrella, B_002, Kasiulka90, Mama36, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLolka a u was tak bylonod początku? Bo u nas ten problem z jedzeniem to się zrobił od bolącego brzuszka teraz jest lepiej bo brzuszek odpuścił tak na 90% ale mała często zasypia przy karmieniu i tyka sobie. A nieraz ładnie zje szybko. Np w nocy zjada w 20 minut max i śpi. A w dzień większość karmień się ociaga. I właśnie dość często śpi z otwartą buzia. Ale dwóch pediatrów i położna twierdzą że napięcie ma prawidłowe ale ja się męczę żeby ona zjadła. Nie jest jadka. Ale że prawidłowo przybiera nie widza problemu. Tylko ile mojej gimnastyki i cierpliwości by ona zjadla. Dwóch CDL widziało jak ona je i nie powiedzieli nic poza tym że leniwa jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2019, 19:39
-
nick nieaktualnyU nas od kilku dni codziennie jazda wieczorem. Młody płacze, ale nie wygląda, żeby go bolał brzuszek, zresztą dostaje espumisan 10 kropli przed każdym karmieniem. Żadnych wysypek nie ma ani nic. Jakaś pseudo kolka czy co?
Wymieniamy się z mężem co chwilę. Zwykle kończy się jazda koło 20-21 jak dotąd a zaczyna 17-18.
Angella - dzieki za radę z okapem. Właśnie testujemy, mąż buja syna w kuchni i nie słyszę płaczu
Karmelka - zazdraszczam jaja do bujania. Kwiatków nie lubię pod żadną postacią - zdychają mi zawszeAle mąż ma trochę zielska w domu. Jemu to wszystko kwitnie i kiełkuje.