Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU nas kąpiele były co 3 co 2 dni od piątku codziennie kąpiemy się o 21 potem jedzonko i spanko. Wczoraj zasnęła o 22 obudziła się o 4:20 dostała pierś jadła 22 minuty odbiła poszła spać wstała 7:20 dostała pierś jadła 20 minut poszła spać wstała o 9 zjadła 90 ml modyfika robi kupę
-
nick nieaktualny
-
stresant wrote:Fasolka kup masc z zywokostu lekarskiego albo najlepiej ukop gdzies na lace zywokost ( teraz latwo poznac bo kwitnie na fioletowo) potrzyj korzen na tarce i przyloz ....rano kolano bedzie jak nowe
uwierz mi ...tu poczytaj leczy wszelkie bole kolana
http://www.medonet.pl/zdrowie,zywokost-lekarski---wlasciwosci--zastosowanie-i-dzialanie-lecznicze,artykul,1726653.html
jak tam herbatki na laktacje dzialaja? czys mnie przeklela za wydana niepotrzebnie kase?
Ty Stresant!!!! ty to jakaś szeptucha jesteś czy co?Ziolka piję i nawet mi smakują
i za tą maścią się rozglądne bo raczej kiepsko mi będzie z młodym latasz dziś po łąkach i łopatą machać
Fasolka77
-
Moja Mała zasypia z przytulanka z moum zapachem( kawalek szmatki z glowa misia). Kładę jej pod glowe a ona tak slodko sie do niej przytula. A po wybudzeniu z pozycji na brzuszku poszukuje na niej cycka
polecam!
Bubek, Fasolka77, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
MamaAga85 wrote:Dopóki pamiętam-mam pytanie do tych z Was co mają pieski albo kotki i podają środki od pcheł i kleszczy...
Wypada mi zaraz podać pieskowi krople na kark od tych ustrojstw a już od kilku osób słyszałam,że niby nie można tego robić z niemowlakiem w domu...
W ulotce nic nie wspominają o tym...
Fakt,że smierdzi to na maxa prxez pierwszy dzień...
Kiedyś u rodziców piesek miał obroże to mama przez piierwsze dni go separowala od nas bo mówiła,że susbstancje czynne z tej obroży są nie wskazane przy dzieciach...
Czegoś muszę użyć bo tu plaga kleszczy i pchel -
Bubek wrote:matko Boza stresant podziwiam ! Ja bym musiala chyba z 50 pieluch dziennie obrabiac. A jeszcze co pielucha to kupa !
MamaAga u nas GLS łachudra nie zadzwonil do drzwi mimo ze bylam w domu, nie zostawil awizo...dopiero jak sama sprawdzilam na necie gdzie paczka to dostalam wiadomosc ze mnie w domu nie bylo.... Moglabym sobie tak czekac i czekac... -
Fasolka77 wrote:My też Daffi kąpiemy przed karmieniem
tak nam na szkole rodzenia mówili i też będziemy kąpać 19-20 potem cycek, spanie i potem wybudzanie w nocy może i ja też się bardziej wyśpię. A dziś szok bo wstaliśmy o 8:30 i w ogóle to obudził nas telefon także chyba jestem wyspana położyliśmy się o 23:00 młody się obudził o 3:00 na karmienie o 5:30 no i teraz znowu się karmimy
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Misiabella wrote:Felmatiker to nie jest swietne rozwiazanie przy zastoju?
Napilabym sie...Wole bardziej niz kawę
Wczoraj w labo po pobraniu krwi maly byl glodny wyciągając cyca strzelil mu strumien w czolo i oczyMisiabella, Wiewióreczka lubią tę wiadomość
-
Misiabella wrote:Szkoda
Naprawde cieple oklady czy kapiele daja naprawdę dużo. Wiadomo nie do kazdego karmienia wezmiesz kapiel ale zmocz pieluszki ciepla woda i obloz piersi.. Masuj w miare mozlowosci a po karmieniu wsadz w stanik lisc kapusty leko tluczkiem obity. Zobaczysz roznice bardzo szybko.
Ja juz wstpilam w kp. Ale znow mi zalewa koszulke jak spie jak mi sie wkladki przesuna a raczej cycki bo sa wielkie melony które stracily na jedrnosci juz dawno temuale pepka nie zaslaniaja jeszcze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2019, 09:48
-
MamaAga85 wrote:czy ta obroża ma jakis zapach?
Doczytalam wlasnie cos takiego o Foresto i jestem zszokowana bo polecal mi ja weterynarz informując jako najlepsze rozwiazanie przy dzieciach.
Cyt ulotke "Nie powinno się zezwalać zwierzętom noszącym obrożę na spanie w tym samym łóżku co właściciele, a zwłaszcza dzieci."Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2019, 10:03
-
india wrote:Basiu my przez pierwsze niecale 2 m-ce kapalismy mała co drugi dzień, później codziennie. Ona uwielbia, nie cbce jej ograniczac tego relaksu
Daffi mam nadzieje, ze Twoje kłopoty ze zdrowiem to nic poważnego. Ściskam. Ja mysle, ze gastro mogla by dac odpowiedz.
No i biedna suczka...
Fasola wspolczuje probkemow z kolanem
:*
Fasolka77
-
właśnie zjadłam śniadanie! jak miło się wyspać! Młody w koszu wodzi za karuzelą, piję kawkę... na śniadanie zjadłam takie grubsze naleśniki z dżemem malinowym mojej mamy... hmmmm pycha!
muszę się wykąpać, potem spacerek.. ciekawe czy w naszej aptece będzie ta maść na kolano... bo długo nie pospaceruję...
h&m się zrehabilitował i dziś wskoczyła ta sukienka znowu (pewnie z mojego anulowanego zamówienia z wczorajwięc zamówiłam 2 rozmiary w razie w
i czekam na dostawę!!!
Fasolka77