Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Daffi wrote:Odciagnelam 130ml z obu piersi takiego wyniku nie mialam nawet bedac zdrowa. Wzielam apap 500mg odciagnelam i teraz normalnie leje sie ze mnie kropelkami pot. Tesciowa przyszla nam pomoc. M ma wziac wolne w pracy. Jak mi tylko goraczka pusci moze nawet jutro to niech sobie spokojnie wraca a ja ju dam rade z malym.
Daffi daj telefon na chwile mężowi:
PROSZĘ PANA PROSZĘ JEJ ZABRAĆ TEN TELEFON NIECHH ONA SIĘ WYŚPI I ODPOCZNIE. Pozdrawiam 🤪Mama36, Paula 90, martusiawp, Wiewióreczka, india, mysla.nieskalana, B_002, Lolka30, Fasolka77, Kiwona, Karollinax26, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Mama36 wrote:Ja na pewno nie... Odkryłam w Rossmann z felixa orzeszki ziemne karmelove z solą i jem paczkę dziennie 🙈
A ja się głupia nabrałam na te chodzenie po parkach... mhm po klimatyzowanych rossmannach się biega!espoir, Mama36, Paula 90, martusiawp, Lolka30, Fasolka77 lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIndia - czyli wygląda na to, że ile dzieci tyle "gęstości"
Mi chodzi o to, że bujda że trzeba wszystkie dzieci nawadniać specjalnie dodatkowo przed pobraniem, bo dzieci wszystkie gęste. Moja mama jest dorosła i u niej pobranie krwi graniczy z cudem. Jest gęsta można by powiedzieć. A ja oddaję honorowo odkąd skończyłam 18 lat (ostatnio rzadziej, bo się staraliśmy o Ignasia) i moja krew schodzi w moment. U mnie całe pobranie z dokumentami to kilkanaście minut.
Pewnie cecha osobnicza, ciekawe od czego to zależy. Może jakiś parametr krwi na to wskazuje? Na przykład jak ma się wysokie coś to krew rzadsza a jak niskie to gęsta (lub odwrotnie). -
Tylko ja na takim zadupiu mieszkam że na pieszo to mogę iść do biedronki albo co najwyżej do żabki? Do pepco to bym 3 dni szła
mysla.nieskalana lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnyJezuuu jak mnie moje dziecko wkurza z tymi microdrzemkami... Za każdym razem mam nadzieję że będę miała czas dla siebie.. Porobię co nieco.. Mija z 10 minut.. Rozkładam się z mrożona kawa w fotelu.. Mówię cudnie.. Zanim pijawki wrócą ze szkoły.. I nagle oczy jak 5 zł.. Dziękuję.. Pospane.. Matka baw się!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2019, 13:32
stresant, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
DorotaAnna wrote:Daffi daj telefon na chwile mężowi:
PROSZĘ PANA PROSZĘ JEJ ZABRAĆ TEN TELEFON NIECHH ONA SIĘ WYŚPI I ODPOCZNIE. Pozdrawiam 🤪
Spie jak mam goraczke a teraz mialam czas na odciaganie i lecr pod prysznic i znow do wyrka.Mama36, DorotaAnna, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
Mama36 wrote:Jezuuu jak mnie moje dziecko wkurza z tymi microdrzemkami... Za każdym razem mam nadzieję że będę miała czas dla siebie.. Porobię co nieco.. Mija z 10 minut.. Rozkładam się z mrożona kawa w fotelu.. Mówię cudnie.. Zanim pijawki wrócą ze szkoły.. I nagle oczy jak 5 zł.. Dziękuję.. Pospane.. Matka baw się!!!
Przynajmniej kawa Ci nie wystygnie 🤣chce_byc_mama, mysla.nieskalana, Lolka30, Fasolka77 lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
mama polubilam bo mam to samo
juz sie nauczylam ze najpierw robie rzeczy konieczne a potem cala reszte jak sie nie obudziczyli sranie sniadanie przygotowanie obiadu potem albo moja drzemka ewentualnie pranie...a na koniec kawa ksiazka i nogi do gory....ale juz przy sniadaniu jest wypany
DorotaAnna, espoir, Tunia76 lubią tę wiadomość
-
stresant wrote:mama polubilam bo mam to samo
juz sie nauczylam ze najpierw robie rzeczy konieczne a potem cala reszte jak sie nie obudziczyli sranie sniadanie przygotowanie obiadu potem albo moja drzemka ewentualnie pranie...a na koniec kawa ksiazka i nogi do gory....ale juz przy sniadaniu jest wypany
Ja pitole muszę sobie przewartościować chyba niektóre rzeczy bo ja najpierw myje butelki👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
u Was tez tak cieplo? u mnie w cieniu 28..ja ja nie lubie takiej pogody ..dla mnie powyzej 21 to meczarnia...
Kupilam dzis ten fotelik kiddy...jechalam do Bielska po niego (Kiwona pozdrawiam) maly darl sie cala droge ale tak strasznie ze az sie zanosil, musialam z autostrady zjechac wyciagnac go z fotelika....nie chcial pic nic nie chcial....poprostu nie chchial tam siedziec chyba mu bylo za cieplo bo nie mialam klimy wlaczonej......
teraz mnei czeka kolejna droga bo stary umowil corke na konie i pojechal do roboty ...ja oczywiscie przeciwna i pol roku temu powiedzialam ze jak chce chodzic na konie to moze ale ja jej wozic nie bede.....no i juz wiozeKiwona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMama36 wrote:Jezuuu jak mnie moje dziecko wkurza z tymi microdrzemkami... Za każdym razem mam nadzieję że będę miała czas dla siebie.. Porobię co nieco.. Moja z 10 minut.. Rozkłada się z mrożona kawa w fotelu.. Mówię cudnie.. Zanim pijawki wrócą ze szkoły.. I nagle oczy jak 5 zł.. Dziękuję.. Pospane.. Matka baw się!!!
To są turbodrzemki 😂😂😂 -
Czy dziewczyny które jeżdżą same samochodami powiedzą mi jak mam sama zatankować z dzieckiem? Jadę jutro na bioderka paliwa już ostatnio mi wyświetlało tylko na 50 km a ja nie pojechałam na stacje bo co ja mam go zabrać ze sobą żeby zapłacić? Boje się że jak go zostawię tongo ukradną. W sensie dziecko nie samochód👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyB_002 wrote:Ja na razie Zosię przestałam "ustawiać", bardziej obserwuję czy jest regularność w jej posiłkach, aktywności i spaniu. Może dzięki temu uda mi się lepiej reagować na potrzeby małej.
Ja jej nigdy nie wybudzałam na kąpanie. Ustaliliśmy z mężem że pora kąpania jest między 18-20 i jak akurat będzie po jedzeniu w tym czasie to kąpiemy, nic na siłę, niczego nie przyspieszamy. Jak się nam zrobi jakaś już większa regularność to dopiero będziemy pracować nad przesuwanie tych dłuższych przerw nocnych bardziej na noc, ale jak są wieczorem to też nie jest źle. Mamy wtedy czas na filmy, seriale i przytulaniemysla.nieskalana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystresant wrote:u Was tez tak cieplo? u mnie w cieniu 28..ja ja nie lubie takiej pogody ..dla mnie powyzej 21 to meczarnia...
Kupilam dzis ten fotelik kiddy...jechalam do Bielska po niego (Kiwona pozdrawiam) maly darl sie cala droge ale tak strasznie ze az sie zanosil, musialam z autostrady zjechac wyciagnac go z fotelika....nie chcial pic nic nie chcial....poprostu nie chchial tam siedziec chyba mu bylo za cieplo bo nie mialam klimy wlaczonej......
teraz mnei czeka kolejna droga bo stary umowil corke na konie i pojechal do roboty ...ja oczywiscie przeciwna i pol roku temu powiedzialam ze jak chce chodzic na konie to moze ale ja jej wozic nie bede.....no i juz wioze