Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Chyba tak, wg bety jakby dwa dni do tylu a wg OM i cyklu 6 dni... No trudno to będzie musiał mnie znosić co dwa tyg aż zobaczę serduszko Xd👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualny
-
Ale się rozpisalyscie.
Co do sexu to mamy zakaz, z powody plamienia.
A w pracy powiem jak będzie już jasna sytuacja. Bo jestem sama na swoim stanowisku i będzie musiał kogoś mi dać do nauczenia. Bo to różnie bywa chcę długo pracować ale życie nieraz płata figle i mogę być na L4. Ale mam pracę przy biurku to brzuch może mi później przeszkadzać to po co się męczyć 8 godzin. -
nick nieaktualnyno ja już w poniedziałek prawie dostałam L4, plamień nie mam ale mam problem z ciśnieniem i pulsem. A praca nerwowa. Niby też 8 godzin przy biurku ale stresu dużo.
we wrześniu/ październiku już może się zbiorę na zwolnienie. Zależy jak będę się czułaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2018, 12:03
-
KasiaMamaPatryka wrote:no ja już w poniedziałek prawie dostałam L4, plamień nie mam ale mam problem z ciśnieniem i pulsem. A praca nerwowa. Niby też 8 godzin przy biurku ale stresu dużo.
we wrześniu/ październiku już może się zbiorę na zwolnienie. Zależy jak będę się czuła
Mi też już chciał dać na pierwszej wizycie ale nie wzięłam. -
nick nieaktualny
-
ja też swoją pracę lubię, uwielbiam wręcz i jesteśmy zżyci z pacjentami, znamy ich bardzo dobrze, jak co 3 tygodnie przyjeżdżają na ok tydzień chemii, ale no niestety, siła wyższa, a okropnie mi się nudzi, mąż w pracy, koleżanki też mają swoje życie i sprawy, moja psiapsi mieszka niedaleko, ale niedługo rodzi i w te upały nie wychodzi z domu, mieszkanie już posprzątałam, przewertowałam ubrania... wykupiłam sobie showmaxa i oglądam seriale no i ŚPIE NA POTĘGĘ
-
To serduszko to acard. Lekarz zlecił raz dzennie.jezsli lepiej brać wieczorem dziękuję za radę :*
Encorton muszę rano.
Abi!!! Kochana moja!! Witaj. Z naszej grupy coraz więcej osób. Sierpień mega szczęśliwy ❤️ -
nick nieaktualny
-
Mama360 wrote:To serduszko to acard. Lekarz zlecił raz dzennie.jezsli lepiej brać wieczorem dziękuję za radę :*
Encorton muszę rano.
Abi!!! Kochana moja!! Witaj. Z naszej grupy coraz więcej osób. Sierpień mega szczęśliwy ❤️