Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyABI90 wrote:Mi beta wyszła bardzo bardzo niska... 12.6 ale to był dopiero 25 dc i 10, max 12 dpo. Dzisiaj miałam powtórzyć ale nie chciałam się stresować, wczoraj byłam tylko u gina i dostałam duphaston z racji niskiego progesteronu. Dzisiaj powtórzyłam test siusiany i kreseczka znacznie mocniejsza wiec mam nadzieję ze wszystko ładnie rośnie. Na usg oczywiście nie było nic widać bo to bardzo wcześnie,gdyby nie progesteron to wcale bym nie jechała, dopiero za jakieś 3 tyg
-
Mama360 wrote:B_002 Ty masz dziś wizytę? Trzymam mocno kciuki daj znać
Nie mam dzisiaj wizyty.
Pisałam kiedyś że ze względu na to że dzisiaj nie mogę to poszłam wcześniej w poniedziałek.
Mam sobie teraz porobić badania i wizytę kontrolną mam 21.08, a wcześniej 16.08 (za tydzień w czwartek) mam kontrolne USG.
Ja chodzę do Luxmed i tam USG to jest oddzielna usługa bo lekarze w gabinetach zwykle nie mają sprzętu. Dlatego na USG idę osobno, a potem z całym opisem i pewnie zdjęciami do kontroli do mojej pani doktor. Skomplikowana sprawa i trzeba latać dwa razy ale nie narzekam, przynajmniej mam to w pakiecie i nie muszę płacićWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2018, 13:46
29.03.2019 [39+2] Zosia 2580g, 52cm, 10pkt, SN -
B_002 ja w poprzedniej nieudanej ciąży chodziłam do luxmedu też mam pakiet i działało to dokładnie tak samo pomimo, że lekarz miał sprzęt w gabinecie. Chodzi chyba o to, że oni maja wyliczony czas na jedna wizytę. Ale wiesz co ja robiła tak, że zapisywałam się na jedną po drugiej. Ogólnie lekarz był spoko i czasem robił usg nawet jak nie miałam na nie wizyty tylko jak była wpisana normalnie konsultacja.👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Hej dziewczyny, pisalam juz na 1.stronie, zajrzalam znowu, zeby zobaczyc na kiedy umawiacie sie na 1. wizyte serduszkowa. Ja umowilam sie na przyszly tydzien. Mam nadzieje,ze uslysze dobre wiadomosci.
Zerknelam, ze sa tu jakies przyszle mamy z Norwegii, ja tez tu mieszkam i Was pozdrawiam!Vilte89 lubi tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Ja jestem z Gdyni Mam jutro wizytę na prywatne ubezpiecznie w HMS, miałam mieć w poniedziałek ale zmienili mi na jutro na 1220. Może mój kropek urósł od wtorku chociaż o 1 mm Wezmę skierowanie na badania i w przyszłym tygodniu wszystko sobie porobię.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Któraś z Was (chyba Nat90) pisała o shomaxie. Ja mam showmax (za darmo bo mam umowę w play i dostałam gratis), ale w ogóle z tego nie korzystamy. Bardziej polecam Netflix jak któraś ma dzieci to się nie nudzi, a ja jak pójdę na l4 to będę siedzieć całymi dniami sama w domu.
Czy macie może jakieś zwierzaki? My mamy suczkę 4 lata i zastanawiam się jak przyjmie takiego małego łysego szczeniaczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2018, 15:21
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Shass wrote:Dopiero piaty ale chce chociaz pecherzyk zobaczyc. Dzis w pracy troche przesadzilam (praca przy biurku) i troche mnie brzuch boli. Czuje ogolnie takie zmeczenie. Masakra.
-
Ja dolnośląskie
-
nick nieaktualny