Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
MamaAga szczerze ja bym się nie wybrała w taka podróż. Ale jeśli czujesz się na siłach to jedz
ja po prostu bym się wykończyła.
Mały bardzo długo nie miał już kołek ani żadnych dolegliwości ze strony brzuszka wiec zeszłam z dawka espumisanu jakiś czas temu na 5 kropelek do każdej butli, pare dni temu zaczęłam dawać te 5 kropel co drugie karmienie i zaczął robić zielone kupy... wczoraj mąż dawał mu do każdej butelki 5 kropelek i znowu zaczął robić ładne musztardowe kupki. Myślicie że to może mieć związek ? Wiem że Basia też pisała że kupiła spowrotem espumisan. Ciekawe ile jeszcze będę musiała mu to podawać...👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
B_002 wrote:Ja szczerze mówiąc nie wiem czy ten problem mnie dotyczy czy nie.
Tata zmarł nagle i wszystkie symptomy wskazywały na zator płucny, a to jest związane z zakrzepami. Ale sekcji nikt nie robił więc to jest domniemana przyczyna a nie pewna.
Ale przez kilka lat brałam tabletki anty i one też mogą mieć wpływ na pojawienie się zakrzepicy.
Wkrótce zamierzam porobić profilaktycznie kilka badań i zrobię też badania w kierunku zakrzepicy żeby mieć pewność że wszystko ok
Ja nigdy nie brałam tabletek anty, a teraz to już nie mogę, właśnie ze względu na zakrzepice.
Badania zrób, to nigdy nie zaszkodzi. -
Kiedy można zacząć nosić dziecko przodem do świata? Wiecie tak że pleckami do klaty, nosicie tak już?👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Bubek wrote:maz wrocil po 2 do domu - z kumplem byli na piwie.
zasnal na kanapiepo 4 chyba do lozka dotarl...hehe bedzie dzis cierpial
Mia jak na zlosc 23, 3, 5, 6.... pewnie moje nerwy czula, albo taty heheeheh
Ja tez się zawsze denerwuje jak mąż wychodzi, że ktoś go potrąci, że go ktoś okradnie, że w łeb dostanie xd chociaż on nie jest zaczepny ale wiecie po alkoholu to niektórym odbija👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
DorotaAnna wrote:Ja tez się zawsze denerwuje jak mąż wychodzi, że ktoś go potrąci, że go ktoś okradnie, że w łeb dostanie xd chociaż on nie jest zaczepny ale wiecie po alkoholu to niektórym odbija
-
Tunia76 wrote:A co dopiero jak dzieci zaczynają wychodzić. To jest stres tak ogromny, że aż w sercu sciska. Przynajmniej u mnie.
I to nie przechodzi? 😁👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
MamaAga ja bym się pociągiem nie wybrała. Jeździłam pociągiem 13h z Krakowa nad morze z synem, gdy miał ok. 5 lat i to było mega męczące. A przecież on już się bawił, grał w gry. Jakoś ten czas można było zabić.
A do tego w pociągu brudno, brak wody w toalecie, no ogólnie syf.
Teraz już pewno nie ma takich pociągów, czasy pendolinoWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2019, 08:12
-
DorotaAnna wrote:Kiedy można zacząć nosić dziecko przodem do świata? Wiecie tak że pleckami do klaty, nosicie tak już?
Bubek, DorotaAnna, martusiawp lubią tę wiadomość
-
DorotaAnna wrote:Ja tez się zawsze denerwuje jak mąż wychodzi, że ktoś go potrąci, że go ktoś okradnie, że w łeb dostanie xd chociaż on nie jest zaczepny ale wiecie po alkoholu to niektórym odbija
jak juz w domu jest to jestem szczesliwa
a co do noszenia to ja juz bardzo dlugo tak nosze, klade ja na siebie, podwijam troszke pupke. Ona inaczej nie lubi, musi widziec wszystko -
DorotaAnna lubi tę wiadomość
-
Daffi wrote:Dziewczyny szczepilybyscie w te upaly? Bije się z myslami co robic..
Rany, syna szczepiłam w upały, nawet nie wiedziałam, że może coś pójść nie tak.
Pełen luz.
A teraz, jakaś masakra. -
Daffi wrote:Dziewczyny szczepilybyscie w te upaly? Bije się z myslami co robic..
Kochana, szczepiłam Marcepana i akurat było ponad 30 stopni. Pediatra zaleciła już później nie wychodzić z domu. Miała wtedy tylko niewielką temperaturę, 38 stopni. Czopek zbił. -
Tunia76 wrote:Też się zastanawiam. Szczepienie mamy w czwartek, tylko rano na 8.40. Do tego w Krakowie nie zapowiadają aż takich upałów.
Rany, syna szczepiłam w upały, nawet nie wiedziałam, że może coś pójść nie tak.
Pełen luz.
A teraz, jakaś masakra.
Corka urodzila sie w grudniu wiec szczepien nie mieliśmy w upaly zreszta lato bylo wtedy zupelnie inne te 10 czy 9 lat temu.. -
Karollinax26 wrote:Kochana, szczepiłam Marcepana i akurat było ponad 30 stopni. Pediatra zaleciła już później nie wychodzić z domu. Miała wtedy tylko niewielką temperaturę, 38 stopni. Czopek zbił.
Ja chyba juz raz Cie pytalam ale moja pamięć jest zaburzona.. I coś kojarze 6w1.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2019, 10:12