Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
india wrote:Wracam do żywych!
Wczoraj miałam ostatni egzamin. Wyniki dopiero w sierpniu ale liczę, że obejdzie sie bez poprawek.
Świadectwo już odebrane 😊
Jutro rodzinka sie zjezdza, a poki co ja sama z małą. Maz teraz wiecej pracuje, naeet jutro idzie do pracy. Wiec chyba mi w niczym nie pomożezazwyczaj on ogarnia główne sprzatanie a ja gotuje. A tu jeszcze na srodku salonu czeka nowa zmywarka do do podłączenia. Ogólnie masakara a goscie beda jutro na 13 😂
A ja przeciez jeszcze forum musze nadrobic
Gratulacje INDIA! Dzielna jesteś!india lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Nie wiem co wstapilo w moja córcie. Spanie jej sie popsulo.
Już pomijam turbodrzemki w ciagu dnia. Ale eieczorem nke chce spać po kąpaniu tzn. ok. 20. Walczymy jeszcze ze 2h zanim sie zmeczy.
A było tak pięknie...
I nawet jedna nocna pobudka tez wróciła -
Dziewczyny ja tez jem wszystko, w tym sporo roznych warzyw. W sumie jedyne czego calkowicie unikam to alkohol. Nawet już mama przywykla i przestała mi mówić "ale.moze jednak nie jedz tak duzo tej kapusty" 😂😂😂
Ale sie przedwczoraj wkurzylam... w kkncu zamowilam sobie nowy telefon. A sklep wczoraj do mnie dzwoni, ze siw caly asortymwnt wyprzedal i moga mi zaproponować nowszy model w super cenie (zaledwie 900zl wiecwj) jedenk nadal uwazam, w odroznieniu od mojego meża, ze 3 tys za komórkę to lekka przesada.
Poprosiłam o zwrot kasy. Musze sie zebrac i teraz gdzies indziej zamowic. Ech...
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:Kiwona wy już na wyjeździe czy mi się coś pomyliło? gdzie jesteście?
Maz przywiózł mi właśnie ketonal, będę zrec jak cukierki, nic nie zepsuje mi pierwszego wyjazdu z KazikiemA do tego w Nd mamy 1 rocznicę ślubu
malutka_mycha, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękuję Wam dziewczyny i znów wyje bo mi się miło zrobiło 😘😘😘
Moja mama mieszka z moim bratem 160 km ode mnie więc ja nie jestem w stanie zbyt wiele zrobić... Leków nie bierze bo jej się chce po nich spać, dziwnie się czuje, chce jej się wymiotować ale nie może zrozumieć że to normalna reakcja organizmu... Ehhh temat rzeka. Mam wyrzuty sumienia, że nic nie robię ale uwierzcie że próbowałam... Tyle, że nie potrafię do niej trafić. -
nick nieaktualnyestrella wrote:Przepraszam dziewczyny ze Wam tu pisze ale musialam to z siebie wyrzucić a nie mam z kim pogadać... Wstyd mi o tym opowiadać mimo ze to nie jest moja wina i choroby psychiczne się zdarzają ale jednak jakoś mam opory... Tu mi jakoś łatwiej napisać niż mówić nawet najbliższej koleżance. Bo prawdziwej przyjaciółki to nie mam ☹️
Nic idę ogarniać mieszkanie bo jutro mamy gości. Więc czeka mnie sprzątanie i gotowanie.
ROZUMIEM ciebie bo nie wyobrażam sobie nie mieć z mamą kontaktu takiego jak mam. Bardzo mocno przytulam. Żadna przyjaciółka nie zastąpi mi mamy. Nawet jak się klocimy
estrella lubi tę wiadomość
-
Kiwona wrote:Jedziemy dzisiaj po południu w okolice Ujsoł (jak się to odmienia, nie wiem), wracamy w Nd. Mnie zalewa okres i brzuch boli niemiłosiernie. Zaraz podam Kazikowi śniadanie i pakujemy się, bo K muis do pracy podejść na 12 i wróci tuż przed wyjazdem. A wzięliśmy jeszcze siostrzenice moja na wyjazd i zostanie u nas po powrocie pewnie jeszcze kilka dni. Będę miała 3 dzieciaków, ha! Czad.
Maz przywiózł mi właśnie ketonal, będę zrec jak cukierki, nic nie zepsuje mi pierwszego wyjazdu z KazikiemA do tego w Nd mamy 1 rocznicę ślubu
ooo! no to jest okazja do świętowania! znam Ujsoły! Jeździliśmy tam z ex mężem do chatki po dziadkach mamy jego kuzyna... kwaśnica w karczmie w Węgierskiej Górce... hmmmm pycha!Kiwona lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Estrella dobrze ze to z siebie wyrzucilas! Zawsze najgorsze rzygi możesz tu wylać, Tobie ulzy, może jakaś mądra głowa zdoła pocieszyć, doradzić. I dobrze ze do psychologa się wybierasz, jednak ci fachowiec to fachowiec. Przepracujesz to sobie i już będziesz mieć pewność że jesteś fantastyczna matka! ❤️ ❤️
Fasolka77, estrella, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadrobilam coś co tam skrobałyście w nocy. Wstałam przed mała i jeszcze sobie leżę a ona śpi. Ja nie mogę spać za dlugo bo się będę czuła jak wypluta.
Leosia od dzisiaj będzie kąpana w wannie bo spodobało jej się chlapanie wodą i wszytsko jest mokre. Do tego zauważyliśmy że panna się " popisuje" i musielibyśmy chyba maski na twarz z mężem zalozyć żeby nie widziała naszych min i nie chlapała więcej.
Dzisiaj mamy z mężem 5 rocznicę ślubu a on na Śląsku dzisiaj i wróci bardzo pozno. Ehh
Estrella przykro się czytanie umiem sobie nawet wyobrazić co możesz przeżywać. Tule kochana!!
estrella lubi tę wiadomość
-
Mama36 wrote:Mówiła Mama żebyście wytrzymały 3 msc 💖💖😘
Tak, 3 miesiące sa magiczne 😊
Niestety dligo soe tym stanem nie nacieszylam. Dziecko mi soe zepsulo po 4 m-cu tp tez minie czy bedzie jiz tylko coraz gorzej???
Paula chyba wygralas! "Fajna" tesciowa 😂