Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Tunia76 wrote:Mnie tylko zastanawia czemu Tobie poleciła 6w1, a mi 5w1. Ta sama pediatra.
Miałam też opinie znajomej położonej i to mnie ostatecznie przekonało.
One się aż tak bardzo nie różnią. Większa różnica jest między tymi pojedynczymi a skojarzonymi.
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
nick nieaktualnymalutka_mycha wrote:No i dostałam @. Nastraszylyscie że to takie niagary po porodzie więc lecę za chwilę do rossmanna żeby się zaopatrzyć i muszę zobaczyć czy tabletki przeciwbólowe mam w domu
ach 11 miesięcy spokoju i od nowa. Jak ja tego nie cierpię....
malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
Estrella aż łzy mi napłynęły do oczu jak przeczytałam co napisałaś o relacji z mamą.
Przykro strasznie że takie masz z nią przejścia i trudny kontakt. Ale tak jak piszą dziewczyny ona jest chora i potrzebuje leczenia.
Spróbuj znaleźć wspólny język z bratem, może byłoby Ci łatwiej.
A zapraszałaś brata na chrzciny? Nie chce przyjść?
Najważniejsze tak na prawdę że masz męża i dzieci. To dla nich powinnaś się trzymać, dla siebie i dla nich powinnaś się wybrać do psychiatry, a najlepiej jakbyś jeszcze potem mogła spotykać się z psychologiem. Czasem trudno poradzić sobie z takimi sytuacjami i brakiem wsparcia ze strony rodziny, ale psycholog mógłby pomóc poukładać to sobie. Trzymaj się kochana! I nie załamuj się.
I jak tylko potrzebujesz to pisz i nie trzymaj tego w sobie.estrella lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
nick nieaktualnyKurde nam minęło te trzy miesiące ale dla mnie to jedyne w czym jest magiczniej to młoda już wyraźniej "gada" i ten śmiech w głos jest zajebisty jak jej pierdzę na brzuszku i jak robimy noski noski. I to słodkie "koj koj" które mówi jak wypluje smoczek albo sobie go wyciągnie. A co jest takie "gorsze" to to że ma opanowany chwyt i sobie pipka musi trzymać smoczka jak zasypia i niestety muszę leżeć koło niej bo sobie go wyciąga i jak za długo nie trafia ten smoczek do pyszczka do się zaczyna denerwować i nie usnie.
Misiabella lubi tę wiadomość
-
Ja sie uspokoilam bo maly ma wymiary glowy i reszty ciala jak michalek w 3 miesiacu. Tylko ciemiaczko michalek mial wtedy mniejsze bo mialo 1,5x1,5. Ale maly ma 2,5 miesiaca. Ale porownujac te dwa okresy to waga ta sama 5820 i dlugosc 61-62 cm, obwod klatki piersiowej jeden 39 a drugi 38 i glowa 40 cm. Ponowie pytanie bo pytalam w przydlugim poscie, a pewnie nie kazdy to czyta he he
jaki obwod glowy maja wasze dzieci i rozmiar ciemiaczka? Chcialabym porownac czy rzeczywiscie maly ma taki wielki łebek
wlasnie go kolysze do przodu i tylu w lionelu. On nie moze spac jak michalek jest w domu i robi straszny halas, zrzuca jakies klocki z impetem, krzyczy kiedy sie bawi itd. Prosze go i prosze zeby byl ciszej, ale on po prostu nie potrafi.
-
Paula fajna tesciowa
Espoir ja wczoraj zadzwoniłam do pkt szczepien i powiedzialam, ze jednak poki co rezygnuje ze szczepienia na meningokoki (miałyśmy term. na 2.07.) Babka tylko podziękowała za tel z info.
Karmelka pd samego czytania mnie rozbolalo
espoir lubi tę wiadomość
-
Estrella bardzo Ci wspulczuje. Za to masz wlasna cudowna rodzine i skup sie na niej, bo mamy juz nie zmienisz, zwlaszczs ze jest chora osoba. Wiem ze latwo radzi die innym, ale tak to bedziesz sie dolowac, przez cos na co nie masz wplywu.
estrella lubi tę wiadomość
-
Misiabella wrote:Ja sie uspokoilam bo maly ma wymiary glowy i reszty ciala jak michalek w 3 miesiacu. Tylko ciemiaczko michalek mial wtedy mniejsze bo mialo 1,5x1,5. Ale maly ma 2,5 miesiaca. Ale porownujac te dwa okresy to waga ta sama 5820 i dlugosc 61-62 cm, obwod klatki piersiowej jeden 39 a drugi 38 i glowa 40 cm. Ponowie pytanie bo pytalam w przydlugim poscie, a pewnie nie kazdy to czyta he he
jaki obwod glowy maja wasze dzieci i rozmiar ciemiaczka? Chcialabym porownac czy rzeczywiscie maly ma taki wielki łebek
wlasnie go kolysze do przodu i tylu w lionelu. On nie moze spac jak michalek jest w domu i robi straszny halas, zrzuca jakies klocki z impetem, krzyczy kiedy sie bawi itd. Prosze go i prosze zeby byl ciszej, ale on po prostu nie potrafi.
Bunio ma główkę 40 cm.... Resztę wymiarów muszę sprawdzić bo nie pamiętamMisiabella lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
B_002 wrote:Ona mnie nie przekonywała, ostatecznie sama zdecydowałam z mężem o 6w1.
Miałam też opinie znajomej położonej i to mnie ostatecznie przekonało.
One się aż tak bardzo nie różnią. Większa różnica jest między tymi pojedynczymi a skojarzonymi.
I tak zostało.B_002 lubi tę wiadomość
-
Estrella mocno przytulam
niby wiadomo, ze to choroba ale widze jak trudno ppgodzoc sie z takim traktowaniem
Ty za to jesteś cudowna mama 😊
Kwiona udanego wyjazdu życze 😚
Misiabela moja ma chybs 38cm
Karmelka duzo milosci
Karola mnie sie wydaje, ze to jakis ukryty hemor ci namieszal w wyniku. Na razoe sie tak nie zamartwiaj :*estrella, Misiabella lubią tę wiadomość
-
Tunia mi kazali uważać przez 7 dni od szczepienia.
Misiabella neurolog u której byliśmy daje każdemu takie zalecenie bo uważa że ta szcsepionka jest lepsza. Nawet o to nie prosilismy ale przychodni nawet nie spojrzelina te zalecenie, powiedziałam że mamy i dali nam 5w1 na NFZ.
Kiwona też czekam na zdjęcie 🙂.
Karmelka wszystkiego najlepszego, my mamy 12 lipca 5 rocznicę 😀.
India na pewno egzamin zdany 👍.
Estrella tubę mocno 😙😙😙.india, estrella, Karmelllka90, Misiabella lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB -
nick nieaktualnyB_002 wrote:Karmelka dużo miłości z okazji rocznicy!
Świętujecie dzisiaj?
My mieliśmy w poniedziałek i nawet nam Zosia dała czas na romantyczną kolację 😊B_002 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Estrella przytulam Cię bardzo mocno❤❤to musi być dla Ciebie bardzo trudne... mimo tego,że steruje Nią choroba to bardzo ciężko słyszeć takie słowa i doświadczać tego ze strony rodzica...Pamiętaj jednak,że Ty jesteś wspaniałą mamą dwóch córeczek❤❤
Kiwona zazdro wyjazdu❤❤❤ na pewno będzie udany!!!zwłaszcza, że pierwszy z Kaziem no i ta niedzielna rocznica❤ wszystkiego dobrego dla Was na kolejne lata❤
Karmelka wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu❤❤❤wspaniałości w kolejnych latach❤❤❤
My też mieliśmy 4 rocznicę ślubu w środę❤prezencik-seksik❤oby bez dalszych niespodzianek bo jakoś o zabezpieczeniu nikt nie pomyślał😂
U nas wczoraj było chłodniej ale nie zimno(ok.19stopni)i to mnie raczej nie załatwilo...w sumie to prędzej od upałów i ciągłego picia lodowatej wody...ale sama nie wiem...
nie mam klimy żeby od tego się załatwić...siedziałam ciągle pod wiatrakiem🤔
oby przeszło...estrella lubi tę wiadomość