Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Anemia jest zwiazana z zoltaczka. Zoltaczka przedluzajaca sie jest zwiazana z mlekiem matki, to znaczy ono ja wydluza, ale o ile to nie jest zoltaczka patologiczna to korzysci z mleka matki sa wieksze niz odstawienie. Taka zoltaczka moze sie ciagnac do 4 miesiaca zycia.
-
mysla.nieskalana wrote:Ej Samari,Tyś to jest niezmordowana
Podziwiam!
Syska2202 lubi tę wiadomość
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 53403.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018.Maleństwo mierzy 4,33 cm
Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku
-
nick nieaktualny
-
Karolcia, czułam, że tak będzie 😂 Czułam, że M w końcu w pewnym momencie zatęskni za Tobą. Nie wiem, jaki jest z charakteru. Poznałyśmy go tylko z perspektywy Twoich opisów - wtedy, kiedy byłaś zdenerwowana i było Ci przykro. Ale na pewno przed tymi przejściami łączyła Was piękna miłość. Zresztą kiedyś nam pokazałaś Wasze wspólne zdjęcie 😊 Ja bym chyba wybaczyła i po prostu była uważna, ale cieszyła się pełną rodziną. Tak mi się wydaje. Ale wiadomo, że nie byłam w sytuacji, więc trudno gdybać. Wiesz doskonale Kochana, że poprzemy każdą Twoją decyzję 😘 I pisz nam! Chcemy być na bieżąco! ❤ Nie mam czasu na książki, a Twoja historia to jak dobra nowela 😄
-
nick nieaktualnymysla.nieskalana wrote:nie,dziekuje..proponuje wizyte u psychiatry,albo lepsze ukrywanie sie "nie dojz"
Wybacz,ale nie pozwole zeby ktos mnie obrazal zwlaszcza ze nie wiem o co chodzi,kazda nowa osoba jest tak traktowana ? To ja podziekuje za takie rozmowy...chcialam pomoc dziewczynie w trudnej sytuacji zyciowej,a ze wywolano mnie to napisalam ale widze ze to byl blad. Nie chce byc w takiej atmosferze. Bo nie wiem kto to jest "samari" i nie chce wiedziec. A pisanie ze mam isc do psychiatry kiedy w ogole mnie nie znasz jest dalece nie stosowne...
Pozdrawiam wszytskich,nie bede pisac -
Jeszcze 1,5 miesiąca temu wróciłabym od razu. Teraz nie wiem czy tego chce, nie jest to łatwe. Ja przy każdym spotkaniu widzę w nim człowieka, którego pokochałam. Pamiętam tylko te dobre momenty. Tylko przyzwyczaiłam się do życia bez niego już, pogodziłam się z sytuacją.
Fasolka, powiedział mi że jestem dobrą matką, że widać po Marcelinie, że jest szczęśliwym dzieckiem i może byłaby bardziej szczęśliwa gdybyśmy stworzyli jej rodzinę ... mówił też, że jego uczucia się nie zmieniły i chciałby żebyśmy potrafili się dogadać ale to tylko słowa.
Kasiulka, z tej pięknej miłości, mam już swoją małą miłość o jego oczach! Marcelina to cały mój świat, mimo trudów, łez i mniej przyjemnych chwil ❤️mysla.nieskalana, Mama36, B_002, Fasolka77, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
Karolka, ściskam Cię mocno! Wiem, że nie jest Ci teraz łatwo, znów masz metlik w głowie. Nie powiem Ci, co zrobić. Powiem tylko:uważaj. Słuchaj swoich i Marceliny potrzeb. Nie daj się omamic, to Wy jesteście najważniejsze. Da się samej żyć, da się znaleźć miłość jako samotna matka. Tyle ode mnie ♥️
-
Karolina pamiętasz jak mówiłyśmy ze jeszcze pożałuje i będzie chciał wracać? Nikt z nas Ci nie podpowie nic niestety akurat to jest sytuacja która tylko Ty znasz najlepiej... chętnie wesprzemy niezależnie od Twoich decyzji
Ja tylko nie rozumiem dlaczego on mówi ze jego uczucia się nie zmieniły? Przecież mówił ze nie chce z Tobą być ?👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Myślą nieskalana.- you made my day ! 😂😍
Karolina ja myślę że mimo wszystko powinnaś mu kopnąć w dupę.. zostawił cię w najtrudniejszym momencie kiedy potzrebowalas wsparcia a on uciekł.. teraz jest fajnie to by chciał ... A co jak przyjdą kolejne problemy? Zabkowanie płacz itd ? Znowu ucieknie a Ty znowu będziesz płakać .. myślę że zasługujesz na kogoś lepszego niż on.
Bo ON to jest jedno a jego rodzina z którą byś musiała życ to drugie .. ani się nie interesują do teraz .. trzymaja jego stronę.. a takie wsparcie mimo wszystko też jest ważne ... A on widać słucha swoich .. a widać że są coś nienormalni skoro nie umieli mu przegadać do rozumu że powinien być odpowiedzialny i się wami zaopiekować... A że dziadkowie się wnusia nie interesują to już nie wspomnę..mysla.nieskalana, Tysia89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBasia chyba jesteś ostatnia osoba która by kogokolwiek urazila.. Matko boska.. Padlam jak czytałam 😂
.. Oszalałaś
Co do zazdrości.. Mogę się wypowiedzieć w moim imieniu, ja nie mam czego.. Ja przy moim to się czasem nudzę.. Ugotowane, posprzatane, pięknie się rozwija,przesypia noce, Malz mi Pomaga na ile może.. Nie piszę o tym po prostu (non stop) bo nie czuję takiej potrzeby. Wiem że każdy ma różne dzieci i w duchu się cieszę że mój jest taki. Mi tam to wystarczy i nie chce robić nikomu przykrości. Wiem jak to działa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2019, 14:56
B_002, DorotaAnna, Kasiulka90, estrella, mysla.nieskalana, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny