X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe maluszki 2019
Odpowiedz

Kwietniowe maluszki 2019

Oceń ten wątek:
  • Misiabella Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2019, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anemia jest zwiazana z zoltaczka. Zoltaczka przedluzajaca sie jest zwiazana z mlekiem matki, to znaczy ono ja wydluza, ale o ile to nie jest zoltaczka patologiczna to korzysci z mleka matki sa wieksze niz odstawienie. Taka zoltaczka moze sie ciagnac do 4 miesiaca zycia.

Nie wytrzyma człowiek mały, jak dorosły skamieniały
    relg3e5e8ajpipsb.png
  • Misiabella Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2019, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogole norma ggtp przy zoltaczce wynosi 200. Wiec 141 czy 160 to pikuś ;)

Nie wytrzyma człowiek mały, jak dorosły skamieniały
    relg3e5e8ajpipsb.png
  • mysla.nieskalana Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2019, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej Samari,Tyś to jest niezmordowana :D Podziwiam! :D

Daffi, Kasionek, Fasolka77 lubią tę wiadomość

ibm2j48a6easc2hs.png
  • Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2019, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karollinax26 wrote:
    Tak dziewczyny, M myśli o powrocie, jak się same domyśliłyście ...

Hmmm.... Coś konkretnego mówił? I co Ty na to?

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • KarmeLoVe Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2019, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysla.nieskalana wrote:
    Że jak że gdzie? 😂😂😂

Syska2202 lubi tę wiadomość

dqprh371sw80ldoj.png
    Urodzony 3.05.2019 ❤️
    hcg 31.08.2018 - 534 <3 03.09.2018 - 2218 <3
    11.09.2018 - 22870 <3 Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko <3
    17.10.2018. :) Maleństwo mierzy 4,33 cm <3 Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku <3

Wysłany: 2 lipca 2019, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarmeLoVe wrote:
    Że jak że gdzie? 😂😂😂
    mama_kwietniowa czy jakos tak :D

ibm2j48a6easc2hs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2019, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysla.nieskalana wrote:
    mama_kwietniowa czy jakos tak :D

Przepraszam,ale chyba nie jestem w temacie.... ? Czy w czyms moge pomoc ?

Wysłany: 2 lipca 2019, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama_kwietniowa wrote:
    Przepraszam,ale chyba nie jestem w temacie.... ? Czy w czyms moge pomoc ?
    nie,dziekuje..proponuje wizyte u psychiatry,albo lepsze ukrywanie sie "nie dojz" :D

ibm2j48a6easc2hs.png
  • Kasiulka90 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia, czułam, że tak będzie 😂 Czułam, że M w końcu w pewnym momencie zatęskni za Tobą. Nie wiem, jaki jest z charakteru. Poznałyśmy go tylko z perspektywy Twoich opisów - wtedy, kiedy byłaś zdenerwowana i było Ci przykro. Ale na pewno przed tymi przejściami łączyła Was piękna miłość. Zresztą kiedyś nam pokazałaś Wasze wspólne zdjęcie 😊 Ja bym chyba wybaczyła i po prostu była uważna, ale cieszyła się pełną rodziną. Tak mi się wydaje. Ale wiadomo, że nie byłam w sytuacji, więc trudno gdybać. Wiesz doskonale Kochana, że poprzemy każdą Twoją decyzję 😘 I pisz nam! Chcemy być na bieżąco! ❤ Nie mam czasu na książki, a Twoja historia to jak dobra nowela 😄

mhsvcbxmf17updrl.png
  • Kiwona Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OMG! Laski, kocham Was wszystkie jak siostry! Plissss, dajmy se po szlagu i wróćmy do normalności!

Kasiulka90, malutka_mycha, B_002, estrella lubią tę wiadomość

24.04.2019 3800 g 56 cm
    qdkkiei3w97yr8ui.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2019, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysla.nieskalana wrote:
    nie,dziekuje..proponuje wizyte u psychiatry,albo lepsze ukrywanie sie "nie dojz" :D

Wybacz,ale nie pozwole zeby ktos mnie obrazal zwlaszcza ze nie wiem o co chodzi,kazda nowa osoba jest tak traktowana ? To ja podziekuje za takie rozmowy...chcialam pomoc dziewczynie w trudnej sytuacji zyciowej,a ze wywolano mnie to napisalam ale widze ze to byl blad. Nie chce byc w takiej atmosferze. Bo nie wiem kto to jest "samari" i nie chce wiedziec. A pisanie ze mam isc do psychiatry kiedy w ogole mnie nie znasz jest dalece nie stosowne...

Pozdrawiam wszytskich,nie bede pisac

Wysłany: 2 lipca 2019, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I bardzo dobrze,zegnam ozieble :D

Karollinax26 lubi tę wiadomość

ibm2j48a6easc2hs.png
  • Karollinax26 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2019, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze 1,5 miesiąca temu wróciłabym od razu. Teraz nie wiem czy tego chce, nie jest to łatwe. Ja przy każdym spotkaniu widzę w nim człowieka, którego pokochałam. Pamiętam tylko te dobre momenty. Tylko przyzwyczaiłam się do życia bez niego już, pogodziłam się z sytuacją.

Fasolka, powiedział mi że jestem dobrą matką, że widać po Marcelinie, że jest szczęśliwym dzieckiem i może byłaby bardziej szczęśliwa gdybyśmy stworzyli jej rodzinę ... mówił też, że jego uczucia się nie zmieniły i chciałby żebyśmy potrafili się dogadać ale to tylko słowa.

Kasiulka, z tej pięknej miłości, mam już swoją małą miłość o jego oczach! Marcelina to cały mój świat, mimo trudów, łez i mniej przyjemnych chwil ❤️

mysla.nieskalana, Mama36, B_002, Fasolka77, Kasiulka90 lubią tę wiadomość

syy2roeqbhtk0nxh.png
  • Kiwona Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2019, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolka, ściskam Cię mocno! Wiem, że nie jest Ci teraz łatwo, znów masz metlik w głowie. Nie powiem Ci, co zrobić. Powiem tylko:uważaj. Słuchaj swoich i Marceliny potrzeb. Nie daj się omamic, to Wy jesteście najważniejsze. Da się samej żyć, da się znaleźć miłość jako samotna matka. Tyle ode mnie ♥️

24.04.2019 3800 g 56 cm
    qdkkiei3w97yr8ui.png
  • DorotaAnna Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2019, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina pamiętasz jak mówiłyśmy ze jeszcze pożałuje i będzie chciał wracać? Nikt z nas Ci nie podpowie nic niestety akurat to jest sytuacja która tylko Ty znasz najlepiej... chętnie wesprzemy niezależnie od Twoich decyzji :)

Ja tylko nie rozumiem dlaczego on mówi ze jego uczucia się nie zmieniły? Przecież mówił ze nie chce z Tobą być ?

👱🏻‍♀️30 🧔🏻‍♂️32

05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
    04.2019 👶🏼
    Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
    13.02 ⏸️
    15.02 beta 81,5
    17.02 beta 158,4
    01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
    15.03 CRL 1,24 cm ❤️
  • Syska2202 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2019, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślą nieskalana.- you made my day ! 😂😍

Karolina ja myślę że mimo wszystko powinnaś mu kopnąć w dupę.. zostawił cię w najtrudniejszym momencie kiedy potzrebowalas wsparcia a on uciekł.. teraz jest fajnie to by chciał ... A co jak przyjdą kolejne problemy? Zabkowanie płacz itd ? Znowu ucieknie a Ty znowu będziesz płakać .. myślę że zasługujesz na kogoś lepszego niż on.
    Bo ON to jest jedno a jego rodzina z którą byś musiała życ to drugie .. ani się nie interesują do teraz .. trzymaja jego stronę.. a takie wsparcie mimo wszystko też jest ważne ... A on widać słucha swoich .. a widać że są coś nienormalni skoro nie umieli mu przegadać do rozumu że powinien być odpowiedzialny i się wami zaopiekować... A że dziadkowie się wnusia nie interesują to już nie wspomnę..

mysla.nieskalana, Tysia89 lubią tę wiadomość

qdkke6yd1ouxxkf6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2019, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola każdy ma swoje życie i przeżyje je po swojemu. Musisz podjąć Tylko Ty decyzję bo co prawda nie wiadomo czy to decyzja na całe życie.. A nawet nie musi taka być, ale najważniejsze żeby była tylko Twoja :)

mysla.nieskalana lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2019, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basia chyba jesteś ostatnia osoba która by kogokolwiek urazila.. Matko boska.. Padlam jak czytałam 😂
    .. Oszalałaś

Co do zazdrości.. Mogę się wypowiedzieć w moim imieniu, ja nie mam czego.. Ja przy moim to się czasem nudzę.. Ugotowane, posprzatane, pięknie się rozwija,przesypia noce, Malz mi Pomaga na ile może.. Nie piszę o tym po prostu (non stop) bo nie czuję takiej potrzeby. Wiem że każdy ma różne dzieci i w duchu się cieszę że mój jest taki. Mi tam to wystarczy i nie chce robić nikomu przykrości. Wiem jak to działa.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2019, 14:56

B_002, DorotaAnna, Kasiulka90, estrella, mysla.nieskalana, martusiawp lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2019, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysla.nieskalana wrote:
    Ona jest psychiczna, czy o co chodzi!!???

mysla.nieskalana lubi tę wiadomość

• Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2019, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiwona wrote:
    OMG! Laski, kocham Was wszystkie jak siostry! Plissss, dajmy se po szlagu i wróćmy do normalności!

Co to jest szlag? ;)

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
‹‹ 3631 3632 3633 3634 3635 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ