Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja musze przejść do innego pokoju więc się ubieram po prostu
Słuchajcie, tknelo mnie tak i już mi leci siara z skutków!! Ale się cieszę. Wszystjo naprawdę jest dobrze też tak mi zaczęło lecieć wcznwiej w 2 ciąży -
Ja też nie mam pomysłu jak tu się zasłaniać, jakoś o tym nie myślę w tych momentach.
Nie krępuję się u lekarza, ale może dlatego, że zwykle wybieram kobiety ginekologów
Chciałam się wam pochwalić jaki brzusio mi już urósł. Taka jestem szczęśliwa jak patrzę w lustro W pracy gdybym do tej pory nie powiedziała to za nic nie dałoby się tego ukryć.
Daffi, Mama360, Kiwona, india, DorotaAnna, Sansivieria, estrella, Natalia-tosia, orzeszki, siamyrka, Wiewióreczka, Lili90, Martusiazabka, malutka_mycha lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia 2580g, 52cm, 10pkt, SN -
Dziewczyny kojarzycie to nieprzyjemne ciagniecie jak sie gwałtownie wstanie albo kichnie? To mnie tak dzis ciągnie połowę dnia straszny dyskomfort przy chodzeniu.
Myslicie, ze to normalne bo wszytko sie rozciąga?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2018, 18:51
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja dzisiaj ostatecznie muszę kupić ciążowe spodnie. Juz nawet legginsy mnie cisną w sensie na brzuchu! Brzuch mnie pózniej boli, juz nie mam żadnych spodnie które by mogły objąć spokojnie brzuch. A ja mam jakis wstręt do sklepów nie chce minusie iść mierzyć tego ehh ale dla dziecka mogłabym kupować
-
Karmelllka90 wrote:B_002 piękny!! Ale ty jesteś zgrabniutka to i będziesz pięknie wyglądać w ciazy!
Mama360 siara juz? To normalne? A jak nie leci to zle czy jak? A siary nie braknie dla dziecka? -
nick nieaktualny
-
Mama360 super się lekarka zachowała naprawdę. Czyli można usłyszeć nie tylko o tych złych dziewczyny po prostu dobry lekarz, który się zachowuje tak jak powinien jest dla wszystkich taką oczywistością, że nikt o tym nie mówi. Dlatego słyszymy dużo tych złych historii.
Ja dzisiaj kichnęłam na leżąco zupełnie na płasko i tak mnie zabolało, że się prawie popłakałam...
B_002 piękny brzuszek
Czytałam, że wielu kobietom leci „mleko” już nawet od 5 miesiąca. Ale to nic złego jak jeszcze nie leci KarmelkaB_002, Mama360 lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Karmelllka90 wrote:Ufff mama360 bo juz bym siedziała i cisnęła te moje sutki !
To tylko parę kropelek.. Nie tak ze łapie w laktator. Nie cisnijcie sutkow! To boli!! -
No musze tej mojej lekarze następnym. Razem zanieść jakieś Merci czy coś słodkiego, chyba wina nie wypada nie?
I to w enelmedzie którego nie lubię raczej. Zadko można tam spotkac super specjalistę. Znam ją już od paru Msc ale byłam pewna że mnie oleje i każe się uspokoić i tyle. -
nick nieaktualnyJa u lekarza po prostu się nie zastanawiam nad golizna. Przychodzę tam na badania a nie na pokaz i lekarz juz nie takie rzeczy widzial.
U mnie juz ciążowe spodnie od dluzszego czasu.
Ostatnio kichnelam jak lezalam na boku. Strasznie bolalo.
Ale pachnie zurkiem. Chyba na kolacje juz zjem -
Jejku, jak słucham takich historii to się cieszę, że mieszkam w Warszawie. Tu nie słyszałam o takich zachowaniach. I można wybierać w szpitalach. Tylko dlaczego lekarze są bezkarni? No nóż się w kieszeni otwiera!
Karmelllka90 wrote:Ufff mama360 bo juz bym siedziała i cisnęła te moje sutki !
-
Co do lekarzy to kiedyś chodziłam do babki na nfz. Nawet toalety nie było i rozbierałam się przy niej, oczywiście nie było żadnych spódniczek. I potem poszłam do faceta. Każe się rozbierać i ja przy nim. A on do mnie "Kobieto, gdzie tu, idź do toalety" Ja ogólnie wolę facetów ginekologów. Są przyjemniejsi i delikatniejsi. Kobiety są humorzaste i zawsze źle trafiałam. Jedną to miałam mega wredną. Jej teksty były tragiczne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2018, 19:12
-
Mama360 wrote:No musze tej mojej lekarze następnym. Razem zanieść jakieś Merci czy coś słodkiego, chyba wina nie wypada nie?
I to w enelmedzie którego nie lubię raczej. Zadko można tam spotkac super specjalistę. Znam ją już od paru Msc ale byłam pewna że mnie oleje i każe się uspokoić i tyle.
-
nick nieaktualny
-
Ej ja naciskam i nie mam buuu a cycuchy jak dwie bomby, rozstepy co raz to nowe na piersiach sie pokazuja a przy kichaniu nic mnie nie boli ani nie kłuje hmmm... może taka rozciągnięta jestem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2018, 19:33
-
nick nieaktualny