Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMartusia jedziemy do Stegny bo na początku września poza nasza rocznica ślubu jest też rocznica śmierci mojego taty i chce skoczyć na grób... Zawsze jeździłam do mamy bo była msza za tatę a teraz... Zero kontaktu więc muszę to inaczej zorganizować.
O matko przypomnialyscie mi o tych pysznych knoppersach... A dziś w gazetce zobaczyłam że istnieje coś takiego jak lody jeżyki... A ja te ciastka uwielbiam więc muszę tych lodów spróbować! I taka moja dieta ☹️ poza tym w promocji w biedrze były pryncypalki Kokosowe w białej czekoladzie i mąż kupił 2 paczki żeby były do kawy jakby goście wpadli... Już widzę jak na gości zaczekaja 😉😉😉MamaAga85 lubi tę wiadomość
-
A my nawet daty chrztu nie mamy tylko przesuwamy o w czasie z miesiąca na miesiąc 🙈Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB -
Paula 90 wrote:U nas śpiączka. Śpi Igs po półtorej godziny dzisiaj a nawet do dwóch. Ale żeby nie było tak pięknie to śpi tylko na mnie.
Czujecie to? Dwie godziny z klocem na rękach. I to już drugi raz od rana.
Każda próba odłożenia to ryk. Wezmę na ręce i momentalnie usypia, odkładam ryk, biorę na ręce... Itd itd 😂Paula 90, Kasiulka90, Mama019 lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Dzisiaj moje Michały jadą nad morze
Najpierw do Gdanska do znajomych na 1 noc, a potem do jakiejs wiochy, juz zapomnialam jak sie nazywa, koło Ustki. Tam czeka na nich domek wynajety, przez nas i innych znajomych z ich dzieciakami. My z Jeremim Brunem zostajemy. Maly nie jest jeszcze zaszczepiony, a tam będą dzieci w wieku Michałka i młodsze. Poza tym z odciaganiem mleka tez tego nie widzę. Za rok wakacje będa nasze
malutka_mycha, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój mąż wymyślił, że po wakacjach on chce się odchudzać więc w związku z tym ja przechodzę na dietę z nim (jak ja byłam na dicie to wpieprzał mi pod nosem bigmaci...).
Ale układ ma być spoko, bo ja mam układać posiłki a on mówił, że będzie gotował (nie cierpię gotować i myć naczyń).
Więc do mnie należy ułożenie planu diety i zrobienie listy zakupów.
Mój mąż to teraz taki typowy janusz. Najpierw wchodzi maciej a potem onA jak go poznałam ważył prawie 30kg mniej i miał kaloryfer. I te mięśnie takie nad kroczem i biodrami takie ukośne co to od nich się dostaje zawrotów głowy
Ale ja też byłam 10kg lżejsza więc się nie czepiam, zresztą wolę go takiego lekko utytego
Ja mam nadzieję, że te ostatnie dwa dni to było apogeum skoku i zaraz minie. Jesteśmy w 18 tygodniu. Niby trwa do 19. Więc trochę ponad tydzień nam został kiedy możemy zwalać paskudny charakter mojego dziecka (po tatusiu i teściowej, co nie? ) na skokKasiulka90, Fasolka77, B_002 lubią tę wiadomość
-
Stresant my już w domku. Pogoda była boska. Jeszcze nigdy nie siedziałam tyle w naszym polskim morzu. Ciepłe.. Mega się pływał, osatniego dnia super fale więc zBawa przednia. Wszyscy opaleni. Jeden dzień był tylko za chmurka to przeznaczylismy na zwiedzanie. Trochę Rewal, Trzęsacz, Niechorze.
Byliśmy w Międzyzdrojach.. Nie moje klimaty, czułam się tam kiepsko na tle tych wyfryzowanych damulek i wózkami za 5 tys. Ale molo super!
Także wakacje boskie i już się łamiemy czy za rok też tam czy już zagranica jak chcieliśmy.
Przez to że byliśmy w miescince wydaliśmy naprawdę mało. A wcale człowiek sobie nie szczedził, więc i to kusi.
Dziś i jutro mega sprzątanie. Rozpakowywanie i do garow więc się jeszcze wymeldowywuje.
A tyle co pokupowalam na Ali przez ten tydzień.. Listonosz mnie przeswieci hahah
Zakupy plażowe z nudów były 😜Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2019, 10:00
Paula 90 lubi tę wiadomość
-
Jezu wiecie że ja jeszcze nie jadłam tego knopersa! Aż wstyd.
Ale jak odstawilam ta czekoladę bo myślałam że przez nią są problemy to jakoś tak mnie nie ciągnie do czekoladowych rzeczy
Ale za to orzeszki w karmel na kilogramy, lody.. Więc nadrabiam czym innym -
A i chcemy może w tym roku inaczej i na zimowe ferie nad morze skoczyć dla odmiany. Była któraś? Jak to wygląda nad morzem?
Chodź Nasi starsi już marudza że na narty jak zawsze więc pewnie tak się skończy.
Dla mnie trochę nuda powieje. W tym roku z brzuchem to sobie siedziałam w ciepelku i spałam albo książki czytałam jak moi szusowali a w tym z małym coś będę musiała myśleć.
Spacery z wózkiem pod górę i w dół mi niezbyt podchodzą jako plan. -
Tunia76 wrote:A parę dni temu mówiłam do męża, że przydałyby się przedluzki do bodow, tak jak są do biustonoszy.
A jak sprawdzić czy zatrzaski mają odpowiedni wymiar?
My mamy z różnymi, mniejsze, większe,2, 3zatrzaski. -
martusiawp wrote:Estrella a gdzie jedziecie nad morze?
Super że już w domu, no ale fakt po urlopie strasznie dużo roboty.
Fasolka no to chrzciny już za niedługo. Bunio ma już ubranko?😀
Dorota Anna a u Was kiedy chrzest?
Tragiczna noc... Nawet mi się nie chce mówić...
We wtorek Kraków... Chrzciny w czwartek...ubranko jestFasolka77
-
Fasolka może to przez zmianę otoczenia i zmęczenie podróżą ? Mój też tak ostatnio odreagowywal powrót do domu, ale już wszystko wróciło do normy.
Fasolka77 lubi tę wiadomość
Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
Grudzień
Styczeń 2025
nick nieaktualnyFasola współczucia 😗
U nas noce spoko za to dni masakra.
Coraz częściej mi ktoś mówi że Ignaś wymusza. Myślicie że takie maluchy wymuszają? Niby wg psychologów jeszcze nie są zdolne do takiego knucia, ale co Wy o tym myślicie?Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Mama ja bywalam w zimie nad morzem bo mam tam rodzinę. I z perspektywy dziecka powiem Ci że nuda. Wszystkie atrakcje pozamykane raczej. Chyba że wybierzesz jakieś większe miasto.Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
Grudzień
Styczeń 2025
Paula ja sobie powtarzam ze takie dzieci nie potrafią wymuszać choć czasem tak to wygląda. Uwagi innych puszczam mimo uszu nie chce mi się każdego uświadamiać tym bardziej że starsza pokolenie tak się swoje. Dziecko jak czegoś potrzebuje to płacze bo co ma zrobić.
Paula 90, Misiabella lubią tę wiadomość
Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień