Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
chwalę się, po 6 tygodniach diety dzisiaj w końcu zobaczyłam równe 10 kilo mniej na wadze
jeszcze "tylko" 15
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2019, 08:35
stresant, Kiwona, Misiabella, malutka_mycha, Tunia76, MamaAga85, Paula 90, Bubek, Fasolka77, martusiawp, chce_byc_mama, Lolka30, DorotaAnna, Sansivieria lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
U nas bez gorączki kolejny dzień, jest ok. W sensie, gluty po pas, ale odciagam i dajemy radę. Z rana karmilam Kaza na leżąco, bo nie mogłam spać w nocy i byłam zaspana. Nie zdążyłam go podnieść dobrze do odbicia i chlusnal na mnie tak, że cycki, plecy i nawet za uszami mokre miałam. Teraz dosypia, ale już się budzi pomału. Ja zrobiłam pranie, zmywanie, zjadłam owsianke z malinami i czekam na księcia z witaminkami.
Wczoraj byłam na zebraniu, zostałam przewodnicząca trójki klasowej. Wyzwanie na nowy rok... No zobaczymy, czy i jak ogarnę. -
stresant wrote:Co to za dieta cud? Przy Twojej trojeczce to chyba diety nie trzeba ...sama chudniesz
teraz nie jem żadnych słodyczy, frytek itp i zawsze ćwiczę 30 minut na orbitreku...stresant, Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
Ninie dynia też nie przypasowala ale jak dałam z marchewka yo już coś podziubala. Ja też idę na spontan. Nie mam żadnych książek, przeczytałam kilka artykuł w necie i tyle.
Misia imprezkę z tego powodu trzeba wprawićgratulacje dla Jeremuego
U nas druga słaba noc, współczuję jak ktoś ma takie czeste wstawanie na codzienMisiabella lubi tę wiadomość
-
stresant wrote:Tunia ja mam to samo pierwszy szok przezylam na urlopie bo myslalam ze bede spacerowac brzegiem morza moim piekn wozkiem z bialymi szprychowymi ogromnymi kolami a maly bedzie spal i wdychal jod....a on jak Wiki wszystko musi widziec i wszedzie sie gapi....tez myslslam ze sobie to tu to tam wyskocze na kawe do galeriii a on auta nie cierpi jeszcze ze mam ogrod to biore go na rece i ogladam grzadki (Fasolka nie uwierzysz ale marcowe bratki kwitna do teraz)
Nic nie zrobimy cieszmy sie ze zdrowi -
malutka_mycha wrote:Kiwona dobrze pamiętam że nowa wychowawczyni syn ma? Jak wrażenia?
malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
MamaAga85 wrote:Nie wiem czy Młodego coś bierze czy co...
Jadł o 13 mleko i potem próbowałam o 16 i o 17 Mu dać i obie flaszki wylane...A On zasypia...
Dałam Mu dziś skórkę od chleba do rączki i coś tam pociumkał a jutro dam marchewkę😉
Jeszcze pytanko-jak podgrzewacie jedzonko ze słoiczków? kąpiel wodna czy mikrofala?
I w czym?
Ja dziś poszłam kupić miseczkę dla Małego i nigdzie w okolicy ani w Rossmanie nie było to kupiłam szklaną na razie
wstawiam do malego garnuszka z woda i na palnik. W mikrofali nie wolno bo za duza moc ma....tak czytalam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2019, 11:11
-
malutka_mycha wrote:Ninie dynia też nie przypasowala ale jak dałam z marchewka yo już coś podziubala. Ja też idę na spontan. Nie mam żadnych książek, przeczytałam kilka artykuł w necie i tyle.
Misia imprezkę z tego powodu trzeba wprawićgratulacje dla Jeremuego
U nas druga słaba noc, współczuję jak ktoś ma takie czeste wstawanie na codzien
moja tak nachwalilam i teraz mam za swoje....wstawala raz w nocy!!!!
teraz 2x to minimum..
ale dzis....od 2 w nocy z zegarkiem w reku co godzine pobudka...a jeszcze zatkalam ja chyb akartoflem bo od wczoraj kupy nie bylosa domowe sposoby na pobudzenie jelit? Nie mam zadnego leku....
-
nick nieaktualny
-
Paula 90 wrote:Bubek - surowe jabłuszko albo śliwka. Może być ze słoiczka.
U nas dzisiaj gęsta kupa i dużo wysiłku. Daliśmy już jabłko i mam śliwkę jakby nie ruszyło -
nick nieaktualny
-
stresant wrote:Ja daje sliwki ze sloika z hippa zawsze pomaga...a na biegunke borowki
ewentualnie pół saszetki smecty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2019, 14:24
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧