Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Misia kciukasy mocno zacisniete, buziaki dla Was
Bubek ciesze sie razem z Toba
Fasolka no bo zawiera gluten wlasnie z tych przymieszanych przez przypadek zboz
Tunia ja mam tego baby bjorna ...jest napisane ze do 12 kilo mozesz nosic ...a moj ma 8,5 i go nie wsadze do nosidla...poprostu go tam nie zapne ...za maly obwod ma nosidlo albo mam za grube dziecko :)Pasy trudno mi zmierzyc jaki maja max obwod ale maz moj nosil i sie zapial
Tunia76, Bubek, Misiabella lubią tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:Gardło mnie boli, źle spałam. Ignaś też. Masakra.
My gluten dajemy od początku. Dzisiaj Ignaś zjadł tylko kilka łyżek kaszy.
Ja z cycków ściągnęłam 120ml ale tylko do ulgi odciągnęłam. Parę ostatnich dni sobie ściągałam, żeby uzupełnić zapasy w razie W. Już się robią ciepłe i twarde. Muszę przystopować, bo wystarczyły 4 dni i mam nawał, ciekną same.
Wcześniej nie mogłam ściągnąć 20ml.
Mały śpi a ja próbuję wypić kawę. Już mi tantum verde w gardle staje.
zdrówka Paula!
Paula 90 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
Fasola, chyba zeby idą, ale trudno mi zajrzeć mu do buzi.
Mój mąż uczestniczył w karambolu w drodze do pracy. 4 auta do kasacji, nasze na lawecie z wgnieceniem. Czekamy na auto zastępcze. Kurwa, zawsze coś.
Kazik robi jazdy z zasypianiem, wygina się i płacze już nawet przez sen, w końcu pada. Potrafi godzinę płakać przy zasypianiu. -
Kiwona wrote:Fasola, chyba zeby idą, ale trudno mi zajrzeć mu do buzi.
Mój mąż uczestniczył w karambolu w drodze do pracy. 4 auta do kasacji, nasze na lawecie z wgnieceniem. Czekamy na auto zastępcze. Kurwa, zawsze coś.
Kazik robi jazdy z zasypianiem, wygina się i płacze już nawet przez sen, w końcu pada. Potrafi godzinę płakać przy zasypianiu.
Kiwonka wlasnie czytalam o tym na internetach kupe aut sie zderzylo....naprawde byly takie zle warunki jak pisza ? u nas od rana slonce zza chmur swieci a to przeciez nie tak daleko...no dobrze ze sie mu nic nie stalo zdrowie najwazniejsze ...auto rzecz nabyta -
https://beta.smyk.com/p/babybjrn-original-cotton-nosidelko-czarne-i5920981
Tunia ja mam takie nosidelko ....do tak do max pol rocznego dziecka i jeszcze chudzinki
teraz patrze na cene tych nosidel ...jeju jakie to drogie jest ...nawet 700zl kosztuje ( te nasza dostalam)Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2019, 09:52
Tunia76 lubi tę wiadomość
-
Warunki kiepskie, deszczowo i mokro. Duży ruch i się debil w mercedesie spieszyl, skasował auto przed mężem i przy okazji 2 inne. Koleś do szpitala, mąż mu pomagał wyjść z auta. Dobrze, że wszyscy żyją.
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMycha - niby do 15kg. Ale Ignaś już powoli nogi ma za długie do tego panelu i noszę trochę zamiennie w Manduce.
I Marsupi jest cieniutkie, te pasy naramienne już są uciążliwe przy naszych 7kg. Nie wyobrażam sobie noszenia Ignasia dłużej niż godzinę w nim.
Ostatnio na spacerze mi usnął to dwa dni się z łóżka nie mogłam podnieść bo tak mi po kręgosłupie porypalo -
Paula 90 wrote:Mycha - niby do 15kg. Ale Ignaś już powoli nogi ma za długie do tego panelu i noszę trochę zamiennie w Manduce.
I Marsupi jest cieniutkie, te pasy naramienne już są uciążliwe przy naszych 7kg. Nie wyobrażam sobie noszenia Ignasia dłużej niż godzinę w nim.
Ostatnio na spacerze mi usnął to dwa dni się z łóżka nie mogłam podnieść bo tak mi po kręgosłupie porypalo -
Bubek Świetne wieści❤❤❤❤
Paula Zdrówka❤❤❤❤i oby to była jakaś chwilowa niedyspozycja a nie choroba...
Kiwona Całe szczęście,że mężowi nic się nie stało...
Ja podałam mannę jakoś nieświadomie,że to gluten😂
Ale nie przypadła Młodemu do gustu...
U Nas katastrofa z piciem mleka a raczej z niepiciem...max 600ml wypija na dzień... Kaszka z owockiem wchodzi pięknie,obiadek też a mleko niet...Może to przez to,że zmienione...Nie wiem już kurde...
W domu mąż chory już 3 tydzień.Ma za sobą antybiotyk ale nic nie zdrowieje...Córka też zasmarkana i kaszle od dziś...Rety🙄🙄🙄🙄🙄A mnie brzuch napieprza przed okresem już dobry tydzień...Ech🙄🙄🙄🙄Paula 90, Bubek lubią tę wiadomość
-
Kiwona wrote:Fasola, chyba zeby idą, ale trudno mi zajrzeć mu do buzi.
Kazik robi jazdy z zasypianiem, wygina się i płacze już nawet przez sen, w końcu pada. Potrafi godzinę płakać przy zasypianiu. -
Paula 90 wrote:Mycha - niby do 15kg. Ale Ignaś już powoli nogi ma za długie do tego panelu i noszę trochę zamiennie w Manduce.
Ostatnio na spacerze mi usnął to dwa dni się z łóżka nie mogłam podnieść bo tak mi po kręgosłupie porypalo