Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Bryś wrote:Fasolka77, tak, syn ma 3,5 miesiąca, bilirubina spada, ale nie jest jeszcze w normie. Syn jest dodatkowo wczesniakeim, więc lekarze uspokajają żeby czekać, ale ostatnio zauważyłam, że młody zaczął się drapać, stąd też chcę mu zbadać te kwasy.
Trzymam kciuki żeby wszystko było okFasolka77
-
nick nieaktualnyTunia - te typu babybjorn, manduca i tula nie mają na ogół rozmiarów (o ile się orientuję) tylko są regulowane
Jeśli kupisz przez internet masz 14 dni na odesłanie bez podawania przyczyny. Niech Ci wyślą, przymierzysz i jak coś będzie nie tak to odeślesz i oddadzą kasę. Na allegro już tak robiłam i nie było żadnego problemu.Tunia76 lubi tę wiadomość
-
Daffi wrote:Misia ale jest szansa ze mu to minie? jest nadzieja ze do roku mozecie o tym zapomniec i nie czeka was ten najtrudniejszy scenariusz?
-
Bryś wrote:Fasolka77, tak, syn ma 3,5 miesiąca, bilirubina spada, ale nie jest jeszcze w normie. Syn jest dodatkowo wczesniakeim, więc lekarze uspokajają żeby czekać, ale ostatnio zauważyłam, że młody zaczął się drapać, stąd też chcę mu zbadać te kwasy.
-
dziewczyny jak to jest z tymi kaszkami - ja tu mam dostep do firmy holle, i sloiczki i kaszki, wszystko jest. Wczoraj mialam w reku ale patrze, ze tam jest gluten a niby nie wolno
-wytlumaczcie mi proisze jak to w koncu jest - dawac z glutenem juz?
-a z kubeczka doidy ladnie wasze maluchy pija? bo jak pomysle jak moja mialaby pic to chyba kropli by nie wypilaale juz w koszyku kubek wiec bede zapewne probowac
a w ogole to dzien dobry, a dobry bedzie bo moja corka zasnela ok 21 i wstala o 6 !!!!!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2019, 07:45
Kiwona, Fasolka77, Sansivieria, martusiawp lubią tę wiadomość
-
U nas noc tragedia, wieczór też. Jestem wykończona, obolala i w ogóle do dupy.
Ja będę podawała gluten, jak ma mieć nietolerancje to będzie miał.
Czekamy z Kazem na mecz siatkówki. Kibicujemy!Bubek, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
wizyte mialysmy wczoraj
badanie ogolne super - odruchy itd
test sluchu 100% !
Krew -hematokryt, watroba itp wszystko ok
oczywiscie sie poplakalm po wynikachJestem happy
nast kontrola za pol roku, juz po 1 urodzinkach, poki co szczepienia przed nami jeszczeKiwona, Sansivieria, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Kiwona wrote:U nas noc tragedia, wieczór też. Jestem wykończona, obolala i w ogóle do dupy.
Czekamy z Kazem na mecz siatkówki. Kibicujemy!
polubilam odnosnie odp na gluten , nie ze sie do dupy czujesz
ja od dawna nie mialam tak dobrej nocy wiec ciesze sie chwilaKiwona lubi tę wiadomość
-
Bubek wrote:dziewczyny jak to jest z tymi kaszkami - ja tu mam dostep do firmy holle, i sloiczki i kaszki, wszystko jest. Wczoraj mialam w reku ale patrze, ze tam jest gluten a niby nie wolno
-wytlumaczcie mi proisze jak to w koncu jest - dawac z glutenem juz?
-a z kubeczka doidy ladnie wasze maluchy pija? bo jak pomysle jak moja mialaby pic to chyba kropli by nie wypilaale juz w koszyku kubek wiec bede zapewne probowac
a w ogole to dzien dobry, a dobry bedzie bo moja corka zasnela ok 21 i wstala o 6 !!!!!!!!!
Ja na pierwszy strzał dałam kaszkę z glutenem... owsianą holle i jest ok! Kiedyś trzeba podać, jak ma wyjść nietolerancja to niech wyjdzie wcześniej.
Doidy cup daje pusty do zabawy a z wodą pomagam i trzymam jak moczy usta...piciem bym tego nie nazwała 😅
Fasolka77
-
Kiwona wrote:U nas noc tragedia, wieczór też. Jestem wykończona, obolala i w ogóle do dupy.
Czekamy z Kazem na mecz siatkówki. Kibicujemy!
A co tam Kaz odwala? Zęby? Czy ogólne marudzando?Fasolka77
-
Bubek wrote:wizyte mialysmy wczoraj
badanie ogolne super - odruchy itd
test sluchu 100% !
Krew -hematokryt, watroba itp wszystko ok
oczywiscie sie poplakalm po wynikachJestem happy
nast kontrola za pol roku, juz po 1 urodzinkach, poki co szczepienia przed nami jeszcze
Bubek mega!!!! ❤️
Wy się badacie że względu na cytomegalie?Bubek lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Czytam teraz w necie i zgłupiałam...
"Owies nie jest uznany jako zboże glutenowe, jednak ze względu na jego wysokie zanieczyszczenie ziarnami innych zbóż – jak pszenica, żyto, jęczmień, produkty owsiane – uznany jest za niebezpieczny w diecie osób cierpiących na celiakię."
Na opakowaniu kaszki jest napisane, że zawiera gluten....Fasolka77
-
nick nieaktualnyGardło mnie boli, źle spałam. Ignaś też. Masakra.
My gluten dajemy od początku. Dzisiaj Ignaś zjadł tylko kilka łyżek kaszy.
Ja z cycków ściągnęłam 120ml ale tylko do ulgi odciągnęłam. Parę ostatnich dni sobie ściągałam, żeby uzupełnić zapasy w razie W. Już się robią ciepłe i twarde. Muszę przystopować, bo wystarczyły 4 dni i mam nawał, ciekną same.
Wcześniej nie mogłam ściągnąć 20ml.
Mały śpi a ja próbuję wypić kawę. Już mi tantum verde w gardle staje.