Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasolka77 wrote:Ja też mam ten szary z misiem w środku 😁
U nas też przymrozek z rana, - 1 było. Mąż musiał skrobac szyby. Ja jeszcze zębów nie umylam, bo ciągle coś ode mnie chce młody. Nie daje chwili wytchnienia. Próbowaliśmy marchewki z ziemniakiem. Byłoby chyba całkiem ok, ale Kaz już oczywiście zrobił się śpiący, do tego zaczął walić kupę, więc jedzenie szlag trafił. Za to wszystko naokoło pieknie uje*ane na pomarańczowo. Juuupiii 😄 -
Ziemniak jest beee.. Dziś będę wpychac brokuła!!
Ten nocny sen (jaki sen, chyba nie-sen)mnie rozpierdziela! Co więcej czytam na blogu Magdaleny Komsty (polecam!!!!), że za bardzo nie ma na to ratunku i samo się kiedyś ułoży, duża szansa, że po 3r.ż. Dziś było 5 pobudek i to jest już gdzieś od miesiąca standard. -
nick nieaktualny
-
U nas tez dzisiaj brokuł, ale czekam na odpowiedni moment bo zaraz pewnie będzie drzemka, po drzemce mleko... no i tak zawsze cos. Ciezko trafic na najlepszy moment zeby nie byl zbyt najedzony, ani zbyt glodny, ani spiacy...🤦♀️
Kiwona lubi tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:Stresant ale pojechałaś....!!! Czerstwe to świeże po czesku chyba, nie? 😅
haha Fasolka faktycznieja juz mam ten mozg wydojony
musze ksiazki zaczac czytac bo za chwile zdania nie powiemWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2019, 15:05
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
mega ten szary - myslicie ze dla dziewuszki tez bylby ok? Raczej uniwersalny nie?
malutka mycha ja bym poszla do swojej jesli masz zle przeczucie. Ja bym tak zrobila bo jestem w goracej wodzie kapana i nie usiedze jak cos jest nie po mojej mysli -
Bubek wrote:mega ten szary - myslicie ze dla dziewuszki tez bylby ok? Raczej uniwersalny nie?
malutka mycha ja bym poszla do swojej jesli masz zle przeczucie. Ja bym tak zrobila bo jestem w goracej wodzie kapana i nie usiedze jak cos jest nie po mojej mysli
No pewnie! On ma takiego misia w środku fajnego 😀Fasolka77
-
Bubek no tak zrobię. Jej stan nie wygląda mi na taki który wymaga antybiotyku, nawet ta lekarka się chwilę zastanawiała czy ten antybiotyk dać.
Ale muszę się pochwalić, mam rekord. Malutka przez ostatnie 19 dni przytyła 23g na dzień. Rozszerzanie nam służyKiwona, Bubek, Fasolka77, Daffi, Tunia76, Tysia89, Misiabella lubią tę wiadomość