Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Bubek wrote:mega ten szary - myslicie ze dla dziewuszki tez bylby ok? Raczej uniwersalny nie?
malutka mycha ja bym poszla do swojej jesli masz zle przeczucie. Ja bym tak zrobila bo jestem w goracej wodzie kapana i nie usiedze jak cos jest nie po mojej mysli
Mycha, ja też bym poszła.
Ten jasny jest na zimę, szary na jesień. -
Co wchodzę na forum to ktoś chory. Dużo zdrówka dziewczynki 😙😙😙.
Paula mam podobne odczucia do chrzcin. Jeszcze mnie cukiernia chciała w chuja zrobić na kasę i szukałam dziś szybko innej 🤬. To wszystko nas wyniesie kupę hajsu, a to tak naprawdę skromna uroczystość A nie wesele. Zaczynam żałować że zdecydowaliśmy się na taką tradycyjną formę.Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Lolka30 wrote:Co wchodzę na forum to ktoś chory. Dużo zdrówka dziewczynki 😙😙😙.
Paula mam podobne odczucia do chrzcin. Jeszcze mnie cukiernia chciała w chuja zrobić na kasę i szukałam dziś szybko innej 🤬. To wszystko nas wyniesie kupę hajsu, a to tak naprawdę skromna uroczystość A nie wesele. Zaczynam żałować że zdecydowaliśmy się na taką tradycyjną formę.
Lolka a co z tą cukiernia?? Tradycyjna forma czyli jaka? 😀Fasolka77
-
No właśnie Syska, mamy oba na 74, z tym że ten zimowy wydaje się większy. No i to duże 74, z hm. Szary na styk, na już, no ale myślę że jesień oblata. Najwyżej będę kupowała większe, trudno. Nie bardzo bym chciała ubierać go w za duże, bo to i tak jest sporo grubego materiału i musi być wygodne zarówno dla Kaza, jak i dla nas w zakładaniu.
Pytałaś o śpiwory, a ja o kombinezonach pisze, nie jestem pewna, czy o to Ci chodziło.
Sprzedałam dzisiaj laktator i oddalam dżinsy ciazowe, kobitka ma termin na 01.01.2020 r. 😉 I bluzki, które mi zostały, też jej oddałam.
Bardzo zły dzień mam, pms pełna para, jojczacy Kazik, naginajacy cierpliwosc starszy, migrena... Poszłabym w pizdu, o!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2019, 19:18
-
nick nieaktualny
-
A cukiernik z każdą rozmowa podnosił cenę tego samego tortu, robił się też coraz cięższy od 3lg doszedł do 5kg🙉. Ciasto też coraz więcej porcji miało na blaszce. I tak z 350zl doszedł do 600zl 🤦♀️. Więc mu napisałam co o tym myślę i nagle zaczął zwalac na żonę ze źle odpisała że coś dwa razy policzyli. Ale to się kupy nie trzyma, ja dziś ogarnęłam tort gdzie indziej. A ciasta wezmę w sprawdzonej cukierni.
Fasola tradycyjne formę miałam na myśli z całą rodzina i biesiada do wieczora. Mogłam w lecie zrobić grilla w ogrodzie i już.Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Jak tam weszły brokuły?? U nas jednak była dynia bo mniejszy słoiczek (90g z hummana) i Kasia przyjęła połowę, czyli w sumie jakieś 5 łyżeczek, w dwóch dawkach. Najlepsza pora u nas na "obiadek" warzywny to około 14, po południowej drzemce a przed karmieniem. Druga dawka około 18, godzinę przed kąpielą, karmieniem i spaniem.
-
Kiwona ja też dziś psychicznie kiepsko. Ostatnio często sobie uswiadamiam jak bardzo się poświęcamy gdy przyjmujemy role matki. Czuje się "tylko i wyłącznie" matką. Wiem że to dziwnie brzmi bo to przecież podstawowa rola kobiety:dac życie na swiat; żaden facet ani maszyna nas nie zastąpi. Ale chodzi mi o nasze ambicje, pasje, rozwój, karierę...wszystko to póki co stoi w miejscu. Dzień podobny jeden do drugiego, monotonia, spowolniony mózg...nosz kurde, nawet libido mam zerowe ostatnio. Czuje się czasami taka pozbawiona siebie samej. Powiało banałem, ale dziś mnie takie myślenie dopadło...
-
Sansivieria wrote:Kiwona ja też dziś psychicznie kiepsko. Ostatnio często sobie uswiadamiam jak bardzo się poświęcamy gdy przyjmujemy role matki. Czuje się "tylko i wyłącznie" matką. Wiem że to dziwnie brzmi bo to przecież podstawowa rola kobiety:dac życie na swiat; żaden facet ani maszyna nas nie zastąpi. Ale chodzi mi o nasze ambicje, pasje, rozwój, karierę...wszystko to póki co stoi w miejscu. Dzień podobny jeden do drugiego, monotonia, spowolniony mózg...nosz kurde, nawet libido mam zerowe ostatnio. Czuje się czasami taka pozbawiona siebie samej. Powiało banałem, ale dziś mnie takie myślenie dopadło...
Też tak się czuję. I to ostatnio coraz częściej niestety.
U mnie dochodzi jeszcze strach, że umrę i malutka zostanie sama. -
Tunia76 wrote:Świetnie to napisałaś.
Też tak się czuję. I to ostatnio coraz częściej niestety.
U mnie dochodzi jeszcze strach, że umrę i malutka zostanie sama.
Jest generalnie ciężko, bo pms mi nie pomaga. Poszłam w pizdu... Ale zimno tam, więc zapaliłam sobie papierosa i wróciłam jednak 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2019, 21:14
Tunia76 lubi tę wiadomość
-
Ja też dzień.do dupy ...pms na maxa...ból brzucha i pleców też na maxa...do tego Mały zrzędzi i jęczy tak,ze głowa mi pęka momentami🙄🙄🙄🙄🙄
Do tego dziś mąż w końcu postawił sprawę jasno z robotą i jednak nie poszło po Naszej myśli-tak jest mieć szefa,który aktualnie ma.za priorytet tylko budowę własnego domu...cóż...od nowego roku mąż będzie szukał nowej roboty bo tak dalej być po prostu nie może...
Widzę,że dziś lawina słabych humorów i dni...
TUNIA & KIWONA & SANSI ❤❤❤❤ TRZYMAJCIE SIĘ KOCHANE CIEPLUTKO❤❤❤❤ I RESZTA zresztą też ❤❤❤❤ BĘDZIE LEPIEJ❤❤❤❤❤Kiwona, Tunia76 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny