Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarmelllka90 wrote:Dziękuje dziewczyny. Maz mnie uspokaja ale kobieta w ciazy martwiący sie wszystkim zrozumie druga taka sama. A tymczasem moze cos zjem bo żyje o kanapce i drożdżówce spadł mi apetyt przez to crp
My wszystkie wariujemy przy takim koktajlu hormonalnym. I zwykle problemy urastaja do rangi tragedii a slodkie misie na papierze toaletowym doprowadzaja nas do łez.
Kiedyś myslalam że te wszystkie ciezarne histeryzuja. A teraz jestem "w tych butach" i płaczę bo niedzwiadki na papierze nie maja mamy...
Jedz, jedz, smacznegoKiwona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
W nocy i rano byly dosc obfite. Teraz juz slabiutkie. W sobote mam lekarza, gdyby sie bóle pojawily mam jechac na izbę. Poki co nie boli. Lekarz kazal mi porobic wynini i są ok. Nikt nie mówił, ze ta ciaza to tyle stresow☺
Dobrze, ze Wy tu jesteście, jest łatwiejWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2018, 20:40
Paula 90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mała a Ty masz jakiegoś krwiaka czy skąd te plamienia? Przepraszam bo nie pamietam. Leż sobie połóż pod kolana dużą poduszkę. Bierzesz jakieś leki?👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Paula 90 wrote:Kiedyś myslalam że te wszystkie ciezarne histeryzuja. A teraz jestem "w tych butach" i płaczę bo niedzwiadki na papierze nie maja mamy...
Jedz, jedz, smacznego
Paula tekst roku, rozwalił mnie chyba mi aż tak hormony nie buzujaPaula 90 lubi tę wiadomość
-
Kochane!! 100% synek!! Zdrowy:), 17cm 177gr.porzadny kawał chłopa
Boli mnie więzadło z prawej strony. Cóż jakieś zwapnienie, po prostu starość. Ale szyjka wszystko super. Aż się nie rozciąganie będę jak robocop.. Skrzypiala przy każdym ruchu
Przepraszam za nieobecność postaram się nadrobić. Trochę zajęć ostatnio :*
Następna wizyta 21 listopada. Polowkowe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2018, 21:22
Mała8, DorotaAnna, malutka_mycha, Natalia-tosia, Kasionek, Paula 90, Kasiulka90, Szonka, Kiwona, sowa81, valetta94, Martusiazabka lubią tę wiadomość
-
DorotaAnna wrote:Mała a Ty masz jakiegoś krwiaka czy skąd te plamienia? Przepraszam bo nie pamietam. Leż sobie połóż pod kolana dużą poduszkę. Bierzesz jakieś leki?
-
Mama360 wrote:Kochane!! 100% synek!! Zdrowy:), 17cm 177gr.porzadny kawał chłopa
Boli mnie więzadło z prawej strony. Cóż jakieś zwapnienie, po prostu starość. Ale szyjka wszystko super. Aż się nie rozciąganie będę jak robocop.. Skrzypiala przy każdym ruchu
Przepraszam za nieobecność postaram się nadrobić. Trochę zajęć ostatnio :* -
nick nieaktualnyDziewczyny, jak macie karty w rossman i nie wykorzystacie zgromadzonych punktow do konca tego miesiaca to mozna je przekazać na jakis lokalny cel charytatywny (zalezy od miejscowosci).
Jak wejdziecie w aplikacje to na gorze jest baner, w ktory trzeba kliknąć i tam wszystko bedzie napisane -
nick nieaktualnyMama360 wrote:Kochane!! 100% synek!! Zdrowy:), 17cm 177gr.porzadny kawał chłopa
Przepraszam za nieobecność postaram się nadrobić. Trochę zajęć ostatnio :*
Następna wizyta 21 listopada. Polowkowe.
Czyli nie Marcelinka? Ważne zeby zdrowe i wszytsko było dobrze! -
Dzień dobry ddziewczynki.
Mała trzymaj się dzielnie.
Mama 360 świetne wieści.
Wczoraj i mnie dopadła burza hormonalna, wieczorem czytałam córce książkę i tak mnie wzruszyła, że się rozryczałam. Za nic w świecie nie mogłam się uspokoić, a córka biedna nie wiedziała jak mi pomóc. Straszne to, nie miałam nad tym kontroli.
Sowa kochana jak u Was? Ciągle o Was myślę!
Buziaki dla Was wszystkich dziewczynki. -
Paula 90 wrote:Dziewczyny, jak macie karty w rossman i nie wykorzystacie zgromadzonych punktow do konca tego miesiaca to mozna je przekazać na jakis lokalny cel charytatywny (zalezy od miejscowosci).
Jak wejdziecie w aplikacje to na gorze jest baner, w ktory trzeba kliknąć i tam wszystko bedzie napisane
Ja swoje 620 punktów przekazałam na Stowarzyszenie „Brat Kot”, pójdą na pomoc kociakom.