Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Misiabella wrote:Tunia, ja nie rozumiem, czemu oni sie wpakowuja do Ciebie, wiedzac ze masz niemowlaka na stanie. Przeciez wiadomo, ile kolo takiego roboty. Jestes wyrozumiala babka. Ja bym nigdy sie nie zgodzila.
-
Z grubsza jestem gotowa na wigilię. Mąż dokupił pierogów, rybę rozmnozylam krojac każdy kawałek na pół, śledzi mam zawsze za dużo. Tylko na pierwszy dzień niewiele zostanie, a zawsze dojadamy z wigilii bo nie chce mi się gotować obiadu.
Gorzej jak teściowa zazyczy sobie jedzenie na wynos. A jest do tego zdolna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2019, 17:48
-
Dziewczyny, zwłaszcza Tobie Tunia życzę z okazji świąt asertywności, żeby Święta i każdy inny czas był dla Was radoscia a nie udręką. Dużo szczęścia i miłości Kochane ❤️❤️❤️.
Tunia76, stresant, chce_byc_mama lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB -
Mucha u nas ok. To był efekt dużych kawałków i szaleństw na basenie. Za to w ciągu 2 dni wyszly nam 2 kolejne zęby 🤦♀️. Mamy już 6😁.
malutka_mycha lubi tę wiadomość
Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
Grudzień
Styczeń 2025
Daffi super sprawa. Czekam na efekt końcowy!Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
Grudzień
Styczeń 2025
Dziewczyny ja także bardzo sie cieszę. Wszyscy podchodzą ostrożnie bo to nie swiatowej slawy chirurg a kosmetyczka po kursie medycznym. Kobitka stara sie dostac na konferencję dotyczaca blizn po rozszczepach.. Liczy ze uda jej sie zwsiegnac więcej wiedzy o tej chorobie. Ja uwazam ze zaryzykuje. Ktos pomysli ze 22 lata z tym żyłam to na co mi to... No wlasnie zeby kolejne lata przezyc nieco inaczej. Na efekty poczekamy dlugo bo to może zająć pół roku nawet i dłużej. Ale kobitka zapewnia ze zrobi wszystko co w jej mocy. Cały czas sie doszkala i po dzisiejszej wizycie również odpowiednio przygotuję sie do pierwszego zabiegu ktory ustalilysmy na 21 styczeń.
Kochane zycze wam wesołych swiat pelnych zdrowia, usmiechu i rodzinnej atmosfery. Tym które starają sie o powiększenie rodziny życzę aby nowy rok spełnił to marzenie.stresant lubi tę wiadomość
-
Dafi bol da sie przezyc mi moj tradzik rozowaty 6 razy laserem spalali pieklo jeszcze 2 dni po tym....mialam tez laserowa korekcje wzroku ...tu bolalo 100 razy gorzej
..ale tak nie nawidzilam tych przypadlosci ze poszlabym jeszcze raz ....trzymam kciuki
Tunia za goscine powinni Ci podziekowac a jak sie komu nie podoba niech nie przychodzi nastepnym razem
Lolka my tez mamy 6
Ja dalej walcze z choroba to nie angina ale zawalone zatoki totalnie...rano jak mocno smarke to wylatuja male grudki....ropa wychodz mi okiem i nawet z dziury po wyrwanym zebie...antybiotyki by zapewne rozgonily gnoj w zatokach...a tak to inhaluje i biore sinulan...
Ze 3 tyg. Powalcze
Wesolych Swiat kochane -
Stresant, ale sie Ciebie uczepily te chorobska. Zdrowia. No wlasnie, zdrowych i wesolych swiat. Niech czas szczescia, jakiego doznajemy dzieki tym malym pachnacym istotom nigdy sie nie konczyl. Milego obzarstwa, gory prezentow i niech te swieta nas tak czarują, jak w dziecinstwie
stresant lubi tę wiadomość
-
A ja dzisiaj zaliczylam level hard swojego macierzynstwa. Listonosz dzwonil do drzwi, wiec malego odlozylam na mate, a pieluche z kupa jaka mu przed chwila zmienilam polozylam na srodkowej polce od przewijaka, poziom do dzis niedostepny dla malego. Wracam a ten dobral sie do tej zasranej pieluchy, w dloniach trzymal chustki do wycierania pupy ubrudzone kupą. Minę musialam mieć nietęgą
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStałyśmy się tu już jak rodzina Dziewczyny Kochane.
Wysyłam do Was wirtualny opłatek, życzenia radości i wesołości w te święta. Żeby wszystkie spotkania rodzinne były miłe i zakończone w miłej atmosferze.
Żeby nie zabrakło nikogo przy stole.
I żebyście się nie pogubiły z prawdziwym sensem zadumy i wdzięczności za to co mamy w tych przygotowaniach.Fasolka77, stresant, Kiwona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paula 90 wrote:Stałyśmy się tu już jak rodzina Dziewczyny Kochane.
Wysyłam do Was wirtualny opłatek, życzenia radości i wesołości w te święta. Żeby wszystkie spotkania rodzinne były miłe i zakończone w miłej atmosferze.
Żeby nie zabrakło nikogo przy stole.
I żebyście się nie pogubiły z prawdziwym sensem zadumy i wdzięczności za to co mamy w tych przygotowaniach.
Paula 😘😘😘😘Paula 90 lubi tę wiadomość
Fasolka77