Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Właśnie miałam wizytę pielęgniarki środowiskowej. W nocy byliśmy na ostrym więc jeszcze się nie ogarnęłam i w piżamie byłam 🙈
Nawet nie chciała usiąść tylko w przedpokoju stałyśmy i gadałyśmy, a w sumie więcej ona gadała niż ja
A na ostrym byliśmy bo jestem zawalata. Butelka straciłam teczkę z komody i rozcięłam Ninie łuk brwiowy. Wygląda jak jednooki pirat. -
nick nieaktualnyMycha - biedna Nina. Ale pierwsza krew już za Wami. Ja Ignacemu zrobiłam "pierwsza" jak obcięłam mu kawałek opuszka przy paznokciu.
Daffi - u nas kupa malutka ale większość było poza pampersem. Ostatnio testuje pantsy premium cafe i mnie zawodzą. Raz już się przesikał (na plecy w ogóle się przesikał) i raz wyszła kupa. Co przy zwykłych pieluszkach z premium care nie miało miejsca. Chyba wykoncze te pantsy i wracam do poprzednich.
Bubek - u nas ostatnio leci muzyka którą mi wrzucilas. Wpada w ucho. Dziękuję
Ja dzisiaj pojogowałam. Bardzo tego potrzebowałam. Tylko 15 minut, ale to wystarczyło. Zregenerowalam energię. Muszę wyciągnąć male i zacząć medytacje. Potrzebuje festmalutka_mycha lubi tę wiadomość
-
malutka_mycha wrote:Właśnie miałam wizytę pielęgniarki środowiskowej. W nocy byliśmy na ostrym więc jeszcze się nie ogarnęłam i w piżamie byłam 🙈
Nawet nie chciała usiąść tylko w przedpokoju stałyśmy i gadałyśmy, a w sumie więcej ona gadała niż ja
A na ostrym byliśmy bo jestem zawalata. Butelka straciłam teczkę z komody i rozcięłam Ninie łuk brwiowy. Wygląda jak jednooki pirat.malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
U nas pantsy też się nie sprawdzają, jakoś przereklamowane są dla mnie, tak samo trudno je teraz założyć jak pieluszke. W dodatku się Kasi potrafią wsunąć w dupkę i uwierają.
Też mamy jeszcze ciemiaczko i to chyba całkiem spore bo 1×2cm. Główka 47cm, klatka 47cm. -
Daffi wrote:Ojej pierwsze koty za ploty.jeszcze nie jedno Ninka przezyje a to nieszczęśliwy wypadek i na szczescie skonczylo sie nie groźnie. Szybkiej regeneracji życzę Nince a Ty się czasem nie zadreczaj.
-
Ja zaczynam watpic ze to sie kiedys skonczy. Kupiłam wczoraj jeszcze do testu pantsy z lupilu rozm 5 i to samo a nawet gorzej... Miał dzis cale nogi uwalone😂😂😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2020, 10:36
-
Życie tu kwitnie widzę 😲😲😲😁😁😁
To dobrze 😊😊😊😊😊
Mycha szybko się zagoi u Ninki i śladu nie będzie😉 mam nadzieję, że doszlaś do siebie i doszlaś do wniosku, że po prostu mogło się zdarzyć najlepszym (czytaj-Tobie😉)
U nas odpukać kupa tylko kilka razy wyszła z pieluchy, przede wszystkim wtedy gdy miał biegunkę...Pantsòw przestałam używać jakoś 2 m-ce temu...Nie wiem czy wrócę
Gdzie wybieracie się na wakacje?
malutka_mycha lubi tę wiadomość