Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Tunia76 wrote:Dziewczyny, czy Wy dajecie dzieciom swój obiad?
Chodzi mi wiecie o sól itd.
Moja uwielbia dorosłe zupki.
Ja mojemu daje z sola choć wiem, ze nie powinnam... On wogole nie chce jesc słoiczków a ja jakoś ostatnio zapominam przy gotowaniu odkładać mu porcje bez soli i tak np. wczoraj zjadł ode mnie z talerza 4 pierogi z serem. Zamiast śmietany dałam mu jednak do tego jogurt grecki😉Tunia76 lubi tę wiadomość
-
Tunia76 wrote:Dziewczyny, czy Wy dajecie dzieciom swój obiad?
Chodzi mi wiecie o sól itd.
Moja uwielbia dorosłe zupki.Tunia76 lubi tę wiadomość
-
Asia2000 wrote:Dziewczyny czy przed szczepieniem na meningokoki smarowałyście czymś nożke? Tak wogóle co najlepiej sie sprwdza. Bede wdzięczna kolejny raz za pomoc
Asia2000 lubi tę wiadomość
-
chce_byc_mama wrote:Ja mojemu daje z sola choć wiem, ze nie powinnam... On wogole nie chce jesc słoiczków a ja jakoś ostatnio zapominam przy gotowaniu odkładać mu porcje bez soli i tak np. wczoraj zjadł ode mnie z talerza 4 pierogi z serem. Zamiast śmietany dałam mu jednak do tego jogurt grecki😉
-
malutka_mycha wrote:Ale śmietana nie jest chyba zabroniona? Ja daję do sosow
-
malutka_mycha wrote:Chce_byc_mama tylko dzieciom potrzebny jest tłuszcz bardziej niż nam. Dlatego jak się daje mleko krowie to najlepiej 3,2 % a nie 1,5. Więc jak tylko ładnie trawi to śmiało można dawać tłusty nabiał.
malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
Daffi- dziękuje za odpowiedz. Przerażająca ta szczepionka. My właśnie po dziabnięciu.
p.s.Też testowałam ostatnio pantsy. Jak dla mnie zero różnicy między pampersami, zwłaszcza że jedne i drugie są na opakowaniu na 12 godzin. I ten przeraźliwy zapach pantsów, jak mała z nami spała tylko je czułam:). -
malutka_mycha wrote:A dlaczego musiała?
-
malutka_mycha wrote:Chce_byc_mama tylko dzieciom potrzebny jest tłuszcz bardziej niż nam. Dlatego jak się daje mleko krowie to najlepiej 3,2 % a nie 1,5. Więc jak tylko ładnie trawi to śmiało można dawać tłusty nabiał.
W sumie masz racje. To ja powinnam jesc z jogurtem😆malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
Daffi wrote:Mm sprawialo jej takie zapracia ze duphalac wraz z lactulosum nie pomagaly jej a jadla duzo zup z blonnikiem.. pila sporo wody a kupa była takim bólem i płaczem byl strach o lęki przed załatwianiem się. Trwalo to bardzo dlugo.. tylko ze mna kupe robila..stala mi na kolanach sciskala moje ręce i obie plakalysmy.. ona z bolu ja z bezsilności. Lekarz do którego trafilysmy powiedzial odstawić mm i w zamian dac krowie.. po niedlugim czasie byla taka poprawa ze nie moglismy uwierzyć.
-
malutka_mycha wrote:Ooo to dobrze ze znalezliscie specjalistę. Nawet sobie nie wyobrażam jak cierpialyscie.
-
Asia2000 wrote:Daffi- dziękuje za odpowiedz. Przerażająca ta szczepionka. My właśnie po dziabnięciu.
p.s.Też testowałam ostatnio pantsy. Jak dla mnie zero różnicy między pampersami, zwłaszcza że jedne i drugie są na opakowaniu na 12 godzin. I ten przeraźliwy zapach pantsów, jak mała z nami spała tylko je czułam:).daj znać później
-
malutka_mycha wrote:Zrób sos pomidorowy i wszystko przejdzie
W każdym razie po tym jak zjadła piękny mięsny obiad z dwoma pulpetami wepchnela sobie rączkę tak głęboko do buzi, że wszystko zwróciła!!!😭😭😭Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2020, 21:49