Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Noo czekam na strój dla siebie bo poprzedni mam taki tankini luzny na brzuchu i w wodzie robi mi sie z tego poduszka powietrzna. A wymogiem jest stroj dla kobiet i mezczyzn przylegający do ciala. Wiec kupilam inny i obym się w nim czula. Rozmyslalam czy mlodemu jakies gatki zalozyc dodatkowo na pampersa. Ale jak nie trzeba to spoko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2020, 19:58
-
Daffi wrote:Noo czekam na strój dla siebie bo poprzedni mam taki tankini luzny na brzuchu i w wodzie robi mi sie z tego poduszka powietrzna. A wymogiem jest stroj dla kobiet i mezczyzn przylegający do ciala. Wiec kupilam inny i obym się w nim czula. Rozmyslalam czy mlodemu jakies gatki zalozyc dodatkowo na pampersa. Ale jak nie trzeba to spoko.
-
Dziękuje Dziewczyny za gratulacje❤️ Byłam dzisiaj w Primarku bo Młody mi wyrósł ze śpiochów i wzięłam już rozmiar 92, ale kusiło mnie żeby kupić już coś dziewczynskiego😉 Pierwszym zakupem będą jednak kocyki. Właśnie przeglądam i zamawiam dwa różowe z Lullalove. Dobrze, ze nie musze się teraz tak spinać bo w sumie wszystko mam po Małym, wiec tym razem na spokojnie....😉
-
malutka_mycha wrote:W regulaminie jest napisane że ma być strój przylegający? Szczerze mówiąc nie spotkałam się jeszcze z takim warunkiem. Gdzie jedziecie?
W takich sytuacjach zastanawiam sie w czym moj stroj byl zly jak muzułmanki mają burkini.
Ja mam taki strój tylko czarny
A kupiłam teraz taki..
Może troche schowa mój wielki brzuch 😂😂
malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
Tunia76 wrote:Mamy górne jedynki. 😀
Ledwo, ledwo, ale już łyżeczka o nie stuka.
U nas całkiem niespodziewanie wyszła górna dwójka. Jedynek górnych nie mazauważyłam jak już był sporawy bo się go nie spodziewała.
-
Tunia76 wrote:Czy Wasze dzieci kręcą się w nocy w łóżeczku?
Moja śpi z nami. Takie pozycje przyjmuje, że oszaleć idzie. Nigdy nie wiem gdzie ją znajdę. -
malutka_mycha wrote:Super. A jak humorek? Wiki to bardzo odczuwa?
U nas całkiem niespodziewanie wyszła górna dwójka. Jedynek górnych nie mazauważyłam jak już był sporawy bo się go nie spodziewała.