Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
stresant wrote:Misia my mamy co drugi dzien jedna drzemke jak mamy 2 to ta druga jest kolo 16,17 i wtedy ciezko wieczorem zasnac i rano spi do 8:30 i wtedy znow jedna drzemka ..to zasypia o 19:00 ale wstaje o 6 i wtedy 2 drzemki...
Ja z goraczka zapalenie prawej piersi
Współczuję. -
U mnie maly po raz pierwszy zbudowal wieze. Dorwal kilka sloiczkow holle i zaczal stawiac jeden na drugim, a ja przytrzymywalam, aby sie nie pobily. Mamy taka mala spizarnie, ale nie mamy tam jeszcze zalozonych drzwi- przez epidemie anulowalam zamowienie i maly tam probuje sie dorwac do tego lub owego
stresant lubi tę wiadomość
-
Misiabella wrote:No u mnie maly juz tak nie chce isc spac jak wczesniej na 2 drzemke, coraz ciezej zasypia i coraz pozniej.
-
stresant wrote:U nas z zasypianiem bardzo ciezko czasami trwa nawet 40 min z czego pol godziny noszenia na rekach potem jak juz prawie spi to 10 min. Cyc...🙈
Bunio wczoraj zasnął mi pierwszy raz w krzeslku do karmienia w trakcie drugiego śniadania 🙈Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
Paula_90 wrote:Nam właśnie dziadek zadzwonił że ta działka nie jest na sprzedaż bo córka chce. Także została ta mniejsza i chyba jej nie weźmiemy. Poczekamy aż minie szajba
jak zaczną sprzedawać ci co wzięli żeby mieć kawałek trawy dla dzieci i dojdą do wniosku że jednak im się nie chce.
Lolka - to jak za darmo. Mega cena i z Twojego opisu stan ❤️
Ignaś na każdego faceta mówi tata. Wyobraźcie sobie to idąc ulicą z dzieckiem między facetami... 😂😂😂
Madka szuka tatusia 🤦😂
misiabela - chętnie przestanę wchodzić z Tobą w jakiekolwiek dyskusje. Co powinnam uczynić już po tym kiedy zwyzywałaś mnie na FB od betonów a mój "sposób dyskutowania i logiki zabawny"; "że żal słuchać". Bez odbioruPaula_90 lubi tę wiadomość
-
Misiabella wrote:Zdarza sie ktoremus z Waszych dzieci jedna drzemka? Przez napiery grafik dzieciaki ida pozno spac, musze cos zmienic w naszym planie dnia.
stresant lubi tę wiadomość
-
Daffi wrote:U nas wszystko zależy jak mały wstanie.. jesli wstanie o 7 to zalapie sie na 2 drzemki.. pierwsza o 11 i 3godz spi.. druga po 17 i tak 1 godzinkę czasem 1.5h. jesli wstanie o 9 tak jak dzis to spac poszedl o 12.30 wstanie mi kolo 16 to juz sie na druga drzemke nie zalapie. Ale mamy fajny czas.. bo maly juz wie ze nyny to czas spac. Zjada jedzonko idzie do lozeczka przytula sie do kocyka i idzie spac. Tak samo jest wieczorem.. kolacja kapiel i nyny. Juz nie siedzimy w pokoju az zasnie.. on tez jie skacze juz w łóżeczku.. poprostu kladzie sie i spi. Oby sie nie odmienilo 😂😂😂
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paula_90 wrote:😂😂😂
W końcu i tak miną drzemki.
Wczoraj Igs spotkał koleżankę urodzona dwa dni przed nim i ona ma jedną drzemkę na dzień i to godzinę. Nam w sumie wychodzi 3-6 godzin snu w dzień ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2020, 17:16
-
Mu mieliśmy kilka takich dni z jedną drzemka i myślałam że już się tak przestawi ale wróciliśmy do 2. Pewnie dlatego że dość późno chodzi spać i wcześnie wstaje więc odsypia w dzień, pierwsza drzemka jest już o 9-10.
Paula jak nie macie super parcia ze działka mussi być już to też bym poczekała bo te ceny to są z dupy tak samo jak podskoczyły ceny rekawiczek, maseczek itd. 🤦♀️Misiabella lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień