Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Tunia76 wrote:O nie, u nas dwudaniowy to tylko od święta.
-
U nas cos sie popsulo... Mały zmniejszył porcje mleka.. i zero obiadow.. jak widzi mnie z obiadem to zamyka oczy i odpycha rekoma. Pomyślałam ze może ma mnie dosc i wyslalam M oraz moja mame.. ale to jednak niechęć do obiadu. Ciekawe co tak nagle.. kasza, owoce jogurty wszystko normalnie tylk obiady blee i mleka mniej.. mam nadzieję ze to zęby..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2020, 22:03
-
Daffi wrote:U nas cos sie popsulo... Mały zmniejszył porcje mleka.. i zero obiadow.. jak widzi mnie z obiadem to zamyka oczy i odpycha rekoma. Pomyślałam ze może ma mnie dosc i wyslalam M oraz moja mame.. ale to jednak niechęć do obiadu. Ciekawe co tak nagle.. kasza, owoce jogurty wszystko normalnie tylk obiady blee i mleka mniej.. mam nadzieję ze to zęby..
-
Tunia76 wrote:Wiki też woli zupy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2020, 22:43
-
stresant wrote:Robilabym jednodaniowy, ale Franiowi najlepiej zupa podchodzi, wiec musi byc a starsizna sie zupa nie naje 🤨 wiec musi byc drugie.....ale gotuje raz ma dwa dni wiec jeden dzien wolnego mam
U nas Bunio woli już coś do rączki więc zupa musi być gęsta i sam sobie kawałki wybiera 🤣🤣🤣stresant lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Daffi wrote:U nas cos sie popsulo... Mały zmniejszył porcje mleka.. i zero obiadow.. jak widzi mnie z obiadem to zamyka oczy i odpycha rekoma. Pomyślałam ze może ma mnie dosc i wyslalam M oraz moja mame.. ale to jednak niechęć do obiadu. Ciekawe co tak nagle.. kasza, owoce jogurty wszystko normalnie tylk obiady blee i mleka mniej.. mam nadzieję ze to zęby..
Chyba taki okres mają chłopaki...wczoraj dwa razy proponowałam zupę i zjadł dopiero ze starym jal wrócił z pracyFasolka77
-
Tunia76 wrote:Jak to z dnia na dzień 😯
U nas kolejki 3-4tygodnie w normalnych czasach.
Na ogół szczepię i odrazu rejestruję termin na kolejne szczepienie. -
Bubek wrote:dziewczyny jaki wy budyn dajecie maluchom? Same robicie?
Jak go zrobic na innym mleku?
https://m.beszamel.se.pl/kremy-i-musy/domowy-budyn-waniliowy-przepis,12948/Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2020, 11:59
-
Daffi wrote:Mam w ksiazeczke wpisaną date przez pediatre. Moja pediatra jest tylko w piątki wiec rejestracja odbywa się dzien przed dlatego nie ma kolejek bo nie mozna zapisywac sie kiedy sie chce a jedynie dzien przed. Obym jutro nie zapomniała 😁
-
Tunia76 wrote:No a jak jest chętnych więcej niż miejsc?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2020, 17:24
-
nick nieaktualnyDopisuje się do grupy "nie jem obiadów bo nie".
Osiwieje...
Przyszedł nam domek dumel. Młody siedzi właśnie i się bawi. Ale widzę że to już resztki energii i zaraz Młody lulu a ja PS4 i Wiedźmin ❤️
Właśnie wystawia policja mandaty u mnie dzieciakom bo siedzą na ławce i chleja na placu szkolnym (i nie mają masek a siedzą jedno przy drugim). Gdyby zrobili miejsca do picia browara pod chmurką to nie musieliby się chować po placach. EhhhWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2020, 19:33
-
Paula_90 wrote:Dopisuje się do grupy "nie jem obiadów bo nie".
Osiwieje...
Przyszedł nam domek dumel. Młody siedzi właśnie i się bawi. Ale widzę że to już resztki energii i zaraz Młody lulu a ja PS4 i Wiedźmin ❤️
Właśnie wystawia policja mandaty u mnie dzieciakom bo siedzą na ławce i chleja na placu szkolnym (i nie mają masek a siedzą jedno przy drugim). Gdyby zrobili miejsca do picia browara pod chmurką to nie musieliby się chować po placach. Ehhh
Nawiasem wracajac do koronawirusa.. zrobili panikę ze lekarz z Gorzowa pracujacy w szpitalu w moim mieście ma koronawirusa.. nie pytajcie co sie działo nagle w mieście.. panie z osiedlakow ludzi wyganialy ogolem Panika przez duze P. Okazalo sie ze to falszywy alarm i lekarz pierwszy test mial pozytywny a kolejne 2 negatywne. Mz przepisalo chorego ze statystyk gorzowskich pod nasz powiat i nie usuną go mimo że jest zdrowy bo statystyka musi sie zgadzać 😂😂 takze kazda moze wyciągnąć wniosek ilu takich pacjentow mamy tylko w Polsce..