X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe maluszki 2019
Odpowiedz

Kwietniowe maluszki 2019

Oceń ten wątek:
  • Tunia76 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2020, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam dzisiaj w poradni nadkrzepliwości krwi.
    No tak to się można leczyć. Zero kolejek. Załatwilam wszystko w 0,5h.

malutka_mycha lubi tę wiadomość

zem3df9hh3tl9qot.png
  • stresant Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2020, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tunia76 wrote:
    U nas teraz wszyscy w domu i mam już tego dosyć. Nie dość że nie pomagają to jeszcze obiady muszę gotować.
    U mnie z obiadami to samo, i to dwu daniowe 🙈

• Tunia76 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2020, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stresant wrote:
    U mnie z obiadami to samo, i to dwu daniowe 🙈
    O nie, u nas dwudaniowy to tylko od święta.

stresant lubi tę wiadomość

zem3df9hh3tl9qot.png
  • stresant Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2020, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tunia76 wrote:
    O nie, u nas dwudaniowy to tylko od święta.
    Robilabym jednodaniowy, ale Franiowi najlepiej zupa podchodzi, wiec musi byc a starsizna sie zupa nie naje 🤨 wiec musi byc drugie.....ale gotuje raz ma dwa dni wiec jeden dzien wolnego mam

• Daffi Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2020, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas cos sie popsulo... Mały zmniejszył porcje mleka.. i zero obiadow.. jak widzi mnie z obiadem to zamyka oczy i odpycha rekoma. Pomyślałam ze może ma mnie dosc i wyslalam M oraz moja mame.. ale to jednak niechęć do obiadu. Ciekawe co tak nagle.. kasza, owoce jogurty wszystko normalnie tylk obiady blee i mleka mniej.. mam nadzieję ze to zęby..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2020, 22:03

b2ujp2.png

30.04.2019 (41+2) Filipek 10 pkt. Apgar, CC
  • Tunia76 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2020, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daffi wrote:
    U nas cos sie popsulo... Mały zmniejszył porcje mleka.. i zero obiadow.. jak widzi mnie z obiadem to zamyka oczy i odpycha rekoma. Pomyślałam ze może ma mnie dosc i wyslalam M oraz moja mame.. ale to jednak niechęć do obiadu. Ciekawe co tak nagle.. kasza, owoce jogurty wszystko normalnie tylk obiady blee i mleka mniej.. mam nadzieję ze to zęby..
    A może po szczepieniu MMR.

zem3df9hh3tl9qot.png
  • Tunia76 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2020, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stresant wrote:
    Robilabym jednodaniowy, ale Franiowi najlepiej zupa podchodzi, wiec musi byc a starsizna sie zupa nie naje 🤨 wiec musi byc drugie.....ale gotuje raz ma dwa dni wiec jeden dzien wolnego mam
    Wiki też woli zupy.

zem3df9hh3tl9qot.png
  • Daffi Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2020, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tunia76 wrote:
    A może po szczepieniu MMR.
    Jeszcze sie nie szczepilismy. W czwartek będziemy rejestrować sie na piątek.

b2ujp2.png

• Daffi Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2020, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tunia76 wrote:
    Wiki też woli zupy.
    U nas tez zupy tylko lub makaron.. ziemniaki jak zjadl to po chwili zwracal. A na chwile obecna zero obiadow.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2020, 22:43

b2ujp2.png

• Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2020, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stresant wrote:

U nas Bunio woli już coś do rączki więc zupa musi być gęsta i sam sobie kawałki wybiera 🤣🤣🤣

stresant lubi tę wiadomość

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2020, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daffi wrote:

Chyba taki okres mają chłopaki...wczoraj dwa razy proponowałam zupę i zjadł dopiero ze starym jal wrócił z pracy

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • Tunia76 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2020, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daffi wrote:
    Jeszcze sie nie szczepilismy. W czwartek będziemy rejestrować sie na piątek.
    Jak to z dnia na dzień 😯
    U nas kolejki 3-4tygodnie w normalnych czasach.
    Na ogół szczepię i odrazu rejestruję termin na kolejne szczepienie.

zem3df9hh3tl9qot.png
  • Bubek Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2020, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny jaki wy budyn dajecie maluchom? Same robicie?

Jak go zrobic na innym mleku?

86a4a28ed8.png
    ❤️❤️❤️❤️
  • Daffi Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2020, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tunia76 wrote:
    Jak to z dnia na dzień 😯
    U nas kolejki 3-4tygodnie w normalnych czasach.
    Na ogół szczepię i odrazu rejestruję termin na kolejne szczepienie.
    Mam w ksiazeczke wpisaną date przez pediatre. Moja pediatra jest tylko w piątki wiec rejestracja odbywa się dzien przed dlatego nie ma kolejek bo nie mozna zapisywac sie kiedy sie chce a jedynie dzien przed. Obym jutro nie zapomniała 😁

b2ujp2.png

• Daffi Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2020, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bubek wrote:
    dziewczyny jaki wy budyn dajecie maluchom? Same robicie?

Jak go zrobic na innym mleku?
    U nas roznie.. z paczki jak na szybko a jak mam wiecej czasu to robie z tego przepisu

https://m.beszamel.se.pl/kremy-i-musy/domowy-budyn-waniliowy-przepis,12948/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2020, 11:59

b2ujp2.png

• Tunia76 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2020, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daffi wrote:
    Mam w ksiazeczke wpisaną date przez pediatre. Moja pediatra jest tylko w piątki wiec rejestracja odbywa się dzien przed dlatego nie ma kolejek bo nie mozna zapisywac sie kiedy sie chce a jedynie dzien przed. Obym jutro nie zapomniała 😁
    No a jak jest chętnych więcej niż miejsc?

zem3df9hh3tl9qot.png
  • Tysia89 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2020, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasolka77 wrote:
    Chyba taki okres mają chłopaki...wczoraj dwa razy proponowałam zupę i zjadł dopiero ze starym jal wrócił z pracy
    U nas też mniej je, może za gorąco jest ? W sensie w takim upale się nie chce jeść

dqprclb1iinrgw6r.png
    l22nqps6arxfvviy.png
  • Daffi Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2020, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tunia76 wrote:
    No a jak jest chętnych więcej niż miejsc?
    To jak juz zajma miejsca na dany dzien to kazdy dzwoniacy otrzyma informacje ze dziś nie zaszczepi. I albo poluje za tydz do swojego pediatry albo umawia sie do innego.. ja od 8 wisze na telefonie. Teraz w koncu zrobili kolejke dzwoniacych i idzie to jakos sprawniej niz ciagle telefon byl zajęty i zajęty

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2020, 17:24

b2ujp2.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2020, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopisuje się do grupy "nie jem obiadów bo nie".

Osiwieje...

Przyszedł nam domek dumel. Młody siedzi właśnie i się bawi. Ale widzę że to już resztki energii i zaraz Młody lulu a ja PS4 i Wiedźmin ❤️

Właśnie wystawia policja mandaty u mnie dzieciakom bo siedzą na ławce i chleja na placu szkolnym (i nie mają masek a siedzą jedno przy drugim). Gdyby zrobili miejsca do picia browara pod chmurką to nie musieliby się chować po placach. Ehhh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2020, 19:33

• Daffi Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2020, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_90 wrote:
    Dopisuje się do grupy "nie jem obiadów bo nie".

Osiwieje...

Przyszedł nam domek dumel. Młody siedzi właśnie i się bawi. Ale widzę że to już resztki energii i zaraz Młody lulu a ja PS4 i Wiedźmin ❤️

Właśnie wystawia policja mandaty u mnie dzieciakom bo siedzą na ławce i chleja na placu szkolnym (i nie mają masek a siedzą jedno przy drugim). Gdyby zrobili miejsca do picia browara pod chmurką to nie musieliby się chować po placach. Ehhh
    U nas dzis policja wpadla do netto i mandaty rozdawali ludziom bez maseczki.
    Nawiasem wracajac do koronawirusa.. zrobili panikę ze lekarz z Gorzowa pracujacy w szpitalu w moim mieście ma koronawirusa.. nie pytajcie co sie działo nagle w mieście.. panie z osiedlakow ludzi wyganialy ogolem Panika przez duze P. Okazalo sie ze to falszywy alarm i lekarz pierwszy test mial pozytywny a kolejne 2 negatywne. Mz przepisalo chorego ze statystyk gorzowskich pod nasz powiat i nie usuną go mimo że jest zdrowy bo statystyka musi sie zgadzać 😂😂 takze kazda moze wyciągnąć wniosek ilu takich pacjentow mamy tylko w Polsce..

b2ujp2.png

‹‹ 4209 4210 4211 4212 4213 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ