Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
stresant wrote:Dziewczyny mozna brac pyralgine karmiac piersia? Kiedys tu byla podawana taka strona z lista dozwolonych lekow, poradzcie prosze
Z mojej wiedzy nie wolno jej przy karmieniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2020, 19:07
stresant lubi tę wiadomość
-
Daffi wrote:Ale co cie tak boli? To od tej grzybicy?
Historia dluga...
Od pol roku na koncu sikania boli mnie pecherz tak ze ostatnie krople nie moge dosikac bo musze zatrzymac bo straaznie bolalo....bralam urosepty furaginy i nic....zrobilam mocz i krew wszystko ok...gin zrobil posiew z cewki i chlamydie z pochwy...w cewce wyszla ta dozdzyca..
Wiec bralam leki co zapisal ale w sobote sie wrocilo oczywiscie nie wytrzymalam.do poniedzialku i wzielam clotrimazol (u nas bez recepty)w poniedzialek mi pogratulowal i kazal 2 opakowania zuzyc bo teraz to on zadnego wymazu nie zrobi, bo i tak nie wyjdzie....a pecherz bolal dalej tak ze w nocy nie spalam
We wtorek urolog...zrobil usg mowi ze maly kamien w nerce ale nie ma to wplywu na zachowanie pecherza bo mikroskopijnych rozmiarow....i ze trzeba bedzie wymaz z cewki na ureaplazme i cos tam ...a to ze gin zrobil chlamydie to niemiarodajne bo 4 godz. Przed wymazem sie nie sika....umowil na wymaz na 14.1 do tego czasu mialam grzyba wyleczyc .....poslal tez od razu do neurologa bo pecherz ostatnimi czasy bolal przy zmianie pozycji
Neurolog ....zablokowany odcinek L5S1 i blokade podal..super bo pol dnia nic nie bolalo 😀
Za to dzis w nocy od 2 widzialam wszystkich swietych ...taki bol ze nie szlo spac...zimne poty rece mi sie trzesl niedobrze bylo...rano pyralgin i troche lepiej...zasnelam....o 16 pogotowie bo juz mi tak cislo ze nawet na odbycie czulam, 5 dni swiat wiec gdzie pojde jakby co....tam mi nic nie dali od bolu bo karmie....wkurwiona przyjechalam do domu...oczywiscie diagnoze se sama z google postawilam ze to bakteria pustoszy moja cewke moczowa i dlatego tak boli
Teraz dostalm okres pierszy od porodu
Sikam bez bolu....ale cos mi sie nie chce wierzyc zeby tak dziwnie moj organizm reagowal na okres..ze spac nie moge a parcie takie jakbym miala zaraz urodzic....
Zobaczymy co bedzie dalej w koncu bym sie chciala wyspac i nie czuc bolu 😭Daffi lubi tę wiadomość
-
stresant wrote:No wlasnie sama nie wiem..
Historia dluga...
Od pol roku na koncu sikania boli mnie pecherz tak ze ostatnie krople nie moge dosikac bo musze zatrzymac bo straaznie bolalo....bralam urosepty furaginy i nic....zrobilam mocz i krew wszystko ok...gin zrobil posiew z cewki i chlamydie z pochwy...w cewce wyszla ta dozdzyca..
Wiec bralam leki co zapisal ale w sobote sie wrocilo oczywiscie nie wytrzymalam.do poniedzialku i wzielam clotrimazol (u nas bez recepty)w poniedzialek mi pogratulowal i kazal 2 opakowania zuzyc bo teraz to on zadnego wymazu nie zrobi, bo i tak nie wyjdzie....a pecherz bolal dalej tak ze w nocy nie spalam
We wtorek urolog...zrobil usg mowi ze maly kamien w nerce ale nie ma to wplywu na zachowanie pecherza bo mikroskopijnych rozmiarow....i ze trzeba bedzie wymaz z cewki na ureaplazme i cos tam ...a to ze gin zrobil chlamydie to niemiarodajne bo 4 godz. Przed wymazem sie nie sika....umowil na wymaz na 14.1 do tego czasu mialam grzyba wyleczyc .....poslal tez od razu do neurologa bo pecherz ostatnimi czasy bolal przy zmianie pozycji
Neurolog ....zablokowany odcinek L5S1 i blokade podal..super bo pol dnia nic nie bolalo 😀
Za to dzis w nocy od 2 widzialam wszystkich swietych ...taki bol ze nie szlo spac...zimne poty rece mi sie trzesl niedobrze bylo...rano pyralgin i troche lepiej...zasnelam....o 16 pogotowie bo juz mi tak cislo ze nawet na odbycie czulam, 5 dni swiat wiec gdzie pojde jakby co....tam mi nic nie dali od bolu bo karmie....wkurwiona przyjechalam do domu...oczywiscie diagnoze se sama z google postawilam ze to bakteria pustoszy moja cewke moczowa i dlatego tak boli
Teraz dostalm okres pierszy od porodu
Sikam bez bolu....ale cos mi sie nie chce wierzyc zeby tak dziwnie moj organizm reagowal na okres..ze spac nie moge a parcie takie jakbym miala zaraz urodzic....
Zobaczymy co bedzie dalej w koncu bym sie chciala wyspac i nie czuc bolu 😭
Bardzo mi przykro.. okropne co przechodzisz.. nie dosc ze pandemia to jeszcze święta a lekarze ze swiatecznej pomocy to jakas pomylka.
Pierwszr co pomyslam ze to wlasnie poród kamieni nerkowych... Ale rozwiałas moja wątpliwość.. co do okresu to też raczej nie szla bym tym tropem. Bardzo prawdopodobna jest bakteria ale tez neurolog zadzialal i może to wlasciwy trop.
Nawet nie umiem sobie wyobrazić jak cierpisz. Oby szybko ci przeszło. -
Daffi wrote:Przez przypadek polubilam jak chciałam zacytować.
Bardzo mi przykro.. okropne co przechodzisz.. nie dosc ze pandemia to jeszcze święta a lekarze ze swiatecznej pomocy to jakas pomylka.
Pierwszr co pomyslam ze to wlasnie poród kamieni nerkowych... Ale rozwiałas moja wątpliwość.. co do okresu to też raczej nie szla bym tym tropem. Bardzo prawdopodobna jest bakteria ale tez neurolog zadzialal i może to wlasciwy trop.
Nawet nie umiem sobie wyobrazić jak cierpisz. Oby szybko ci przeszło. -
Znam to kochana.. ja mialam etap w zyciu ze bałam się zasnac bo jak zasypiałam to budzilam się z bolem brzucha i wymiotami.
Jak mnie w plecach cos kłuło juz mialam panikę.. wszystkiemu winne okazaly sie wrzody dwunastnicy..
Mam nadzieję że juz bol u Ciebie nie wroci. -
Stresant jak sie czujesz?
Ja kurcze cos zrobilam chyba zle spalam i na swieta bylam wykręcona nie moglam glowa krecic itp.. i juz mi lepiej bylo to wczoraj w nocy otworzylam gorne okienko lekko bo tak goraco w chacie bylo i zawialam z drugiej strony. Chodzę jak polamana ledwo sie ruszam 😭😭 -
Daffi wrote:Stresant jak sie czujesz?
Ja kurcze cos zrobilam chyba zle spalam i na swieta bylam wykręcona nie moglam glowa krecic itp.. i juz mi lepiej bylo to wczoraj w nocy otworzylam gorne okienko lekko bo tak goraco w chacie bylo i zawialam z drugiej strony. Chodzę jak polamana ledwo sie ruszam 😭😭
Dafi ja juz mysle czy to nie z braku ruchu, teraz sie tylko siedzi w domu ciagle te same czynnosci wykonuje...i organizmy strajkuja....ciagle cos czlowieka boli
Ja czuje sie koszmarnie, wczoraj znow bylam u urologa pobieral wymaz z cewki, ale jest prawie 100% pewny ze wszystkie moje problemy sa od kregoslupa i znow skierowal do neurologa....ciagle czuje pecherz, ucisk w cewce, no horror...boje sie zmienic pozycje ze znow zaboli zakluje kij wie co jeszcze....laze pokrzywiona i wlasciwie na niczym innym sie skupic nie moge...
W czwartek wyniki wymazu...rano lykam pyralgine zeby jakos funkcjonowac
A jak u Was po Swietach podobaly sie prezenty? -
U nas po swietach wporzadku.
Maly oczarowany prezentami.
Jula zgarnęła sporo kaski więc też jej nic do szczęściarz już niepotrzebne 😁
Brat moj stracił węch, po 3 dniach jego narzeczona tez. Oboje mieli gorączkę ktora nachodzi i schodzi. Zapewne covid.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2020, 11:09
-
Moj bol pecherza to chyba faktycznie od kregoslupa, pol dnia boli pozniej z minuty na minute przestaje i czuje sie jak nowo narodzona po czym znow przychodzi..
..jak boli kosc ogonowa to nie boli pecherz i tak na zmiane...rano polamana jestem bo spie tylko na plecach wiec cala scierpnieta i od 5 juz wylezec nie potrafie....a ja o 4 dziecku myslalam 🙈
Przez dzien nie karmie, maly chodzi i molestuje ale zawsze go jakos zabawie i odwroce uwage....w poludnie usypia go maz na rekach ( co bedzie jak wroci do pracy nie wiem)......w nocy pije raz, dwa......dzis akurat cala noc wisial na cycu....i wkurzal sie ze malo leci.....
Jak mu nie dam to cala chalupe obudzi....juz zeby sie mleko skonczylo....wyraznie mniej go jest i piersi mniejsze.... -
stresant wrote:Moj bol pecherza to chyba faktycznie od kregoslupa, pol dnia boli pozniej z minuty na minute przestaje i czuje sie jak nowo narodzona po czym znow przychodzi..
..jak boli kosc ogonowa to nie boli pecherz i tak na zmiane...rano polamana jestem bo spie tylko na plecach wiec cala scierpnieta i od 5 juz wylezec nie potrafie....a ja o 4 dziecku myslalam 🙈
Przez dzien nie karmie, maly chodzi i molestuje ale zawsze go jakos zabawie i odwroce uwage....w poludnie usypia go maz na rekach ( co bedzie jak wroci do pracy nie wiem)......w nocy pije raz, dwa......dzis akurat cala noc wisial na cycu....i wkurzal sie ze malo leci.....
Jak mu nie dam to cala chalupe obudzi....juz zeby sie mleko skonczylo....wyraznie mniej go jest i piersi mniejsze....stresant lubi tę wiadomość
-
u mnie w sumie każdy łapie mimo, że w ogóle nie mają ze sobą kontaktu...
3 tygodnie temu teściowie, teraz mają rodzice, szwagier (siostra jakimś cudem negatywny miała), druga siostra właśnie dzisiaj węch straciła...💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧