Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Daffi wrote:Espoir jak sie czujesz? Juz zbliżasz sie do połowy ciąży. Ale szok 😊
ale nie narzekam, dobrze jest 👍💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
espoir wrote:zrobię fotkę jak będę na półmetku 😊
-
Daffi wrote:Udało sie! Fifi od 1 marca bedzie chodził do żłobka 😊😊😊😊
) Mogę sobie tylko wyobrazić co czujesz, sama po odebraniu telefonu poczułam się jakbym w totka wygrała 🤣🤣 co to za żłobek? Prywatny, państowy, planujesz wrócić/isc do pracy na jakiś etat ?
-
U mnie bol pecherza ciag dalszy...w wymazie z cewki moczowej wyszly 4 bakterie dostalam augumentin na tydzien...
Dzis jest 4 dzien antyBiotyku a bol wogole sie nie zmniejsza
najbardziej boli jak pecherz jest pelny...
We wtorek kontrola u urologa w czwrtek fizjoterapeuta....jeszcze tego psychoterapeute musze umowic ..jak nie pomoze to juz tylko trumne zamowic 😉Daffi lubi tę wiadomość
-
Karmienie juz tylko 2x w nocy....w dzien usypia na rekach meza, wieczorem to samo.....dzis pierwsza noc bedzie spal tylko z mezem bo jak mnie czuje to od razu chce cyca...zobaczymy jak bedzie....
Mleko z butli juz pije 😀 ale tylko jak cyca nie ma
W ciagu dnia ciagle chodzi i wychciewa cyca trzeba go zabawiac zeby zapomnial.... -
Tysia89 wrote:Super!!
) Mogę sobie tylko wyobrazić co czujesz, sama po odebraniu telefonu poczułam się jakbym w totka wygrała 🤣🤣 co to za żłobek? Prywatny, państowy, planujesz wrócić/isc do pracy na jakiś etat ?
Jestem bardzo szczesliwa.. ale juz na spotted wylano wiadro pomyj ze rodzic ktory pusci tam dziecko zniszczy je bo w szkole beda się wyśmiewać inazywac dzieci z tych zlobkow jako dzieci "nierobow".. ci co pracuja oboje a sie nie dostali to wylewaja żal swoj na innych..
Opłaty w tym żłobku to jedyne 100zl i jakie kozackie wozki na spacery mieć będą 😂
Ja oczywiscie musze wrocic do pracy bo to warunek projektu.. musialam byc zarejestrowana w urzędzie pracy nie dluzej niż rok a mam zasilek z urzędu do maja.. i musze im donosci karty aktywnosci poszukiwan pracy. Z praca nie ciezko tyle ze ja sie nie widze na kasie w markecie 😅
Ale mam juz cos na oku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2021, 15:23
-
stresant wrote:U mnie bol pecherza ciag dalszy...w wymazie z cewki moczowej wyszly 4 bakterie dostalam augumentin na tydzien...
Dzis jest 4 dzien antyBiotyku a bol wogole sie nie zmniejsza
najbardziej boli jak pecherz jest pelny...
We wtorek kontrola u urologa w czwrtek fizjoterapeuta....jeszcze tego psychoterapeute musze umowic ..jak nie pomoze to juz tylko trumne zamowic 😉
Myślałam że już masz ten etap za soba 😭
Wspolczuje Ci naprawde. -
Tunia76 wrote:Daffi super z tym żłobkiem.
U nas na państwowy to nie ma szans. Jest jeden na olbrzymie osiedle. Musiałabym być samotna matką z piątka dzieci najlepiej.
Także w grę wchodzi tylko prywatny, a ten trochę kosztuje. -
Super Daffi, nie przejmuj się gadaniem, najłatwiej się ocenia tym którzy zupełnie nic nie wiedza o sytuacji. zaczynasz kolejny rozdział życia od marca! Mnie to też trochę przeraża ten "światek" rodziców którzy uważają że im się wszystko należy ot tak i ich dzieciom również, nie wiem jak będę potrafiła odeprzeć jakieś głupie gadanie gdy Kasia pójdzie do przedszkola, tak ogólnie pisze. Ja bym się chciała z wszystkimi dogadać, z wszystkimi żyć w zgodzie, a wiemy że z niektórymi się nie da i już.
Daffi, stresant lubią tę wiadomość
-
Daffi wrote:Boziu ten covid to dramat.. stalam z Jula przed laboratorium 1.5h w kolejce na badanie.. na dworze -2°.. zeby chociaz jakis namiot byl to byloby cieplej..
Czekamy na wyniki teraz.
Jak wyniki? -
Tunia76 wrote:O rany. Czyli wszędzie takie kolejki, nie tylko u nas.
Jak wyniki?
Wyniki wyglądają na wporzadku poziom zelaza 12.8 umol/l a norma jest od 8,9 do 21,5.
Hemoglobina 13.6, cukier 93.
Nie ma sie do czego przyczepić.stresant lubi tę wiadomość