Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasolka77 wrote:Czekam z utęsknieniem za poduszka typu C, już została do mnie nadana.
Kiwona w jakim sklepie kupiłaś?
Wzielam od razu zapasową poszewkę.
Ja po porządnym śniadanku, zrobiłam naleśniki Syn poszedł do żabki po dzemy i kupił mi dodatkowo porzeczkowy bo usłyszał niedawno, że miałam smaka Daleko ta żabka jest, a ja się wzruszam że już taki duży i samodzielny ten mój syn. Nie ma nic piękniejszego niż obserwowanie naszych dzieci, jak się rozwijają, jak się zmieniają i osiągają swoje dziecięce sukcesy
Ja to w ogóle się wzruszam. Pokazywali przed chwilą w tv, jak śpiewana wczoraj hymn w różnych MIASTACH Polski i ukradkiem wycieralam łzy
Ładnie świeci słońce, mieliśmy plany żeby wysprzatac, porobić porządki w szafach, ale chyba w pierwszej kolejności wybierzemy się gdzieś na spacerFasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyespoir wrote:Paula 90 mózgowe porażenie dziecięce...
Trzymam kciuki, żeby to nie było to. Opiekowałam się sąsiadki córeczką z bardzo dużym porażeniem (starsza pani, urodziła jak miała prawie 50lat i chodziłam jej pomagać). Już tej Dziewczyny z nami nie ma
Z całego serca życzę żeby diagnoza się nie potwierdziła. -
Kiwona wrote:Kupiłam na lozkoholicy.pl
Wzielam od razu zapasową poszewkę.
Ja po porządnym śniadanku, zrobiłam naleśniki Syn poszedł do żabki po dzemy i kupił mi dodatkowo porzeczkowy bo usłyszał niedawno, że miałam smaka Daleko ta żabka jest, a ja się wzruszam że już taki duży i samodzielny ten mój syn. Nie ma nic piękniejszego niż obserwowanie naszych dzieci, jak się rozwijają, jak się zmieniają i osiągają swoje dziecięce sukcesy
Ja to w ogóle się wzruszam. Pokazywali przed chwilą w tv, jak śpiewana wczoraj hymn w różnych MIASTACH Polski i ukradkiem wycieralam łzy
Ładnie świeci słońce, mieliśmy plany żeby wysprzatac, porobić porządki w szafach, ale chyba w pierwszej kolejności wybierzemy się gdzieś na spacer
dzięki Kiwona! już tam zaglądam bo tez chcę mieć tą poduchę jak najszybciej
Ja też zjadłam solidne śniadanie i ciężko mi się ruszyć Dziś K. zabiera nas do Spały - szkoda siedzieć w domu jak takie ładne słoneczko!Fasolka77
-
AniaKJ po porodzie wszystko wydawało się ok. potem zaczęło nas martwić, że prawą stronę ciała ma sztywniejszą i, że prawą rączkę zaciska w piąstkę. jak poszłam do gp (coś jak lekarz rodzinny), to się na mnie wydarła, że dziecko pewnie jest leworęczne, a ja wymyślam...
po prawie 5 miesiącach od tego dostaliśmy się w końcu do neurologa i on to "obstawia"... wcześniej wyszukałam polską fizjo tutaj, żeby mi Małego obejrzała, ale według niej to miało być "zwykłe" wzmożone napięcie...
28.11 mamy rezonans.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2018, 09:40
💛 12.2015 🧒
🧡 09.2017 🧒
❤️ 05.2019 🧒
💜 06.2021 🧒
🩵 12.2022 🧒
🩷 10.2024 👧 -
espoir wrote:AniaKJ po porodzie wszystko wydawało się ok. potem zaczęło nas martwić, że prawą stronę ciała ma sztywniejszą i, że prawą rączkę zaciska w piąstkę. jak poszłam do gp (coś jak lekarz rodzinny), to się na mnie wydarła, że dziecko pewnie jest leworęczne, a ja wymyślam...
po prawie 5 miesiącach od tego dostaliśmy się w końcu do neurologa i on to "obstawia"...
28.11 mamy rezonans.
będzie dobrze! Trzymam kciuki za Maluszka!!!espoir lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualnyDziewczyny powodzenia na połówkowych trzymam kciuki za piękne zdjęcia usg bo paramemtry na pewno bedą wszystkie prawidłowe!
Ja dzisiaj obudziłam sie nad ranem i spać nie mogłam później zasnęłam i wstałam przed 9 i wylądowałam z głowa w wc ale szarpało mnie okropnie tylko.
Co do ruchów ja mam łożysko na przedniej ścianie a mała obecnie jest ułożona główka w dół wiec jak bije to w łożysko. Czasem cos poczuje i zawsze sie zastanawiam czy to ruch czy zaraz sobie prykne haha -
nick nieaktualnyEspoir nie masz za co przepraszać wiec sie nawet nie wygłupiaj! Jak masz potrzebę wygadania sie to zrób to, my cie chętnie wysłuchamy. Czasem takie wsparcie jest potrzebne takie nasze tutaj forumowe bo w domu zawsze jest ale tez juz nie chcemy dokładać bliskiej nam osobie i jest potrzeba powiedzenia po prostu komis z poza najbliższego otoczenia zwykle powiedzenia na głos obaw, wypuszczenie tego z siebie.
——————
Dziewczyny a co myślicie o tych chustach, bo cena jest super
https://pl.lennylamb.com/web_page/12473?gclid=EAIaIQobChMIteucp7zO3gIVhOiaCh2zKws1EAQYAiABEgJs8_D_BwENatalia-tosia, espoir, martusiawp lubią tę wiadomość
-
espoir wrote:dziękuję
i przepraszam, że o tym wspomniałam w sumie, to powinien być wesoły wątek...
nie masz za co przepraszać Kochana od tego jest forum aby dzielić tez troski a nie tylko radość. Głowa do góry!Natalia-tosia, espoir, B_002 lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
espoir wrote:ech... ja do niedawna też myślałam, że mój synek ma wzmożone napięcie. obecnie diagnozy są przerażające, ale czekamy ostatecznie na rezonans...
dlatego zabijam czas na tym forum, bo inaczej już bym oszalała od tych myśli... ale nie będę psuć humorów...espoir lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Kurde kurde kurde zestresowałam sie ja tez chce juz czuc wyraźne kopniaki a nie jakieś bulgniecie od czasu do czasu i zastanawiać sie czy to to czy jelito czy szybko motylek skurcz