Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Karmelllka90 wrote:Dziewczyny mam 9 sztuk pajaców w rozmiarze 56 to jest moim zdaniem większe 56 i mam 2 pajace takie malutkie myślicie ze mi wystarczy w tym rozmiarze?
Mysle ze na poczatek wystarczy po porodzie zawsze mozesz dokupic jak uznasz ze za malo....a wcale po sklepach nie trzeba lazic wklika sie w internet i kurier do domu przywiezie.....Kasionek lubi tę wiadomość
-
kamylalyt, Natalia-tosia, Karmelllka90, DorotaAnna, B_002, Kiwona, Szonka, Lolka30, Kasionek, Fasolka77, espoir, india, Misiabella, Kasiulka90, MamaAga85, Mama36, NiespełnionaMama, martusiawp, KarmeLoVe, Iduna, Martusiazabka lubią tę wiadomość
-
Piękny brzuszek Karolina
Teraz nam wszystkim będą brzuszki szybciej rosnąć.
Czy ja dobrze widzę że tam w tle jest kotek? Też bym chciała mieć. Fajnie jak się dzieci wychowują w kontakcie ze zwierzętamiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2018, 17:21
Karollinax26 lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia 2580g, 52cm, 10pkt, SN -
B_002 wrote:Piękny brzuszek Karolina
Czy ja dobrze widzę że tam w tle jest kotek? Też bym chciała mieć. Fajnie jak się dzieci wychowują w kontakcie ze zwierzętami
Kochana kicia wredniejszej nie miałamB_002 lubi tę wiadomość
-
Ja już po połówkowym synek zdrów jak rybka nadal trochę większy niż wynika z OM waży 379 g wszystkie wymiary w normie. Na USG pokazał nam kciuk do góry czyli wszystko u niego w porządku mam piękne zdjęcie buźki 4D ijestem mega szczęśliwa ❤
DorotaAnna, B_002, Lolka30, Kasionek, malutka_mycha, Fasolka77, Kiwona, espoir, estrella, Natalia-tosia, AniaKJ, india, Franka2104, Kasiulka90, Mama36, martusiawp, Martusiazabka lubią tę wiadomość
-
B_002 wrote:Piękny brzuszek Karolina
Czy ja dobrze widzę że tam w tle jest kotek? Też bym chciała mieć. Fajnie jak się dzieci wychowują w kontakcie ze zwierzętami
Ale przynajmniej u mnie jest też trochę strach. Kot dostanie się wszędzie, w biegu i po niemowlaku może przebiec. Trzeba będzie mieć oczy dookoła głowy bo jeden z moich kotow to żywe srebro. Jej imię wszystko tłumaczy - SzelmaFasolka77, Kiwona, B_002 lubią tę wiadomość
-
Daffi zrobisz jak uważasz, ale mój wózek przeżył już dwójkę maluchów i nic się nie dzieje... super się prowadzi, nic nie trzeszczy, nic nie puka...
ja właśnie o Adamexie czytałam, że często są reklamacje, dlatego nawet nie brałam go pod uwagę... ale wiadomo ile ludzi tyle różnych zdań
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2018, 18:00
Daffi lubi tę wiadomość
💛 12.2015 🧒
🧡 09.2017 🧒
❤️ 05.2019 🧒
💜 06.2021 🧒
🩵 12.2022 🧒
🩷 10.2024 👧 -
ja już tak napompowana
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4bba022fd543.jpgKarollinax26, AniaKJ, malutka_mycha, Kiwona, india, Szonka, DorotaAnna, Paula 90, Kasionek, Misiabella, Fasolka77, B_002, Kasiulka90, Daffi, Mama36, NiespełnionaMama, estrella, martusiawp, KarmeLoVe, Martusiazabka lubią tę wiadomość
💛 12.2015 🧒
🧡 09.2017 🧒
❤️ 05.2019 🧒
💜 06.2021 🧒
🩵 12.2022 🧒
🩷 10.2024 👧 -
espoir wrote:Daffi zrobisz jak uważasz, ale mój wózek przeżył już dwójkę maluchów i nic się nie dzieje... super się prowadzi, nic nie trzeszczy, nic nie puka...
ja właśnie o Adamexie czytałam, że często są reklamacje, dlatego nawet nie brałam go pod uwagę... ale wiadomo ile ludzi tyle różnych zdań
Ja mam navingtona carravel uzywanego, po 2 dzieciach nic nie skrzypi i nie trzeszczy...ale chyba tez zalezy na jaki model sie trafi....Daffi lubi tę wiadomość
-
Karolinka i Espoir ale macie fajne brzuszki a jakie wielki wow, ja nawet polowe Waszych jeszcze nie mam .....
Szonka super wiesci.....tak sie fajnie czyta te Wasze pozytywne posty...dodaja czlowiekowi energii i dobrych mysliKasiulka90 lubi tę wiadomość
-
Szonka wrote:Ja już po połówkowym synek zdrów jak rybka nadal trochę większy niż wynika z OM waży 379 g wszystkie wymiary w normie. Na USG pokazał nam kciuk do góry czyli wszystko u niego w porządku mam piękne zdjęcie buźki 4D ijestem mega szczęśliwa ❤
Karolina, jakie Ty masz ponętne usta i piersi! Dopiero na końcu zobaczyłam śliczny brzuszek hahaMisiabella, Szonka, Natalia-tosia, Martusiazabka lubią tę wiadomość