Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
stresant wrote:Karolinka i Espoir ale macie fajne brzuszki a jakie wielki wow, ja nawet polowe Waszych jeszcze nie mam .....
-
Karolinka i espoir piękne brzuszki
Gratuluję też udanych wizyt :)Cudownie się czyta pozytywne posty po badaniach
Ja trochę zaczynam się stresować bo to kolejna już ciąża a nadal nic a nic nie czuje jeżeli chodzi o ruchy...
Byłam dziś z córką w sklepie dziecięcym i na tapecie na tą chwilę Cybex ale cały czas mam wątpliwości czy S czy M...
S podoba mi się gondola a M jako spacerowy -
Kasiulka90 wrote:Ja tak samo, też mam jeszcze malutki, ale to pierwsza ciąża, a poza tym jestem ostatnia na tym wątku Spokojnie, jeszcze będziemy narzekać na duże gabaryty
Ja tylko mam nadzieje ze brzuch nie rosnie, bo taka moja uroda a nie dlatego ze lozysko jest niewydolne i dzidziol jest poprostu maly:( -
Stresant spokojnie, każdej z nas inaczej rośnie. Później niektóre będą marudzić że są już za duże a Ty się będziesz cieszyć małym brzuszkiem, który nie będzie Ci w niczym przeszkadzać. Na pewno wszystko jest w porządku.
stresant, espoir lubią tę wiadomość
-
Ja mam duzy brzuch, bo mam rozciagniete miesnie po poprzedniej ciazy i jeszcze ogolnie mam cos takiego jak rozejscie miesni brzucha - prawdopodobnie od dziecinstwa. Ja juz w 8tc wygladalam jak w 4 miesiacu bo ciagle mialam wzdecia. Teraz wygladam tak samo, no moze brzuch ciutke wiekszy. W 8tc zaczepil mnie dziadek w windzie ktory zapytal mnie o plec i sie dziwil ze nie wiem, bo nie chcialam tlumaczyc ze rzeczywiscie jestem w ciazy ale brzuch to ciaza gazowa
-
Misiabella faktycznid duźy brzuszek :)Ja też mam duży mam koleżankę, która jest w 3 tyg. starszej ciązy niż ja, a wyglądamy jakby to moja ciąza byla o 2 miesiące starsza Każda kobieta jest inna i nie ma co się porownywać. Ja wolalabym mieć mniejszy brzuch, no ale nie mam na to wpltwu Najważniejsze, że lokatorzy zdrowo rosną.
Misiabella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja bym wolala miec mniejszy, taki zeby moc ukryc ciaze, nasze rodziny nie wiedza a chcialabym to utrzymac w tajemnicy do swiat, ale na urodziny do synka przyjezdza moj szwagier, przyjdzie brat z corka i od mojego meza ktos z dzieckiem. Robimy w sali zabaw i nie organizujemy w domu wiec z rodziny bedzie garstka, ale juz nie da sie ukryc brzucha pod luzna bluzka Poprzednia ciaze udalo mi sie ukryc do 6 miesiaca, wiedzial tylko moj brat ale dochowal tajemnicy ja wole ukrywac ten fakt bo mam swiety spokoj, a im dluzej tym lepiej. Nikt nie dzwoni i sie nie wtraca
-
Misiabella wrote:Ja bym wolala miec mniejszy, taki zeby moc ukryc ciaze, nasze rodziny nie wiedza a chcialabym to utrzymac w tajemnicy do swiat, ale na urodziny do synka przyjezdza moj szwagier, przyjdzie brat z corka i od mojego meza ktos z dzieckiem. Robimy w sali zabaw i nie organizujemy w domu wiec z rodziny bedzie garstka, ale juz nie da sie ukryc brzucha pod luzna bluzka Poprzednia ciaze udalo mi sie ukryc do 6 miesiaca, wiedzial tylko moj brat ale dochowal tajemnicy ja wole ukrywac ten fakt bo mam swiety spokoj, a im dluzej tym lepiej. Nikt nie dzwoni i sie nie wtraca
Popieram, ja ukrywalam dwie poprzednie ciaze poronione w 12 tyg. dzieki temu uniknelam niepotrzebnych pytan, wspolczucia i pocieszania, doradzania roznego rodzaju badan i innych rzeczy.....o tej ciazy powiedzialam w 10 tyg. mamie i 13 tyg tesiowej ale tylko ze wzgledu na ograniczenia zwiazane z cisnieniem i lezeniem.......Misiabella lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry! Haha ja tez myślałam ze ukrywam w pracy jeszcze brzuch żeby uniknąć niepotrzebnych pytać plotek i „chrapki” na moje stanowisko. Ale okazało sie ze szefowa wszystkim naokoło powiedziała wiec chodzę już w obcisłych rzeczach:)
Jak codzień czekam dziś na pierwsze porządne kopniaki kiedy wreszcie:(Karmelllka90 lubi tę wiadomość
-
Ja dokładnie tak samo. Moj brzuch wyglada jak po najedzeniu. Nie rzuca sie w oczy. U nas to chyba rodzinne ze nam brzuchy wybija pod koniec 6 mca.
Ale mialam dzisiaj sen. Snilo mi sie ze sie zapomniałam ze w ciazy jestem i wypilam 2 lampki wina. Kurde tak nam ochote.. Kazda uroczystość znosza mi tylko wina w prezencie.. Wszystko stoi patrzy na mnie a ja jeszcze dlugo dlugo sie nie napije:(