Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
espoir wrote:właśnie nie wiem
na rezonans jedziemy do innego miasta, a wizytę z "naszym" neurologiem mamy dopiero pod koniec stycznia. nie wiem czy coś mi powiedzą w ogóle jutro...
-
nick nieaktualnyespoir wrote:na 12. nie wiem jak Maćko też zniesie tyle czasu bez jedzenia...
jestem po prostu przerażona...
—————————————
Wiewióreczka jak sie czujesz? Zabijasz dobrze czas? Szybko leci?Wiewióreczka lubi tę wiadomość
-
Karmelka, jakoś leci, nie narzekam :* Mam dużą nadzieję i to mi daję siłę. Wpadają rodzice z obiadami, żeby trochę odciążyć mojego męża, byłam dziś nawet na rzęsach (salon w moim bloku i się leży, wzięłam poduszkę pod dupkę) - tak więc rozrywka, że hoho
W czwartek mam połówkowe i prenatolog wszystko pomierzy, liczę na dobre wieści. Brzuch niestety w nocy twardy, budzę się z 10 razy i 7 na 10 macica postawiona. Ale pocieszam się tym, że byłam w piątek na IP i nie widzieli nic złego.
Zaraz wpada mama z barszczykiem -
nick nieaktualnyWiewióreczka wrote:Karmelka, jakoś leci, nie narzekam :* Mam dużą nadzieję i to mi daję siłę. Wpadają rodzice z obiadami, żeby trochę odciążyć mojego męża, byłam dziś nawet na rzęsach (salon w moim bloku i się leży, wzięłam poduszkę pod dupkę) - tak więc rozrywka, że hoho
W czwartek mam połówkowe i prenatolog wszystko pomierzy, liczę na dobre wieści. Brzuch niestety w nocy twardy, budzę się z 10 razy i 7 na 10 macica postawiona. Ale pocieszam się tym, że byłam w piątek na IP i nie widzieli nic złego.
Zaraz wpada mama z barszczykiem
Ps. Smacznego! Ja dzisiaj mam rosołekWiewióreczka lubi tę wiadomość
-
Ja w nocy też miałam dziwne jazdy. Obudziłam się mega podniecona, nawet nie wiem czy nie z orgazmem, brzuch twardy jak skala. Przez kilka minut nie wiedziałam co się ze mną dzieje. Jakoś udało mi się zasnąć.
Ja właśnie jestem u fryzjera, też sobie poprawiam humorWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2018, 13:52
-
Karmelllka90 wrote:Cudownie, ze masz blisko rodziców<3 a rzęsy pewnie skoro tak blisko do tego leżenie a to tez wpływa na twoje dobre samopoczucie to super. A w dzien jak często ci sie stawia? Spisz z nogami prostymi czy masz zgięte ? Zwracałam na to uwagę?
Ps. Smacznego! Ja dzisiaj mam rosołekNo właśnie to jest u mnie dziwne, że w dzień stawia mi raz-trzy i na chwilkę. A w nocy jakieś bajabongo. Poproszę lekarza o mocniejszy lek niż Buscopan czy Nospa. Nogi zawsze zgięte, nie odważyłabym się wyprostować, żeby brzuch się nie napiął.
Karolinka, ból w pachwinach, nawet mocny, nie jest groźny, to więzadła. Ostatnio więcej odpoczywasz, więc "ruszyłaś je", chodząc. Ale to nic złego, muszą się rozciągnąć.
Malutka, i pomyśl, że ja mam tak z brzuchem prawie całą noc, tyle że beż orgazmówCo robisz z "futerkiem"?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2018, 14:01
-
Nadrobiłam Was, chyba.
Karolinka dobrze ze zdecydowałas się jechać do rodzicow, trochę czasu od siebie chyba Wam się przyda. A teraz najważniejsza jesteś Ty i dzidziuś. Potrzebujesz dużo spokoju a nie przepychanek słownych i stresu. Trzymaj się cieplutko.
Espoir trzymam kciuki za jutro, trzeba wierzyć że będzie dobrzeKarollinax26, espoir lubią tę wiadomość
-
Karollinax26 wrote:A ja zjadłam frytki z maka i eklerka
została mi jeszcze kanapka drwala
Ale w cukierni zaszalałam, kupiłam jeszcze szarlotkę, serniczka i napoleonkę, chyba musiałam odreagować
A tak naprawdę to zazdroszczę, zeżarłabym to co wymieniłaś wszystko na raz! Czasem trzeba sobie w taki sposób humor poprawićKarollinax26, espoir lubią tę wiadomość
-
Wiewióreczka wrote:Po makach i cukierniach biegała i się dziwi, że ją więzadła bolą
A tak naprawdę to zazdroszczę, zeżarłabym to co wymieniłaś wszystko na raz! Czasem trzeba sobie w taki sposób humor poprawić
Podaj adres na priv, wyślę kurierem
Wiewióreczka lubi tę wiadomość
-
Wiewióreczka wrote:Po makach i cukierniach biegała i się dziwi, że ją więzadła bolą
A tak naprawdę to zazdroszczę, zeżarłabym to co wymieniłaś wszystko na raz! Czasem trzeba sobie w taki sposób humor poprawić
ja zdrowowcinam kapustę kiszoną
Karollinax26, martusiawp lubią tę wiadomość
Fasolka77