Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatalia-tosia wrote:Paula a co jeśli śpisz i nie słyszysz, że ktoś zapuka? Ja np. Nie mam dzwonka ii naprawdę cczęsto nie słyszę gdy sąsiadka przyjdzie, musi dzwonić, że jest pod drzwiami
w takiej sytuacji nie należą mi się pieniądze?
To jest popieprzone. Masz im się wytłumaczyć wtedy dlaczego Cię nie było.
My nie otwieramy drzwi obcym, jak jestem sama w domu to otwieram tylko listonoszowi którego znam i kurierom na których czekam. Ewentualnie zapowiedzianemu kontrolerowi od którejś instalacji. U nas chodzą Jehowi, chodzą akwizytorzy itd. Nigdy nie otwierałam drzwi bo się nasłuchałam że wchodzą do domu i kradną. Skąd ja mam wiedziec że to ZUS? Nie mają żadnych uniformów, przez wizjer to każdy może mi pokazać każdy kawałek kartki jako identyfikator. -
Karmelllka90 wrote:Siamyrka jakie ty masz piękny kolor oczu! I te usta... mmm
Dziewczyny wasze brzuszki sa przed cyckami, ja nie dość ze mam najwiecej w obwodzie to jeszcze cycki mam przed brzuchem one mnie kiedyś uduszą!
:* :* :* dzięki! ale komplementów z rana))
a jaki masz Karmelka teraz rozmiar? ja noszę cały czas taki sam: 85f i oby się nie powiększyły, bo mi kręgosłup strzeli -
siamyrka wrote:dziękuję Kochana! :*
jak wieloryb
ale udaje mi się utrzymać wagę taką, z jaką zaczęłam +/- 1 kg. i oby zostało tak do końca, bo schudnąć po trzeba i to dużo niestety
No co Ty! Wyglądasz ślicznie! Jesteś piękną mamuśkąKarmelllka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paula 90 wrote:Mam leżące bo teraz wypisywała lekarka a nie położna. Położna jak pisała toowila mi zawsze: dam Ci chodzące, miej trochę radości z tej ciąży. A lekarka służbistka. Ona jest świetnym diagnosta i lekarzem. Ale jeśli chodzi o empatię to okazała mi ją raz - po poronieniu. Mały się przekręca ciągle, dwa miesiące temu był głową w dół, potem pupa w dół i zobaczyliśmy płeć i teraz znowu główka w dół.
no ale to chyba nie powód aby dać L4 leżące.. dzieci się kręcą na tym etapie... hmmm. faktycznie służbistka.. współczujęFasolka77
-
Karmelllka90 wrote:Wczoraj cukry na czczo 74 l śniadanie 90 ll śniadanie 102 obiad 131 podwieczorek 98 l kolacja 74
Dzisiaj na czczo 79 l śniadanie 140 ( zmieniłam chleb z pro body na Ig ) ale pro body znowu powoduje u mnie problem ze stolcem ehhh
mierzysz tez w nocy cukier? ładne Ci wychodząmoje w nocy i na czczo oscylują wokół 90... do 3.01 dieta i zobaczymy potem. Nie masz Karmelllka jeszcze insuliny?
Fasolka77
-
Natalia-tosia wrote:Paula a co jeśli śpisz i nie słyszysz, że ktoś zapuka? Ja np. Nie mam dzwonka ii naprawdę cczęsto nie słyszę gdy sąsiadka przyjdzie, musi dzwonić, że jest pod drzwiami
w takiej sytuacji nie należą mi się pieniądze?
ja tez nie mam dzwonka, jest pies i brama.. i na pewno nikt sie nie odważy sam wejść
ale mam to gdzieś. Niech mnie wezwą na kontrolę i już....Fasolka77
-
Dziewczyny korzytajace z Medicover czy w ramach pakietu robia wam USG 3D?
Nadal nie moge przeżyć, ze nie mam zdjecia z usg wiec zapisałam sie w ramach MC ale tel mnie poinformowali, ze to raczej nie będzie 3d
Na dodatek przez pomyłkę chyba wyrzucilam paragon od wozka i fotelika. A wiec wczoraj sie poryczalam 2 razy!a dzis vhyba wstalam lewa noga
-
Paula 90 wrote:To jest popieprzone. Masz im się wytłumaczyć wtedy dlaczego Cię nie było.
My nie otwieramy drzwi obcym, jak jestem sama w domu to otwieram tylko listonoszowi którego znam i kurierom na których czekam. Ewentualnie zapowiedzianemu kontrolerowi od którejś instalacji. U nas chodzą Jehowi, chodzą akwizytorzy itd. Nigdy nie otwierałam drzwi bo się nasłuchałam że wchodzą do domu i kradną. Skąd ja mam wiedziec że to ZUS? Nie mają żadnych uniformów, przez wizjer to każdy może mi pokazać każdy kawałek kartki jako identyfikator.
Paula nie panikuj! Pewnie nikt Cię nie odwiedzi i niepotrzebnie się nakręcasz.. ja byłam kiedyś na długim zwolnieniu.. najpierw leczenie immunologiczne- 3 miesiące, potem depresja z powodu poronień i na koniec ZUS przyznał mi 3 miesiące świadczenia rehabilitacyjnego.. nikt mnie nie kontrolował poza kontrolą immunologa- lekarz dostał pismo z ZUS, odpisał dlaczego mam L4 i koniec... Do mnie nikt nie przyszedł... tym bardziej w ciąży! Chyba, że masz własną działalność to wtedy mofa sprawdzić czy pracujesz... albo nowa praca lub nowa extra podwyżka bezpośrednio przed L4... DON'T PANIC!Fasolka77
-
Mi w Medicover przełącza na 3d i robi pamiątkowe zdjęcia. Lekarz, do którego chodzę na usg zaprasza na USG na życzenie, które przysługuje jedno w ciąży ok. 26-28 tyg, bo mówi że wtedy najlepsze zdjęcia wychodzą. A gdzie kupowałeś wózek i fotelik jeśli przez internet to może jakaś fakturę elektroniczna poproś.
-
AniaKJ wrote:Mi w Medicover przełącza na 3d i robi pamiątkowe zdjęcia. Lekarz, do którego chodzę na usg zaprasza na USG na życzenie, które przysługuje jedno w ciąży ok. 26-28 tyg, bo mówi że wtedy najlepsze zdjęcia wychodzą. A gdzie kupowałeś wózek i fotelik jeśli przez internet to może jakaś fakturę elektroniczna poproś.
a nie wiecie jak to jest w enel-med?Fasolka77
-
Ania ja wlasnie z tego Medicover nie korzystałam wiec nawet nie znam zasad
czyli przysługuje ci usg raz w miesiącu + dodatkowe? Zobaczymy jak bedzie. Przynajmniej wezme sobie skierowanie na badania, no i krzywa musze zrobic
A sprzęt jednak odkupiłam z ogłoszenia, wszystko praktycznie jak nowe i jeszcze na ponad rocznej gwarancji. Wiec podjadę do sklepu i może mi wszystko wydrukuja z systemu -
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:Paula nie panikuj! Pewnie nikt Cię nie odwiedzi i niepotrzebnie się nakręcasz.. ja byłam kiedyś na długim zwolnieniu.. najpierw leczenie immunologiczne- 3 miesiące, potem depresja z powodu poronień i na koniec ZUS przyznał mi 3 miesiące świadczenia rehabilitacyjnego.. nikt mnie nie kontrolował poza kontrolą immunologa- lekarz dostał pismo z ZUS, odpisał dlaczego mam L4 i koniec... Do mnie nikt nie przyszedł... tym bardziej w ciąży! Chyba, że masz własną działalność to wtedy mofa sprawdzić czy pracujesz... albo nowa praca lub nowa extra podwyżka bezpośrednio przed L4... DON'T PANIC!
Nie panikuję już. Narzekam tylko sobieFasolka77 lubi tę wiadomość
-
Siamyrka! Jakie Ty masz cudne oczęta!
Miłego dnia, dziewczyny! My z mężem i znajomymi za godzinę wyruszamy do Zielonej Góry do hotelu ze spaNależy nam się relaks
Fasolka77, DorotaAnna, siamyrka, Karmelllka90, Lolka30, martusiawp, india, Kiwona, Wiewióreczka lubią tę wiadomość