Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarmelllka90 wrote:Robic z tego samego nakłucia? A propo nakłuwania ja mam igle na 4 nastawiona jak mi stwardnieją palce to bede sie musiała kłuć wkrętarka chyba
Ja robię z tego samego nakluciamartusiawp lubi tę wiadomość
-
Fasolka, VP i CM to bardzo ważne pomiary komór mózgowych. Dziewczyny, zerknijcie czy też nie macie. Może niektórzy ginekolodzy sprawdzają, a nie zapisują tego? Pewnie tak.
Nie miałam Kochana absolutnie żadnych dolegliwości w związku z bakterią eColi w moczu. Lepiej skontrolować, choć jak zobaczą, że mocz ogólny masz dobry, to wątpię, że dadzą Ci skierowanie. Ja robiłam prywatnie, mój gin powiedział, że w życiu by mnie na to nie wysłał przy takich wynikach moczu ogólnego.
Wiewióreczka VP tez nie mam ale mam wydruk z usg głowy i mózgu... muszę koniecznie zapytać o to w poniedziałek na wizycieFasolka77
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:Fasolka, VP i CM to bardzo ważne pomiary komór mózgowych. Dziewczyny, zerknijcie czy też nie macie. Może niektórzy ginekolodzy sprawdzają, a nie zapisują tego? Pewnie tak.
Nie miałam Kochana absolutnie żadnych dolegliwości w związku z bakterią eColi w moczu. Lepiej skontrolować, choć jak zobaczą, że mocz ogólny masz dobry, to wątpię, że dadzą Ci skierowanie. Ja robiłam prywatnie, mój gin powiedział, że w życiu by mnie na to nie wysłał przy takich wynikach moczu ogólnego.
Wiewióreczka VP tez nie mam ale mam wydruk z usg głowy i mózgu... muszę koniecznie zapytać o to w poniedziałek na wizycie -
nick nieaktualnymi leci krew ja jest za mało to lekko przycisnę ale gdzieś dalej nie przy nakłuciu. a dłonie w ciąży mam ciepłe bardzo nawet mój mąż mówi, że gorące nawet na mroźnym spacerze nie muszę zakładać rękawiczek
ale są też czerwone co już mi się nie podoba ;p
martusiawp lubi tę wiadomość
-
Dopiero Was nadrobiłam, bo byłam na małych zakupach a teraz zjadłam pizzę i się położyłam.
Wiewiórka, tak czekałam aż coś napiszesz, zaczęłam się stresować czy wszystko ok. Sama najadłaś się sporo stresu, masakra ... łącze sie z Tobą i Twoją szyjką i wierzę, że wytrzyma jak najdłużej, my babki jesteśmy silne! Bardziej niż nam się wydaje!
Skorzystam z Twoich rad i nie będę dotykać brzucha, luteinę tez aplikujesz 2 razy dziennie ?
Fasolka ja też miałam tą E-coli w moczu i żadnych objawów, kompletnie! Byłam w szoku, że akurat takie coś. W pochwie natomiast grzybica.Wiewióreczka lubi tę wiadomość
-
Ja wczoraj postawiłam M sprawę jasno. Ma przyjechać do mnie w święta i mamy rozmawiać .. i albo idziemy razem w jednym kierunku albo każde z nas pójdzie w swoją stronę. Powiedziałam mu, że nie mam czasu i nie będę czekać do kwietnia, bo chce mieć jasną sytuacje a nie zastanawiać się czy moja córka będzie miała dom tu czy tam. Zobaczymy co z tego wyniknie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2018, 15:05
Fasolka77, KarmeLoVe, Kasiulka90, Franka2104, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarollinax26 wrote:Ja wczoraj postawiłam M sprawę jasno. Ma przyjechać do mnie w święta i mamy rozmawiać .. i albo idziemy razem w jednym kierunku albo każde z nas pójdzie w swoją stronę. Powiedziałam mu, że nie mam czasu i nie będę czekać do kwietnia, bo chce mieć jasną sytuacje a nie zastanawiać się czy mój córka będzie miała dom tu czy tam. Zobaczymy co z tego wyniknie.
-
Paula też byłam na diecie keto, fajna sprawa
Moja koleżanka tak się wkrecilam że jak robi sobie przerwy dwutygodniowe to się źle czuje, fizycznie i psychicznie
Mam książkę z super przepisami, wszystko pyszne
Kurcze też nie mam tego VP, tak czułam że zrobił to badanie po lebkach. Zaraz się wkurze. A nie pamiętam żeby coś mówił o tym. -
nick nieaktualnymalutka_mycha wrote:Paula też byłam na diecie keto, fajna sprawa
Moja koleżanka tak się wkrecilam że jak robi sobie przerwy dwutygodniowe to się źle czuje, fizycznie i psychicznie
Kurcze też nie mam tego VP, tak czułam że zrobił to badanie po lebkach. Zaraz się wkurze. A nie pamiętam żeby coś mówił o tym. -
Karollinax26 wrote:Dopiero Was nadrobiłam, bo byłam na małych zakupach a teraz zjadłam pizzę i się położyłam.
Wiewiórka, tak czekałam aż coś napiszesz, zaczęłam się stresować czy wszystko ok. Sama najadłaś się sporo stresu, masakra ... łącze sie z Tobą i Twoją szyjką i wierzę, że wytrzyma jak najdłużej, my babki jesteśmy silne! Bardziej niż nam się wydaje!
Skorzystam z Twoich rad i nie będę dotykać brzucha, luteinę tez aplikujesz 2 razy dziennie ?
To prawda, jesteśmy silne
Uważam, że bardzo dobrze postawiłaś sprawę z M
Moja przyjaciółka w 29 tc napisała mi wczoraj, że wylądowała w szpitalu z 15 mm szyjką...bakteria jakaś, ale nic więcej jeszcze nie wiem. -
malutka_mycha wrote:Paula też byłam na diecie keto, fajna sprawa
Kurcze też nie mam tego VP, tak czułam że zrobił to badanie po lebkach. Zaraz się wkurze. A nie pamiętam żeby coś mówił o tym.malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
Wiewióreczka wrote:Kochana, to wszystko tak szybko zleciało, tym bardziej, że dwa wyjazdy, nie miałam nawet kiedy tu wejść. Aplikuję dwa razy, mimo że profesor powiedział, że jest zwolennikiem tego, by dwie tabletki aplikować tylko na noc, bo z tej porannej aplikacji wszystko wylatuje. Ale że ja dużo leżę, to jakoś tego nie odczuwam
To prawda, jesteśmy silne
Uważam, że bardzo dobrze postawiłaś sprawę z M
Moja przyjaciółka w 29 tc napisała mi wczoraj, że wylądowała w szpitalu z 15 mm szyjką...bakteria jakaś, ale nic więcej jeszcze nie wiem.
Kurcze to niedobrze ... a ile ma ta Twoja szyja ? Moja niby miała u mojej gin 33 mm i była mocno zamknięta ale jakoś ciągle się boję.