Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasolka77 wrote:Fasolka ja też miałam tą E-coli w moczu i żadnych objawów, kompletnie! Byłam w szoku, że akurat takie coś. W pochwie natomiast grzybica.
muszę zrobić ten posiew... na szczęście grzybicę już wytępiłam....[/QUOTE]
Ja w poniedziałek idę robić posiew z moczu, zobaczymy co wyjdzie. -
Karollinax26 wrote:Kurcze to niedobrze ... a ile ma ta Twoja szyja ? Moja niby miała u mojej gin 33 mm i była mocno zamknięta ale jakoś ciągle się boję.
A z lejkiem, ale nie mierząc rozwarcia 39 mm. Każdy sobie inaczej liczy oczywiście. -
Wiewióreczka wrote:Ta w pełni zamknięta część 33 mm też
A z lejkiem, ale nie mierząc rozwarcia 39 mm. Każdy sobie inaczej liczy oczywiście.
Te nasze szyje takie jakieś mało współpracujące ...
Odpoczywaj ile się da, ja też tak robię . Cały dzień leżę, wstanę tylko zjeść, do łazienki i znów do łóżka. Z domu wychodzę ze 2 razy w tygodniu, na jakieś szybkie i lekkie zakupy. Musi wszystko być dobrze, nie ma innej opcji.
Jak się czujesz ogólnie ? Żadnych boli ? Mnie boli dół pleców, pachwiny, czuję się jak kaleka, chyba brzuch jest dla mnie za ciężkiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2018, 16:11
-
nick nieaktualny
-
Hej, i ja melduję się po połówkowych. Dzielnie Was czytam i dla celów uzupełnienia tabelki z pierwszej strony informuję, że spodziewamy się chłopca! Mimo, że głosy na forum na podstawie artykułu mamyginekolog i ułożenia wyrostka płciowego wskazywały na dziewczynkę
Gratuluję wszystkim mamom, które są już po połówkowych i trzymam kciuki za te, które muszą jeszcze chwilę poczekać!Kiwona, Karmelllka90, Wiewióreczka, Natalia-tosia, estrella, malutka_mycha, Lolka30, B_002, Fasolka77, DorotaAnna, AniaKJ, Lili90, Sansivieria, Kasiulka90, Franka2104, martusiawp lubią tę wiadomość
12 dpo beta 356 -
nick nieaktualnyDziewczynki, mam już wszystkie wyniki badań pod względem podejrzewania u siebie cholestazy i wyniki zlecone przez moją gin na nerki w celu szukania problemu CRP 20,34.
Siedzę i płacze, cieszę sie ze wszystko jest w normach poza ta kreatynina, która podobno w ciazy moze być niższa ale dowiem sie moze w poniedziałek bo podejdę do mojej ginki - na krzywy ryjek bo nie ma wolnego terminu.
Ale wiecie w głowie ja pierdziele a czemu swedzi a czemu kupa taka. Jestem kretynka juz sama do siebie nie mam siły! Mój maz na prawde osiwieje olysieje i ocipieje przeze mnieniżej wyniki powiedzcie mi ze dobrze widzę ze jest wszystko tak jak trzeba
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9b920ecf2a42.jpg -
Karolcia, bólu brzucha nie mam, macica stawia się bezboleśnie, że ledwo poznaję kiedy to się dzieje, ale plecy też mnie niestety bolą. I rozstępy na cyckach mi wyszły...pierwszy raz w życiu mam, okropne!
Karmelka, między wierszami od lekarza padło, że co tydzień...ale jeśli nie będzie masakry, to wolałabym co dwa tygodnie do profesora, a w międzyczasie mój gin na miejscu, bo zajechać się można tymi podróżami, to kawał drogi... -
Karmelllka90 wrote:Dziewczynki, mam już wszystkie wyniki badań pod względem podejrzewania u siebie cholestazy i wyniki zlecone przez moją gin na nerki w celu szukania problemu CRP 20,34.
Siedzę i płacze, cieszę sie ze wszystko jest w normach poza ta kreatynina, która podobno w ciazy moze być niższa ale dowiem sie moze w poniedziałek bo podejdę do mojej ginki - na krzywy ryjek bo nie ma wolnego terminu.
Ale wiecie w głowie ja pierdziele a czemu swedzi a czemu kupa taka. Jestem kretynka juz sama do siebie nie mam siły! Mój maz na prawde osiwieje olysieje i ocipieje przeze mnieniżej wyniki powiedzcie mi ze dobrze widzę ze jest wszystko tak jak trzeba
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9b920ecf2a42.jpg
Dwójkę mam obecnie taką samą jak wygląda z Twojego opisu i też stało się to nagleA nic mnie nie swędzi i próby też dobre. Skóra ma prawo tak reagować w ciąży, raz będzie pięknie nawilżona, a raz sucha i swędząca.
-
nick nieaktualnyWiewiórka dziękuje ;* ja juz wariowalam bo na prawde cały czas siedzi we mnie stres o to CRP. Teraz jeszcze musze sie kłuć jak narkomanka No po prostu ciagle cos wyszukam. Jakbym nie mogła przestac czytac i zgłębiać swoją wiedzę.
A w cale ci sie nie dziwie, co do wizyt u profesora. Jakby nie było 120 km to jest na prawde dużo ja mam tyle do rodzicow i mnie bardzo meczy droga, boli mnie brzuszek po podrozy.
A co do tej kupyto umie chyba powód bedzie w zmianie diety i ten chlebek
Wiewióreczka lubi tę wiadomość
-
Jeeeejku, Karola, jaka Ty ładna jesteś!!! Tylko wytłumacz mi jak to jest, że po lewej nie jesteś w ciąży, a po prawej wielki brzuchol?
Karmelka, wracając do kupy...U mnie zmiana sama z siebie, bo jem tak samo, piję tyle samo
Powinnyśmy się cieszyć, bo przynajmniej szyjka nie obrywa jak robimy "2"
-
Wiewióreczka wrote:Jeeeejku, Karola, jaka Ty ładna jesteś!!! Tylko wytłumacz mi jak to jest, że po lewej nie jesteś w ciąży, a po prawej wielki brzuchol?
Karmelka, wracając do kupy...U mnie zmiana sama z siebie, bo jem tak samo, piję tyle samo
Powinnyśmy się cieszyć, bo przynajmniej szyjka nie obrywa jak robimy "2"
To sztuczny, taki wiesz ... do filmówWiewióreczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa w wieku 23 lat 30 kg temu tez lubiłam siebie ;P nawet zdjęcia samojebki sobie robiłam. Haha teraz to im mniej tym lepiej. Ale jesli pani mobilna jutro dojedzie i nie spierdzieli mi fryzury to kto wie kto wie moze uznam ze nie najgorzej wyglądam haha na razie czuje sie jak kupa. Dzisiaj nawet nie wyszłam z piżamy. Dno dna
-
Karmelllka90 wrote:Wiewiórka tak to prawda, parcia sa zakazane!
Karolina nie dość ze ładna zgrabna piękne włosy to jeszcze w ciazy tak cudnie wyglada ehhh
Wiewióra ale ty tez jesteś śliczna dziewczyna ja pamietam twoje zdjęcie
I ja pamiętam! Karmelka też jesteś piękna! Jak każda z nas tutaj!Tylko nie chcesz nam się pokazać!
Wiewióreczka, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny