Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
DorotaAnna wrote:Lolka piękne masz mieszkanie
też kiedyś miałam szklany stolik. Niestety prawie dostałam z nim nerwicy xd przy moim psie ciągle był w kłakach...
Ja dostałam właśnie informację, że 8 stycznia zaczynam szkołę rodzeniastrasznie się cieszę
my startujemy 5.01Fasolka77
-
Lolka, piękna chata
Fasolka, nie ma reguły. Czasem jest to proces powolny, czasem długa szyjka potrafi się zgładzić w jeden dzień i jest rozwarcie. U mojej koleżanki w 29 tc właśnie zakładają pessar, bo z 4 cm w kilka dni zrobiło się 1,5. Wykluczyli wszystkie bakterie itp. -
Wiewióreczka wrote:A mnie Szymonek właśnie w tej chwili. Położyłam się z tyłkiem do góry, żeby grawitacją go odsunąć
Ja zrobiłam tak samo, nogi wyżej, bo przyjemności mi to nie sprawia
Oby ta moja szyja wprawiła mnie w Sylwestrowy nastrój i się nie skróciła.
Ja szczerze mówiąc rzadko czuję małą powyżej pępka, bardziej na dole albo na wysokości pępka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2018, 20:15
-
Hihi to widzę że zbiorowe kopanie bo u mnie też
.
Paula niestety my też pewnie to wymienimy jak Filip się zacznie sam poruszać, nie widzę innej opcji.
A szkołę rodzenia zaczynam 7.01. wydaje mi się że po nowym roku czas nam tak szybko zleci że nawet się nie obejrzymy a już będziemy na porodowkach po kolei.
martusiawp lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Karollinax26 wrote:Ja szczerze mówiąc rzadko czuję małą powyżej pępka, bardziej na dole albo na wysokości pępka.
Ja też tak mam👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Wiewióreczka wrote:Lolka, piękna chata
Fasolka, nie ma reguły. Czasem jest to proces powolny, czasem długa szyjka potrafi się zgładzić w jeden dzień i jest rozwarcie. U mojej koleżanki w 29 tc właśnie zakładają pessar, bo z 4 cm w kilka dni zrobiło się 1,5. Wykluczyli wszystkie bakterie itp.
nieciekawieWiewióreczka a koleżanka miała jakieś objawy?
Fasolka77
-
nick nieaktualnyHelloł, nie ma mnie tu ostatnio bo rzuciłam się w wir przedświątecznych przygotowań, co przyplacilam bólem karku
poza tym mąż ma wolne więc korzystam i spędzam czas razem
Byłam dziś na wizycie i moja Olga waży około 625 g tak więc jest o 1,5 tygodnia większa niż to wynika z terminu wg ostatniej miesiączki. Wszystko prawidłowo, tak więc kolejna wizyta 11 stycznia.
Mnie na szczęście omijają bóle brzucha czy twardnienia a młoda kopie aż miło. Dziś ubralismy choinkę więc coraz bardziej czuje klimat świąt.Fasolka77, Franka2104, Wiewióreczka, Lolka30, B_002, Kasiulka90, martusiawp lubią tę wiadomość
-
estrella wrote:Helloł, nie ma mnie tu ostatnio bo rzuciłam się w wir przedświątecznych przygotowań, co przyplacilam bólem karku
poza tym mąż ma wolne więc korzystam i spędzam czas razem
Byłam dziś na wizycie i moja Olga waży około 625 g tak więc jest o 1,5 tygodnia większa niż to wynika z terminu wg ostatniej miesiączki. Wszystko prawidłowo, tak więc kolejna wizyta 11 stycznia.
Mnie na szczęście omijają bóle brzucha czy twardnienia a młoda kopie aż miło. Dziś ubralismy choinkę więc coraz bardziej czuje klimat świąt.
Olga to przecudne imię, myślałam o nim gdybyśmy mieli dziewczynkę. Wszystkie Olgi które znam to świetne i "charakterne" osoby.estrella, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFranka2104 wrote:Olga to przecudne imię, myślałam o nim gdybyśmy mieli dziewczynkę. Wszystkie Olgi które znam to świetne i "charakterne" osoby.
Nie przerażaj mnie bo w domu mam już jedną charakterna córkę i nie jest lekkoz druga taką chyba oszaleje
Franka2104, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiewióreczka wrote:Fasolka, dokładnie tak, dowiedziała się na wizycie. I z tej wizyty wyszła już ze skierowaniem do szpitala. Ogólnie do tej pory wszystko było u niej wzorowo.
dopytuję pod kątem wyjazdu na Święta...no ale nie popadajmy w paranoję.. przecież nie będziemy sie badać kilka razy w tygodniu, prawda?Fasolka77
-
nick nieaktualnyMoja na połówkowych była 2 dni młodsza a teraz... kawał dziewuszki. Powiem szczerze ze sie wystraszyłam, ze zaczęła tak przybierać.
——————————————————
Teraz przyjęli dziewczyne w 25 tygodniu, przyjechała z nie przyjemnymi dolegliwościami w pochwie i uczuciem naciskania dziecka na szyjke. Ma szyjkę 24mm zamknięta a 11 mm rozwarcia ale nie wiem, od której strony. I jeszcze ma chyba infekcjeWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2018, 21:19