Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Misiabella współczuję
Taka niespodziewana sytuacja rzeczywiście jest przykra, a choroba dziecka to zmartwienie.
No ale nic już teraz nie poradzisz, dziś sklepy jeszcze otwarte, kupicie sobie świąteczne gotowe potrawy i spędzicie te dni w swoim małym gronie.
Życzę zdrówka dla synka! Pomyśl że kolejne święta już będą piękne i rodzinne w powiększonym gronieMisiabella lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Dziekuje bardzo za informacje! wiem ze to banał, ale wole sie upewnic.
Pochwalcie sie prosze w ktorym tygodniu bylo wam juz brzuszek widac. U mnie 16+5 i ledwo co sie wybijaa niektorzy juz w moim tygodniu maja brzuszki jak do porodu.
Ps. WESOŁYCH ŚWIĄT!
-
Co do cukrów nie martwcie sie na zapas ! Jestem cukrzykiem od X lat . wynik na czczo nawet do 97 jest wynikiem dobrym. Zawsze pamietajcie ze wynik wyzszy(135)jest lepszy od niskiego (60) odpowiednia dieta , ilosc jedzenia i wszystko bedzie dobrze. Cukrzyca ciazowa jest calkiem inna niz dolega komus od kilkunastu lat . Wiec macie prosciej . I sie nie stresujcie !
(nie wiem czy dobrze doczytalam czy to c.ciazowa)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2018, 15:28
Paula 90 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, życzę Wam wszystkiego dobrego
U nas parada atrakcji, przed 7 rano wzywalismy straż pożarna, bo wył nam czujnik czadu. Okazało się, że to u sąsiadów pod nami był problem i w sumie to uratowalismy im życie, bo oni spali a już mieli wysokie stężenie czaduUfff
My już gotowi, czekamy na syna tylko, ma być o 17Więc na świeżo wrzucimy karpia na patelnię i będziemy siadać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2018, 15:52
B_002 lubi tę wiadomość
-
Na te swieta i kazdy kolejny dzien w Nowym Roku zycze: samych cudownosci wokol, mnostwa zyczliwych osob w poblizu, milosci, ktora gory przenosi i odwagi na kazdy kolejny krok, marzen najskrytszych spelnienia, zdrowia i pogody ducha! Spokojnych ciąż a później zdrowych i grzecznych dzieci. Wesolych Swiat! :*
Kasiulka90, B_002, Misiabella lubią tę wiadomość
-
My już jesteśmy po wieczerzy wigilijnej
Gary pomyte, ryby prawie wszystkie zjedzone, prezenty rozpakowane
Nie wiem, czy to zachcianki ciążowe, ale w tym roku wszystko smakowało mi wyjątkowo!
Kochane, życzę Wam spokoju ducha i dużo radości w te święta :* -
nick nieaktualny
-
Moja rodzina nas wsparla i przeslala prawie wszystkie potrawy i nasze prezenty busem, lacznie z oplatkiem
Takze jestem im wdzieczna, bo nie smialabym ich prosic wiedzac ze kazda sekunda jest na wage zlota jak sie cos organizuje. Takze zostalismy uratowani
Choc nadal szkoda mi ich towarzystwa.
Karollinax26, B_002, DorotaAnna, Lolka30 lubią tę wiadomość
-
Misiabella wrote:Moja rodzina nas wsparla i przeslala prawie wszystkie potrawy i nasze prezenty busem, lacznie z oplatkiem
Takze jestem im wdzieczna, bo nie smialabym ich prosic wiedzac ze kazda sekunda jest na wage zlota jak sie cos organizuje. Takze zostalismy uratowani
Choc nadal szkoda mi ich towarzystwa.
Kochana ta Twoja rodzinka, nie mogliście dojechać na Wigilię, więc Wigilia dojechała do WasDorotaAnna, Misiabella lubią tę wiadomość
-
Kochane Mamusie, życzę Wam błogosławieństwa Bożego Dzieciątka, żeby wsparło nas w ciążach, które donosimy do bezpieczniego terminu. Zdrowia dla Was i maluszków
To piękny czas dla nas wszystkich! Nawet dla mnie w szpitalu
Szyjka bez zmian od dwóch dni, dziś wymierzyli na 28 mm, ale nie chcieli wypuścić. Więc im napyskowałam, że te leki, które aktualnie mi podają biorę w domu tylko że w większych dawkach i tak samo leżę. I że chciałabym w końcu dostać coś konkretnego. No więc dali psychotropy haha. Relanium na wyciszenie macicy. Zobaczymy, może akurat, trzymajcie kciuki.
Całuję :*Kasiulka90, B_002, Karmelllka90, Lolka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to pospane
jak sie padnie za wcześnie to i człowiek nie pośpi dłużej.
Mała tez sie obudziła to chociaż ruchy policzę - zainstalowałem fajna apke liczę ruchy i mi sie zapisuje razem z godzina fajna pamiątka bedzie
Wiewióreczko mnie tez to trzymanie w szpitalu dla zasady bardzo denerwowało. Relanium Hmm cos innego czytałam ze brały dziewczyny. A czy oni w ogóle maja w planach cie wypisać? -
Ja też się przebudziłam, po tych rewolucjach żołądkowych, które trzymają mnie do tej pory, nie miałam siły się już wczoraj odzywać. Teraz zjadłam kawałek ciasta i do łóżka
Wiewióreczko! Twoje pozytywne nastawienie na pewno pomaga! Wierzę, że sytuacja się ustabilizuje! Trzymamy kciuki!
A ja Wam powiem, że Marcelina zaczęła wczoraj balet od 18, jak siadaliśmy do Wigilii to skończyła po 23. Wczoraj pomyślałam sobie, że moje dziecko w brzuchu już jest jakieś nadpobudliwewypychała się we wszystkie strony, po bokach, robiła chyba fikołki, aż brzuch falował cały
nie stukała mnie nawet wczoraj po szyjce, tylko już powyżej pępka
-
nick nieaktualnyWiecie co ja byłam wczoraj w szoku... moja cera sie uspokoila po odstawieniu dupka tfu tfu tfu mam jeszcze blizny i plamki ale nie mam juz takiego trądu
wczoraj sie pomalowałam i wyglądałam całkiem spoko, ale w życiu nie spodziewałam sie tylu komplementów! Rodzina mojego męża tak strasznie mnie wychwalała ze tak ładnie wyglądam w ciazy - a ja taka kulka przecież. Na gadanie bab to wiecie przymróżenie oka ale jak wujek męża zaczął mowić ze tak ładnie wyglądam to sie zaczęłam zastanawiać czy cos w tym moze jest haha
Ale pózniej rozmowa internetowa z moja siostra i jej starsza córka i zeszłym na ziemie. One obie sa z duża nadwaga wiec dowartościowały sie moim kosztem... powiem wam ze baby to jednak sa straszne.
Ps. Miałam schize u rodziny męża, ze mnie urzekną hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2018, 04:26