Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWiewióreczka wrote:Ja bym chętnie kupiła, ale boję się, że coś wyjdzie zafałszowane i zawału dostanę...myślisz, że to pewne, że nie da fałszywie pozytywnego wyniku??
Wyniki mojej krzywej, proszę moje Drogie Specjalistki o info, czy są OK
88, 157 i 109
Karolcia...sama nie wiem...w nocy w szpitalu budziłam się z twardym. Teraz miękki. Zobaczę jak ta noc w domu będzie wyglądać, bo w szpitalu na prochach to jakaś ciężko jarząca byłam
Wyniki śliczne, gratulacje -
Paula 90 wrote:Jeszcze nie wypróbowałam idealnego sposobu. Na tą chwilę myje ręce, rozchylam wargi sromowe i przykładam do wejścia do pochwy omijając cewkę moczowa (dlatego tnę na kawałki wielkości palca).
Mocz często może zafałszować wynik.
Ja tez tak robię
Wiewióreczka ale chociaż sylwestra możesz spędzić z najbliższymi! Bardzo się cieszę ze to tylko niepotrzebny stresWiewióreczka lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Po świętach czuje sie bardso ociezala... musze krzywa zrobic, ale sie boje po tych slodkich obżarstwach.
Wiewioreczka dobrze, ze juz do domku :*
Bylam w Esotiqu bo jest -50%. Kupilam cinszy szlafrok, koszule rozpinana i bawełniane gatkiWiewióreczka lubi tę wiadomość
-
Karmelka sporo tego
ale ja jak zerknelam na moje wcześniejsze łowy to stwierdzam, ze chyba tez nie zdążymy wszystkiego założyć
i tak mi szkoda, ze teraz na wyprzedażach juz nawet nie mam co kupić z ciuszkow bo juz chyba wszystko mam ! I tak na pewno jeszcze cos dokupie bo jak tu przegapic takie okazje.
Z praniem i prasowaniem czekam az szafa przyjdzie, a to dooiero po 10.01.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2018, 15:23
-
nick nieaktualny
-
U mnie dziewczyny sytuacja z M chyba na razie opanowana. Niedawno pojechał do domu, a ja już tęsknie. Będzie się rozglądał za nowym mieszkaniem i w lutym wracam. Cieszę się, że przyjechał.
Paula 90, Fasolka77, Lolka30, india, Natalia-tosia, Wiewióreczka, Kasiulka90, B_002 lubią tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Dziewczyny jestem załamana. Równo tydzień temu w szpitalu CRP 4,09 dzisiaj 34,90!!! Tak wysokiego jeszcze nie miałam takiego przyrostu w tydzień tez nie. Boje sie ze to toksoplazmoza nie mam jeszcze wyników toxo. Na razie mam mocz i CRP
-
nick nieaktualny
-
Ja za pranie ubranek biorę się po Nowym Roku, w lutym planujemy przeprowadzić się z M i chce mieć już poprane rzeczy.
Też mam tego ogrom, już nawet nic nie kupuje, jeśli chodzi o ubranka. Mój tata przynajmniej raz w tygodniu przynosi torbę kupionych rzeczy do domu, wczoraj też był w sklepie i specjalnie zadzwonił, bo kupił dla Marcyśki łóżeczko turystyczne i znów torbę ubranek. Śmiałam się wczoraj z M, że później będziemy sprzedawać na jakimś targuWiewióreczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySansivieria wrote:Ja też w diagnostyce dziś robiłam badania i toxo już mam wynik (ujemny), a z kolei krzywej jeszcze nie...w badaniu morfologii też mam sporo na czerwono, a najlepsze jest to że łykam żelazo 2xdziennie a i tak hemoglobina i erytrocyty słabe.
-
Udało mi się kupić w Lidlu te pieciopaki body w malutkim rozmiarze 50/56. Są super! Naprawdę milutkie w dotyku! I jeszcze 2 reczniczki kąpielowe z kapturkuem, też oceniam pozytywnie.
Oglądaliśmy też dziś wózki i nasz typ nr 1 to wspomniany tu dziś espiro next Manhattan. Mąż jeździł po sklepie, przepinał, rozsuwał, składał i podnosił.. spodobał nam się ten model. 2w1 za 2279zl. -
Wiewioreczka Super,że w końcu do domku i że jednak okazalon się,że był to błąd pomiaru...Szkoda tylko,że tak późno i że musiałaś spędzić święta w szpitalu...
Karmelka Ciekawe od czego ten kolejny skok CRP...no oby jednak nie od toxo... Karmelka Ty masz Priama?
My jutro jedziemy obejrzeć wózki ale tylko obejrzeć i ew.zapytac o wysyłkę.W jednym sklepie pytaliśmy to bagatela ok.800-1000 zł koszt wysyłki-śmiech na sali...
Parę ciuszków dziś też kupione ale różnice w rozmiarach mnie porażaja...
W Lidlu tylko 5pak body w rozmiarze 62/68 I te stanowczo za duże na start a mniejszych nie było niestety...W pepco wzięłam jedne body ale wydaje mi się,że ciuchy są raczej jednorazowe więc nie ma tam co szaleć.Jutro jedziemy do galerii to będziemy się rozglądać
A tak poza tym to nie ma jak u mamyCudownie jest
Wiewióreczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMamaAga85 wrote:Wiewioreczka Super,że w końcu do domku i że jednak okazalon się,że był to błąd pomiaru...Szkoda tylko,że tak późno i że musiałaś spędzić święta w szpitalu...
Karmelka Ciekawe od czego ten kolejny skok CRP...no oby jednak nie od toxo... Karmelka Ty masz Priama?
My jutro jedziemy obejrzeć wózki ale tylko obejrzeć i ew.zapytac o wysyłkę.W jednym sklepie pytaliśmy to bagatela ok.800-1000 zł koszt wysyłki-śmiech na sali...
Parę ciuszków dziś też kupione ale różnice w rozmiarach mnie porażaja...
W Lidlu tylko 5pak body w rozmiarze 62/68 I te stanowczo za duże na start a mniejszych nie było niestety...W pepco wzięłam jedne body ale wydaje mi się,że ciuchy są raczej jednorazowe więc nie ma tam co szaleć.Jutro jedziemy do galerii to będziemy się rozglądać
A tak poza tym to nie ma jak u mamyCudownie jest