X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe maluszki 2019
Odpowiedz

Kwietniowe maluszki 2019

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2018, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiewióreczka wrote:
    Ja bym chętnie kupiła, ale boję się, że coś wyjdzie zafałszowane i zawału dostanę...myślisz, że to pewne, że nie da fałszywie pozytywnego wyniku??

Wyniki mojej krzywej, proszę moje Drogie Specjalistki o info, czy są OK :)
    88, 157 i 109

Karolcia...sama nie wiem...w nocy w szpitalu budziłam się z twardym. Teraz miękki. Zobaczę jak ta noc w domu będzie wyglądać, bo w szpitalu na prochach to jakaś ciężko jarząca byłam ;)
    Oczywiście że się da zafałszować wynik. Potem z palca, moczem. Po prostu trzeba zachować wszelkie środki ostrożności. Jak wyjdzie źle to umyć jeszcze raz wszystko i powtórzyć. Wynik jest od razu.

Wyniki śliczne, gratulacje :-)

• DorotaAnna Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2018, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula 90 wrote:
    Jeszcze nie wypróbowałam idealnego sposobu. Na tą chwilę myje ręce, rozchylam wargi sromowe i przykładam do wejścia do pochwy omijając cewkę moczowa (dlatego tnę na kawałki wielkości palca).
    Mocz często może zafałszować wynik.

Ja tez tak robię

Wiewióreczka ale chociaż sylwestra możesz spędzić z najbliższymi! Bardzo się cieszę ze to tylko niepotrzebny stres :)

Wiewióreczka lubi tę wiadomość

👱🏻‍♀️30 🧔🏻‍♂️32

05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
    04.2019 👶🏼
    Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
    13.02 ⏸️
    15.02 beta 81,5
    17.02 beta 158,4
    01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
    15.03 CRL 1,24 cm ❤️
  • india Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2018, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po świętach czuje sie bardso ociezala... musze krzywa zrobic, ale sie boje po tych slodkich obżarstwach.

Wiewioreczka dobrze, ze juz do domku :*

Bylam w Esotiqu bo jest -50%. Kupilam cinszy szlafrok, koszule rozpinana i bawełniane gatki ;)

ug378ribe4qdpu6z.png
  • india Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2018, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelka sporo tego :) ale ja jak zerknelam na moje wcześniejsze łowy to stwierdzam, ze chyba tez nie zdążymy wszystkiego założyć :D i tak mi szkoda, ze teraz na wyprzedażach juz nawet nie mam co kupić z ciuszkow bo juz chyba wszystko mam ! I tak na pewno jeszcze cos dokupie bo jak tu przegapic takie okazje.
    Z praniem i prasowaniem czekam az szafa przyjdzie, a to dooiero po 10.01. :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2018, 15:23

ug378ribe4qdpu6z.png
  • Aasha Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2018, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czemu już dziewczyny pierzecie ciuszki? Nie zdąży się to zakurzyc jeszcze przez ponad 3 miesiące, nawet w szufladzie :)?

Natalia-tosia lubi tę wiadomość

akeu43r8y52gvtw7.png

ex2bio4p7ak0n2wo.png
  • india Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2018, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasha u mnie juz na ten moment zostały niecałe 3 miesiące :p a zanim sie uwine z moimi planami to bedzie juz luty wiec mysle, ze akurat :p

ug378ribe4qdpu6z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2018, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jestem załamana. Równo tydzień temu w szpitalu CRP 4,09 dzisiaj 34,90!!! Tak wysokiego jeszcze nie miałam takiego przyrostu w tydzień tez nie. Boje sie ze to toksoplazmoza nie mam jeszcze wyników toxo. Na razie mam mocz i CRP

• Karollinax26 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2018, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziewczyny sytuacja z M chyba na razie opanowana. Niedawno pojechał do domu, a ja już tęsknie. Będzie się rozglądał za nowym mieszkaniem i w lutym wracam. Cieszę się, że przyjechał.

Paula 90, Fasolka77, Lolka30, india, Natalia-tosia, Wiewióreczka, Kasiulka90, B_002 lubią tę wiadomość

syy2roeqbhtk0nxh.png
  • Wiewióreczka Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2018, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 wrote:
    Dziewczyny jestem załamana. Równo tydzień temu w szpitalu CRP 4,09 dzisiaj 34,90!!! Tak wysokiego jeszcze nie miałam takiego przyrostu w tydzień tez nie. Boje sie ze to toksoplazmoza nie mam jeszcze wyników toxo. Na razie mam mocz i CRP
    A morfologia? Leukocyty dużo powiedzą. Powtórz może CRP jutro...

bd3611ef89.png
    [*] Aniołek 8 tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2018, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiewióreczka wrote:
    A morfologia? Leukocyty dużo powiedzą. Powtórz może CRP jutro...
    Nie mam jeszcze wyników morfologii i walsnie toxo. Jestem zła bo w Krakowie tyle godzin nigdy nie czekałam na wyniki masakra.

• Karollinax26 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2018, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za pranie ubranek biorę się po Nowym Roku, w lutym planujemy przeprowadzić się z M i chce mieć już poprane rzeczy.
    Też mam tego ogrom, już nawet nic nie kupuje, jeśli chodzi o ubranka. Mój tata przynajmniej raz w tygodniu przynosi torbę kupionych rzeczy do domu, wczoraj też był w sklepie i specjalnie zadzwonił, bo kupił dla Marcyśki łóżeczko turystyczne i znów torbę ubranek. Śmiałam się wczoraj z M, że później będziemy sprzedawać na jakimś targu :D

syy2roeqbhtk0nxh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2018, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrząc na badania które miałam robione w szpitalu to dużo mi tu poza normy wychodzi teraz ale w ogóle sie na tym nie znam

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bf50389961c1.jpg

Jeszcze czekam na toksoplazmozę bo jakoś na raty te wyniki daja

• Sansivieria Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2018, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też w diagnostyce dziś robiłam badania i toxo już mam wynik (ujemny), a z kolei krzywej jeszcze nie...w badaniu morfologii też mam sporo na czerwono, a najlepsze jest to że łykam żelazo 2xdziennie a i tak hemoglobina i erytrocyty słabe.

age.png
    age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2018, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sansivieria wrote:
    Ja też w diagnostyce dziś robiłam badania i toxo już mam wynik (ujemny), a z kolei krzywej jeszcze nie...w badaniu morfologii też mam sporo na czerwono, a najlepsze jest to że łykam żelazo 2xdziennie a i tak hemoglobina i erytrocyty słabe.
    Wkleisz wyniki?

• Sansivieria Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2018, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udało mi się kupić w Lidlu te pieciopaki body w malutkim rozmiarze 50/56. Są super! Naprawdę milutkie w dotyku! I jeszcze 2 reczniczki kąpielowe z kapturkuem, też oceniam pozytywnie.
    Oglądaliśmy też dziś wózki i nasz typ nr 1 to wspomniany tu dziś espiro next Manhattan. Mąż jeździł po sklepie, przepinał, rozsuwał, składał i podnosił.. spodobał nam się ten model. 2w1 za 2279zl.

age.png
    age.png
  • Sansivieria Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2018, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczerze to nie umiem wklejać..

age.png
    age.png
  • Sansivieria Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2018, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://zapodaj.net/af0fd977e519e.jpg.html

age.png
    age.png
  • MamaAga85 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2018, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiewioreczka Super,że w końcu do domku i że jednak okazalon się,że był to błąd pomiaru...Szkoda tylko,że tak późno i że musiałaś spędzić święta w szpitalu... :(

Karmelka Ciekawe od czego ten kolejny skok CRP...no oby jednak nie od toxo... Karmelka Ty masz Priama?

My jutro jedziemy obejrzeć wózki ale tylko obejrzeć i ew.zapytac o wysyłkę.W jednym sklepie pytaliśmy to bagatela ok.800-1000 zł koszt wysyłki-śmiech na sali...
    Parę ciuszków dziś też kupione ale różnice w rozmiarach mnie porażaja...
    W Lidlu tylko 5pak body w rozmiarze 62/68 I te stanowczo za duże na start a mniejszych nie było niestety...W pepco wzięłam jedne body ale wydaje mi się,że ciuchy są raczej jednorazowe więc nie ma tam co szaleć.Jutro jedziemy do galerii to będziemy się rozglądać :)
    A tak poza tym to nie ma jak u mamy :) Cudownie jest :)

SYNUŚ 15.04.2019 ❤10:31 ❤4550g ❤54cm ❤CC ❤38+6
    31ba25b915.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2018, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaAga85 wrote:
    Wiewioreczka Super,że w końcu do domku i że jednak okazalon się,że był to błąd pomiaru...Szkoda tylko,że tak późno i że musiałaś spędzić święta w szpitalu... :(

Karmelka Ciekawe od czego ten kolejny skok CRP...no oby jednak nie od toxo... Karmelka Ty masz Priama?

My jutro jedziemy obejrzeć wózki ale tylko obejrzeć i ew.zapytac o wysyłkę.W jednym sklepie pytaliśmy to bagatela ok.800-1000 zł koszt wysyłki-śmiech na sali...
    Parę ciuszków dziś też kupione ale różnice w rozmiarach mnie porażaja...
    W Lidlu tylko 5pak body w rozmiarze 62/68 I te stanowczo za duże na start a mniejszych nie było niestety...W pepco wzięłam jedne body ale wydaje mi się,że ciuchy są raczej jednorazowe więc nie ma tam co szaleć.Jutro jedziemy do galerii to będziemy się rozglądać :)
    A tak poza tym to nie ma jak u mamy :) Cudownie jest :)
    Tak mamy cybex priam

• MamaAga85 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2018, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mogę zapytać ile wyszło Wam za komplet ? Jak nie tu to na priv napisz :)

SYNUŚ 15.04.2019 ❤10:31 ❤4550g ❤54cm ❤CC ❤38+6
    31ba25b915.png
‹‹ 854 855 856 857 858 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ