Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Wróciliśmy niedawno z Aquaparku. Dzis byliśmy 3 godzinki.
Szłam niepewnie bo w sumie zawsze szalejemy na zjezdzalniach i w jaccuzi a tu od razu na wejściu mąż mi mówi,Że z tego co czytal to nie można ani na zjezdzalniach ani w jaccuzi.
No i nie ryzykowałam i plywalam sobie na spokojnieA mąż z córką szalał na całego.
A ja co chwilkę siku chodziłam za to
Teraz leżę i odpoczywam
india lubi tę wiadomość
-
MamaAga85 wrote:Wróciliśmy niedawno z Aquaparku. Dzis byliśmy 3 godzinki.
Szłam niepewnie bo w sumie zawsze szalejemy na zjezdzalniach i w jaccuzi a tu od razu na wejściu mąż mi mówi,Że z tego co czytal to nie można ani na zjezdzalniach ani w jaccuzi.
No i nie ryzykowałam i plywalam sobie na spokojnieA mąż z córką szalał na całego.
Teraz leżę i odpoczywam
ale Wam fajnie ja bym sie nie odwazylaz domu wychode tylko jak lodowka pusta
-
Mnie też mąż namawiał na basen ale się nie zdecydowałam
trochę się boję infekcji i zastanawiam się jak będę wyglądać w stroju kąpielowy
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
MamaAga85 wrote:Wróciliśmy niedawno z Aquaparku. Dzis byliśmy 3 godzinki.
Teraz leżę i odpoczywam
ja pływałam sporo przed ciążą ale teraz bym się nie odważyła... tyle bakterii...Fasolka77
-
DorotaAnna wrote:Mnie też mąż namawiał na basen ale się nie zdecydowałam
trochę się boję infekcji i zastanawiam się jak będę wyglądać w stroju kąpielowy
jem provag i cały czas próbuje się zmusić żeby iść na basen ale nie mam stroju jednoczęściowego. I zastanawiam się jak się będę czuć z takim brzuchem na wierzchu
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:pamiętam jak pisałaś, że po sterydach spadło... może to jest jakiś trop? może immunolog by pomógł? no bo co lekarze na to? ma Pani wysokie i nie wiemy dlaczego? dziwne... musi być jakaś przyczyna skoro po sterydach spadło.. sterydy osłabiają pracę układu immunologicznego... spróbuj iść tym tropem....
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Mój internista jest immunologiem jednym z najlepszych w Krakowie, robił mi badania pod ta stronę wszystko było dobrze. Ale i tak się do niego wybiorę muszę tylko jutro zrobić nowe badania
co będziesz badać? CRP i coś jeszcze?Fasolka77
-
Dziewczyny pamietajcie ze w rossmanie czekaja na nas pieluszki Pampers premium care po 34tc do ukończenia 1 miesiąca życia.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b0fbddf7bf37.jpgDorotaAnna, B_002, Karmelllka90, Wiewióreczka, Paula 90, india, valetta94, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Cała morfologia , crp, mocz ogólny, tsh, ft4, magnez żelazo potas, ferrytyna, kwas foliowy, toxoplazmoza, cytomegalia, glukoza, hba1 - czy jakoś tak ... nie pamietam co jeszsze 16 badań mam
-
malutka_mycha wrote:Daffi z doświadczenia wiem że może być bardzo spoko
nie miałam odruchu wymiotnego, nic niepokojacego. Nastaw się że będzie dobrze
-
Daffi wrote:ale ja mam cukrzyce ciazowa.. i o ile nie boje sie tego wypić tak boje sie co sie bedzie ze mna dzialo wraz z uplywem czasu.
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
B_002 wrote:Daffi jak masz cukrzycę ciążową to chyba nie powinnaś pić glukozy. Po zbadaniu glukozy na czczo nie powinni cię dopuścić do robienia krzywej jeśli będziesz miała od razu normę przekroczoną. Tak mi się wydaje. Jeśli się mylę to mnie poprawcie.
a moje cukry sa takie 101-108 na czczo wiec jak najbardziej łapie sie na wypicie. ogolne bardzo sie go boje i zastanawiam sie czy nie lepiej bazowac na hba1c..Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2019, 23:23
-
malutka_mycha wrote:A to nie powinno być tak że jak już raz jest stwierdzona to się więcej nie bada?
Takze mam krzywą poraz pierwszy zlecona.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2019, 23:54
-
nick nieaktualny
-
malutka_mycha wrote:Mnie też to zastanawia
jem provag i cały czas próbuje się zmusić żeby iść na basen ale nie mam stroju jednoczęściowego. I zastanawiam się jak się będę czuć z takim brzuchem na wierzchu
No teraz się zmieściłam ale już na bank ostatni raz.
Generalnie Ja nie chodzę w dwuczęściowych strojach od czasu 1wszej ciąży także nigdy brzucha nie pokazuje
Mam tylko nadzieję ,że przejdzie mi bo pojawił się jakiś dziwny ból z prawej strony taki lekko ciągnący .W dzień ogólnie ciągle było mi niedobrze...Ehhh... -
nick nieaktualny