Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
B_002 wrote:Karmelka nic ci się nie stanie z pępkiem. A jak wyjdzie to brzuszek też będzie piękny. Wiele kobiet tak ma. Też zauważyłam że mi się pępek spłyca. Na początku to samo myślałam, byle nie wyskoczył. Ale w sumie teraz mi wszystko jedno. Pooglądałam sobie ładne sesje brzuszkowe i te z pępkami wystającymi też mają swój urok.
DorotaAnna, Karmelllka90, espoir, B_002, india, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Kupowałscie kurtki ciążowe na zimę? Chciałabym podjechać do sklepów coś kupić ale nie wiem czy brać typowa ciążowa z hm czy może poszukać po prostu większej z Pepco bo pewnie cenowo będzie duża różnica. No i o ile większą wziąć żeby starczyła do końca zimy :o
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2019, 05:45
-
Martita, ja kupiłam ostatnio w hm przeceniona z 240 na 100 zł i jestem bardzo zadowolona. Ma wszyty sznureczek bod biustem, można regulować sobie, żeby nie była takim worem, odcięta pod piersiami zgrabniej wygląda
Co do pepkow, to ja mam wielki dzyndzel wystający, można się nim bawić. Taki kulfon.
A martwią mnie sutki moje, bo są prawie płaskie, zawsze takie były. Stąd synowi ciężko było złapać. Miałam nakładki aventu, tylko takie wówczas były, ale tego dziadostwa w ogóle nie chciał ssać. Może kupię teraz z medeli, skoro zachwalacie.
Czas wstawać. Mam głód, kurcze, ssie mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2019, 05:51
india, Martita25 lubią tę wiadomość
-
Powodzenia na krzywej dzisiaj dziewczyny
Kiwona, barbillla86, martusiawp lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
barbillla86 wrote:Nie napisałaś jaką masz wadę, przy krotkowzrocznisci na pewno powinno ocrnic się stan siatkówki przed porodem. Ja właśnie jutro zamierzam sobie wizytę zaklepać o ile przeżyję Ogtt.
Noe ja mam plusy, ale jak ostatnio byłam to babeczka mówiła, że ciśnienie w gałce ocznej mam takie na granicy. Więc też muszę sobie zaklepać termin👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualny
-
To 7 miesiąc jest od 26+0? Jej a ja cały czas czekam na 27+0
Karmelllka90 lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Karmelllka90 wrote:Już wyspana... Piątek piateczek piatuniu... 7 miesiąc ahh laseczki jak to cudownie brzmi!! Skonczone 26 tygodni jeszcze 12 tygodni i będę uprawiała sex 4 razy dziennie hahaha
Karmelka, ja też na to liczęKarmelllka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolinka pytałaś chyba o karuzelę nad łóżeczko. Ja kupuję sensoryczną nie musi grać ale rozmawiałam kiedyś z fizjoterapeutą tak niezobowiązująco co poleca dla dzieci, powidziała, że karuzelę właśnie czarno -białą- lub czarno-białą-czerwoną, ogólnie żeby dziecku czytać to je bardzo rozwija książeczki kontrastowe typowo dla dziecka do przeglądania gumowe do jedzenia i zabawki drewniane. Ja się bardzo sfiksowałam na drewnianych zabawkach na pewno ich kupię sporo dlatego nie chcę wydawać dużych pieniędzy na pluszaki. Aha i mówiła, że mate też poleca sensoryczną że te rozowe są słodkie ale jednak dla dziecka najlepsza będzie z kontrastami
-
Hej, u mnie w badaniu ok po wizycie ... ale mam leżeć cały tydzień do kontroli bo może być to sprawa łożyska, w szyjce jest skrzep który jeszcze się będzie ewakuował pewnie wiec pochodzi prawdopodobnie z łożyska ... mam infekcje wiec dostałam macmirror i duphaston zamiast luteiny 3 razy dziennie ... tydzień leżenia i mam nadzieje ze nic się nie wydarzy przez ten czas bo zaczyna mi być bardzo ciężko, miłego dnia
-
nick nieaktualny
-
Mistella, to leż kochana i pisz do nas, co tam z poziomu łóżka słychać
Ja wypiłam do g*wno. Niby cytrynowe, ale i tak mi się cofa w przełyku ciągle. Na czczo glukoza 74, więc liczę że nic nie wykaże ta krzywa. Niedobrze mi. Mam książkę ale nie umiem się skupić. Mąż jest ze mną w razie W.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2019, 07:37
-
nick nieaktualnyDziewczyny powodzenia na krzywych! Trzymam kciuki za same dobre wyniki
Mistella oby to plamienie już się nie pojawiło! Odpoczywaj i wszystko będzie dobrze, musi być.
U mnie ciężka noc, młoda przed 3 zaczęła się budzić i tak do rana... To siku, to na ręce chce, to główka boli, to włosy przeszkadzają... Jestem jak zombie więc idę spać. Mąż odwiozl ją do przedszkola więc będzie można odpocząć
Co do aspiratorow to ja kupuje katarek, przy córce też miałam i był super. Tylko na początek biorę fride bo nie spodziewam się od razu kataru więc do takiego standardowego oczyszczenia noska wystarczy -
Ja na pierwszy rzut kupiłam gruszke, taka rozkręcana, która można czyścić. A docelowo albo frida, jak przy synu (zasysana ustami), albo aspirator elektryczny czy elektroniczny, jeszcze się nie orientowalam. Nie podoba mi się podłączanie dziecka do odkurzacza, zwłaszcza że czasem w nocy trzeba odciągnąć, no dla mnie bez sensu zupełnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2019, 07:54