Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
barbillla86 wrote:Kiwona ja też piłam cytrynową, dobrze że wzielam wodę do przeplukania ust bo to cholerstwo aż drapie w gardło. Pobranie mam o 8.40.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2019, 08:04
-
nick nieaktualnyAle pospalam
Znowu koszmary...
My kupiliśmy elektryczny aspirator ale jak zaczęłam czytać opinie to okazuje się że z mocnym katarem sobie nie radzi. No zobaczymy.
I kupię też zwykłą gruszkę tak w razie czego. Te gruszki się używało tyle lat i były ok -
Paula 90 wrote:Ale pospalam
Znowu koszmary...
My kupiliśmy elektryczny aspirator ale jak zaczęłam czytać opinie to okazuje się że z mocnym katarem sobie nie radzi. No zobaczymy.
I kupię też zwykłą gruszkę tak w razie czego. Te gruszki się używało tyle lat i były okPaula 90, Misiabella, estrella, martusiawp lubią tę wiadomość
-
stresant wrote:Pani z rejestracji glukozy powiedziala ze rano moge wypic kubek wody zeby krew nie byla taka gesta i lepiej leciala.....nawet cos o jedzeniu wspomniala ale nie sluchalam bo i tak nie bede nic jest ...a wody zrobie lyk ....nie chce zeby mi falszywie zle wyniki wyszly przez moje niedbalstwo.....biore acard wiec krew sama powinna tryskac
też biorę acard Stresant i uwierz.. glukometr na full a zazwyczaj i tak muszę trochę wycisnąćstresant lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, którym stawia się macica pijcie melisę ona wycisza nas ale i macicę.
W ogóle jak już zaczną się skurcze położna na szkole rodzenia polecała test wodno- melisowy.
Btw opisywać wam to? Bo w sumie to może się narzucam a wam głupio mi zwrócić uwagęjak coś to śmiało piszcie, żebym sobie dała na wstrzymanie nie obrażę się
-
nick nieaktualny
-
Kiwona wrote:Ja od 4 nie śpię, bo siku mi się chce i mam zatkany nos. Pójdę zaraz napełnić pojemniczek już, będzie czekał. U nas w labo te pojemniki i tak stoją na blacie do 10 więc nie będę się stresowalam, że mi się bakterie na noża (robię posiew), bo ostatnio miałam posiew jałowy.
jak na posiew Kiwona to lepiej do lodówki włożyć jak ma czekać od 4Fasolka77
-
Martita25 wrote:To wy jeszcze macie pępki? Ja już swój daaqno zgubiłam :p
ja mam pępeki nie pojawiła się jeszcze u mnie linea negra... hmmmm cycki nie urosły, brzuch jakiś mały... gdyby nie wczorajsza wizyta i potwierdzenie, że Młody rośnie to bym się stresowała
Fasolka77
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:myślicie, że jest sens się wybrać do okulisty jeśli nie miało się problemów z oczami do tej pory?
Ja byłam na jednej konsultacji i przeciwwskazań nie było. Ale umawiam się na jeszcze jedną, żeby mieć 100%pewnosci. Ten lekarz co mnie badał nie kropił mi oczu więc dna oka nie zbadał a to jest istotne też. Zresztą nie wzbudził mojego zaufania. Byłam u niego pierwszy razFasolka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarmelllka90 wrote:Dziewczyny, którym stawia się macica pijcie melisę ona wycisza nas ale i macicę.
W ogóle jak już zaczną się skurcze położna na szkole rodzenia polecała test wodno- melisowy.
Btw opisywać wam to? Bo w sumie to może się narzucam a wam głupio mi zwrócić uwagęjak coś to śmiało piszcie, żebym sobie dała na wstrzymanie nie obrażę się
!
-
Fasolka, trzymała w lodówce
Ale co z tego, skoro już 2 godziny mój moczyk stoi na blacie w labo
2 pobranie sie przesunelo, bo był chłopczyk kilkuletni na badaniu i musieli się wszyscy nagimnastykowac, żeby mu pobrać krew. Ale myślę, że to nic strasznego, taka 15 minutowa obsuwa? -
Martita25 wrote:Kupowałscie kurtki ciążowe na zimę? Chciałabym podjechać do sklepów coś kupić ale nie wiem czy brać typowa ciążowa z hm czy może poszukać po prostu większej z Pepco bo pewnie cenowo będzie duża różnica. No i o ile większą wziąć żeby starczyła do końca zimy :o
ja kupiłam w MANGO taką "rozwojową" -
https://shop.mango.com/pl/kobieta/p%C5%82aszcze-kurtki-puchowe/kurtka-puchowa-z-podpinka_33047008.html?c=91&n=1&s=prendas_she.familia;15.coats15;Anoraks
tylko straszni z niej wata wychodziale nie mam innej więc dociągnę do kwietnia
Fasolka77