Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kiwona wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4d0c33dfbecf.png
Ja mówię o takich mniej więcej gruszka h, nie tych gumowych, których nie dało się nawet dobrze wyczyścić
Ja poczytaniu wczoraj w necie też chyba zdecyduje się na kupienie takiej (one są tanie więc po prostu będzie się je wyrzucać i kupować nowe) i aspiratora podłączonego do odkurzacza. Tez chciałam na baterie, ale właśnie czytałam że z takimi zaschniętymi nabojami słabo dają radę👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Karmelllka90 wrote:Ja gruszkę kupiłam i wezmę do szpitala a potem mogę nawet wyrzucić. A czym się różni Frida od katarek? Bo ja o tym latarki czytałam i się zdecydowałam
Katarek jest podłączany do odkurzacza i moc odkurzacza wysysa gilki a frida mocą napędowa są Twoje płuca. Czego ja sobie osobiście nie wyobrażam serio👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
barbillla86 wrote:Kiwona ja też już po, wlasnie dotarlam do domku. To uczucie zimna może być też po samym obciążeniu, tez mam uczucie że mnie jakieś dreszcze tluką. Ja powinnam mieć wynik online dziś - gdzieś tak od 14 zacznę sprawdzać.
Może rzeczywiście to to badanie, bo ludzie normalnie siedzieli a ja w kurtce i się trzeslam
-
DorotaAnna wrote:Katarek jest podłączany do odkurzacza i moc odkurzacza wysysa gilki a frida mocą napędowa są Twoje płuca. Czego ja sobie osobiście nie wyobrażam serio
-
nick nieaktualnyDorotaAnna wrote:Katarek jest podłączany do odkurzacza i moc odkurzacza wysysa gilki a frida mocą napędowa są Twoje płuca. Czego ja sobie osobiście nie wyobrażam serio
Kupimy odkurzacz specjalnie pod ten katarek żeby nie był za mocny.
-
Daffi wrote:Ja po krzywej dopiero wieczorem czulam sie dziwnie.. Bol glowy, niewyspanie, pierwsza kawa po 11 czyli po 5 godz od pobudki.. A dzis juz super
zobaczymy czy tak super będzie jak wyniki odbiorę :p
No wlasnie czuję że mnie glowa boli, pierwszy raz w ciąży... Też nie jestem pewna wyników, w poprzedniej ciąży mimo niskich cukrów na czczo ledwo się zamieścilam w normie OGTT. -
barbillla86 wrote:No wlasnie czuję że mnie glowa boli, pierwszy raz w ciąży... Też nie jestem pewna wyników, w poprzedniej ciąży mimo niskich cukrów na czczo ledwo się zamieścilam w normie OGTT.
-
B_002 wrote:Tak mi się wydaje że to skurcze BH.
Ale to tak zwykle wieczorem albo jak jestem dużo w ruchu w ciągu dnia. Czuję to jako krótkie spięcie całej macicy, trwa chwilę i przechodzi. Ja w tym czasie mogę nie przerywać tego co robię, choć czasem zatrzymam się z miejscu bo to taki lekki dyskomfort.
Moja pani doktor powiedziała że jesli nie boli i samo szybko przechodzi to jest w porządku. Jeśli by bolało to mam szybko na wizytę się umówić do niej.
No to mamy tak samo.B_002 lubi tę wiadomość
-
india wrote:Myślę o szumisiu i chyba jednak zdecyduje sie na tego z sensorem placzu. Nawet przy maskotce ciezko sie zdecydowac :p
Co do kurtki to jednak stwierdzilam, ze nowej nie kupuje, poki co nadal sie mieszcze. Dzisiejszy pomiar 93 cm :p
Ale ogólnie polecam h&m ze względu na spora przeceneindia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:zapomniałam Wam wczoraj napisać, że pani profesor diabetolog nie kazała mi mierzyć cukru w nocy (uff) tylko na czczo i po 3 głównych posiłkach.... i super! ta poprzednia to nadgorliwa jakaś była... podchodzę teraz do tego mniej nerwowo
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fasolka77 wrote:no u mnie to kiepsko bo mieszkam na wsi
i tak muszę dojechać autem.. ale może zostawię sobie potem zapas czasu- ile Paula trzeba czekać aż obraz się poprawi?
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Paula 90 wrote:No to się utwierdziłam że mój doktorek dobrze mnie prowadzi. Bo jak pani profesor daje takie zalecenia to znaczy że są dobre
też czekałam na wizytę u niej bo słyszałam dobre opinie, ona prowadzi m.in kobiety w ciąży, które chorowały na normalna cukrzycę przed ciążą... no i poleciła mi ją moja ginekologFasolka77
-
B_002 wrote:Może masz kogoś kto by cię zawiózł i przywiózł. Ja raz po takim zakrapianiu oczu u okulisty rano miałam straszny światłowstręt do końca dnia i rzeczywiście mniej wyraźne widzenie. Niebezpiecznie jest prowadzić samochód po czymś takim.
a jak się zapiszę przed szkołą rodzenia i pojedziemy razem z K. i on będzie prowadził to dużo stracę w szkole z brakiem ostrości? Nigdy nie miałam zakraplanych oczuFasolka77
-
nick nieaktualnyB_002 wrote:Może masz kogoś kto by cię zawiózł i przywiózł. Ja raz po takim zakrapianiu oczu u okulisty rano miałam straszny światłowstręt do końca dnia i rzeczywiście mniej wyraźne widzenie. Niebezpiecznie jest prowadzić samochód po czymś takim.
-
malutka_mycha wrote:India 93 w brzuszku? Ja mam 90
Ja mam 95! Urosło nam się ostatnio xdmalutka_mycha, india, martusiawp lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️