Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasolka77 wrote:dziewczyny macie jakiś sklep internetowy godny polecenia, gdzie kupujecie te wszystkie podkłady, wkładki i inne akcesoria do szpitala i potem do pielęgnacji dziecka? Nie chce mi sie chodzić po sklepach...wole poklikać i czekać na paczkę
niskie ceny, szybka przesyłka i dużo różności u niej kupiłam : )
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:dziewczyny macie jakiś sklep internetowy godny polecenia, gdzie kupujecie te wszystkie podkłady, wkładki i inne akcesoria do szpitala i potem do pielęgnacji dziecka? Nie chce mi sie chodzić po sklepach...wole poklikać i czekać na paczkę
Fasolka77 lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Lolka30 wrote:Natalia-tosia a Ty dalej zdecydowana na Brochów? Ja się ciągle waham odnośnie szpitala. Boję się że nastawie się na borowska i mnie odesla stamtąd i boję się że nie uda mi się rodzic z mężem bo tam tylko na rodzinnej można A jest jedna taka sala. Poza tym wkurzaja mnie ze szkołą rodzenia, jutro się zaczyna A ja nadal nie dostałam żadnych informacji na którą itd. Dzwoniłam tam parę dni temu, kazali napisać SMS że nie dostałam maila i imię i nazwisko. Pisałam już dwa razy i echo
. Na brochowie jeśli nie będzie konieczności Cc to na 100% będę mogła rodzic z mężem a dla mnie to jest bardzo ważne. A jak się okaże że muszę mieć cc planowe to jadę do Wałbrzycha bo tam mi zrobi cięcie bratowa męża i pewnie pozwoli mu być przy zabiegu.
Aa i podpisuje się obiema rękami pod tym co pisała Karmelka o parafinie!
Paula zamawiałam od tego samego sprzedawcy koszule i szlafrok i już też wybrałam, nic się nie stało ale ja nie miałam żadnych nadruków. Tylko szlafrok XL wg mnie to jakaś M jest, teraz ledwo nim brzuch owine później nie ma szans.
Lolka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny całkiem fajne szlafroki widziałam w Pepco.
Natalia-Tosia cudowne zdjęcie!! Co do łożyska moim zdaniem smog ma wpływ na wszystko, skoro od papierosów może być czarne łożysko to od wdychania papierosów i od smogu też. Ja staram się unikać spacerowania... To są minusy ciąży w zimie
India ja kupuję ten leżaczek jest cudowny. Minimalistyczny i zdrowy dla maluszka ale kupię go jakoś bliżej 3 misieca. Nie widzę potrzeby wcześniej bo na pewno nie będę używała przed 3 miesiącem a może ktoś kupi hahaindia lubi tę wiadomość
-
to ja nigdy jeszcze obrączki nie zdjęłam z palca - jak mi Mąż założył, tak ciągle ją noszę
sprawdzam co jakiś czas, czy da się zsunąć, ale nie mam problemów. po cesarce też tylko nogi miałam opuchnięte (nie dałam rady klapków w szpitalu nosić).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2019, 10:43
martusiawp lubi tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
nick nieaktualnyFasolka77, ja zamawiałam na Gemini wszystko łącznie z butelkami. W poniedziałek będzie paczka w domu.
Dziewczyny co do wagi noworodka 3 kg to bardzo w porządku waga. Na szkole rodzenia położna zapytała nas jaka jest wymarzona waga noworodka ja powiedziałam że 3500g a ona na to że to takie wypasiony noworodek, że wymarzony to taki 3200g...
Lolka30 wg nowych standardów opieki około porodowej jeśli chcesz poród rodzinny to nie mogą ci go odmówić nawet w tak zwanych boxach. Dziewczyny pilnujcie swoich praw. Ja sobie nie wyobrażam porodu bez męża wiem, że przy nim będę czuła się bezpiecznie i nawet góry przeniose. To jest moja ostoja i tak jak położna mówiła mamy czuć się zrelaksowane bez niego to ja będę spięta jak w spodniach XS.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2019, 10:50
Fasolka77, Natalia-tosia, Lolka30, valetta94, martusiawp, AniaKJ lubią tę wiadomość
-
moje Kluseczki ponad 3 kilo zawsze (Bartuś nawet bliżej 4, ale on po terminie) i jak dla mnie to i tak maleństwa
a jak z Maciusiem przyszłam do domu, to przy zmianie pieluchy Bartusiowi ciągle miałam wrażenie, że ma ogromny tyłek, bo tamto to takie maleństwo byłoWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2019, 10:52
Natalia-tosia, martusiawp, AniaKJ lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
aha, a Bianka cudne imię! gdyby Maćko okazał się dziewczynką, to miała być Bianka lub Milenka
teraz przy pomyłce rozważam Amelię
Natalia-tosia, martusiawp lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
nick nieaktualny
-
a i jeszcze mi się przypomniało - spróbujcie na katar/zatkany nos inhalacje ze zwykłej soli fizjologicznej może?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2019, 10:56
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
Karmelka to super że się to zmieniło!
Ja też jeszcze zaobrączkowana. Na razie nie widzę opuchlizny na rękach, w świeta zdarzała mi się na nogach, jak za długo siedziałam przy stole na krześle.
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Apteka Gemini, wszystkie rzeczy kosmetyczne od nich zamówiłamFasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Lolka30 wg nowych standardów opieki około porodowej jeśli chcesz poród rodzinny to nie mogą ci go odmówić nawet w tak zwanych boxach. Dziewczyny pilnujcie swoich praw. Ja sobie nie wyobrażam porodu bez męża wiem, że przy nim będę czuła się bezpiecznie i nawet góry przeniose. To jest moja ostoja i tak jak położna mówiła mamy czuć się zrelaksowane bez niego to ja będę spięta jak w spodniach XS.
Popieram! Bez męża nie rodzę! -
wiecie co - to, że trzecią ciążę się męczę z rozejściem spojenia to pikuś w porównaniu do rwy kulszowej, a i w tej ciąży mnie dopadła... nosz podnieść się nie mogę taki ból pośladka i uda mam... u mnie to każda ciąża identyczna pod tym względem...💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
Dziewczyny a co sądzicie o koszulach jednorazowych do porodu? Ja kupiłam, tak na wszelki wypadek, kosztuje zaledwie 8 zł, ale teraz tak myślę, że pprzecież tego nawet wyprać nie mogę, bo to taki materiał jak te spódniczki u ginekologa i zastanawiam się czy jest sens ją bbrać, czy wyrzucić?
-
Fasolka co do tego przewijaka na komodzie to ja z boku chce ustawić jakieś koszyczki z potrzebnymi rzeczami pierwszej pomocy, może trochę zablokują ten przewijak i nie będzie latał, ale on jest taki ciężki że łatwo się go nie przesunie
Natalia-tosia, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
espoir współczuję rozejśca spojenia
ja miałam rwę przez 3 dni to nie mogłam się podnieść z łóżka, jak raz kurier dzwonił to nie zdążyłam dojść do domofonu i sobie poszedł
szonka cudowny brzuszek
Natalia ja nie kupuje chyba takiej jednorazówki, zamówię jakąś zwykłą granatową za 30 zł, w razie co nie będzie szkoda wyrzucić.